Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka12

prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość kasienka12

Witam wszystkich. Mam 23 lata i jestem tu pierwszy raz i chciałabym bardzo poznać waszą opinnie. Kochałam sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany co prawda, ale bez zakonczenia wytrysku. Spóznia mi sie okres 5 dni i jak narazie nic nie wskazuje na pojawienie sie tego okresu. Zawsze gdy zbliżała mi sie miesiączka, to tydzien wstecz bolały mnie piersi a teraz nic... jak nigdy Nie wiem co mysleć. Poza tym wydaje mi się, że cześciej oddaje mocz i oddczuwam lekki ból w pochwie, nie mam pojęcia co to może oznaczać. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nigdy mi sie to nie zdarzyło. Bardzo prosze o pomoc jesli, ktos wie cos na ten temat i z góry dziekuje

Gość halibutka
bez wytrysku trudno zajsć w ciażę, nie wiem czy sie to komus udalo, no chyba ze Twoj facet nie odczuwa, albo spóźnia.. chociaz tutaj napisza Ci ze ciaza jest mozliwa bez wytrysku, ale wg mnie to zdarza sie tylko wtedy kiedy facet tuz przed wytryskiem chce sie wstrzymac, ale "popusci" a w plodne dni sie kochalas?

Gość zasmucona ...
najlepiej zrób test i będziesz pewna, choć stosunek przerywany to nie zabezpieczenie

Przydałaby się tutaj informacja w którym dniu cyklu kochałaś sie bez zabezpieczenia a także jak to możliwe że mając 23 lata i najwyraźniej bojąc się ciazy w ogóle decydujesz się na coś tak głupiego? Co prawda szansa że zostałaś zapłodniona płynem ejakulacyjnym jest niewielka jednak może następnym razem będziesz miała więcej rozumu. To że tym razem nie masz objawów takich jakie zazwyczaj miałaś przed miesiączką najprawdopodobniej nie oznacza zupełnie nic. Za każdym razem gdy zeschizowane dziewczyny wkręcają sobie ciąże odczuwają rzeczy jakich niby "nigdy wcześniej nie miały" ....a w rzeczywistości to zwyczajnie jest siła autosugestii i doszukiwanie się rzeczy niestworzonych. Moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Jednak nie rozumiem dlaczego nie pójdziesz do apteki po test?? Jesteś dorosła dziewczyno a test kosztuje 8 zł więc w czym problem....