Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

kursy dla bezrobotnych w pupie sa mega debilne!

Polecane posty

a ludzie, którzy tam chodzą chyba jeszcze bardziej. z jakimi dżojstikami kurde musiałam dziś obcowac:O:O

Gość uupppppp
ja bylam akurat na fajnym kusie organizowanym przez pup ksiegowy ds. plac i rozliczen z kurs. bylo na 10 dziewczyn. atmosfera fajna, wykladowcy tez. wszystko za free, zwrot kosztow dojazdu dla osb z innego miasta wiec nie narzekam

Gość uupppppp
rozliczen z zus mialo byc

Gość autorko skoro sie nie podoba
to nie chodz na kursy ... zajmujesz miesjac osobom ktorym taki kurs by sie przydal ;/

ja na razie nie chodzę na specjalny kurs, tylko ten ogolny, co trwa 3 dni zarazz po rejestracji:O debilizm.

Gość uupppppp
no to faktycznie debilizm zmuszanie ludzi na sile na jakies bzdetne 3dniowe kursy

jakby tam sie coś normalnego robiło siedze w pierwszym rzędzie, prowadząca ma dziwny zgryz i na mnie pluje ludzie takie wiesniaki, że aż słuchać się nie da, ja pierdolę, jeszcze w czw musze na to jechać:O

Gość eee_tam_gadanie
Nigdzie nie musisz jeździć ! Przestań doić zasiłek i weź się za robotę.

Gość ZZZHEZHEAZZ
A TY NIE EJSTES WIESNIARA? KTOS CI KAZAL SIE W PUP REJESTROWAC Z CI NIE PASI?

nie , nie jestem. a zarejesrowałam się bo chciałam, ale nie wiedziałam, że tak kretyńsko to wyjdzie:O

Gość TYYYYYYYYYYYYYYYYY
ty kciukiem widocznei nawet nie zagrzalas miejsca w pracy zadnej skoro prawa do zasilku nie masz po co sie zarejestrowals?

Gość eee_tam_gadanie
Cóż, trzeba było internet czytać przed, a nie pieklić się po... paniusiu

a po co człowieku się ludzie rejestrują?pomysl, a nie zadawaj kretyńskie pytania.

Gość taka taaaaa
jak bo chcialas? VCo to urzad to miejsce rozrywki czy co? Rejestrujesz sie po to by cie aktywizowali zanim sie gdzies zarejestrujesz sprawdz i czytaj oswiadczenia bo pewnie nie kapujesz co?

Gość ecie plele
ludzie sie rejestruja by 1 miec darmowe ubezpieczenie 2 korzystac z opieki spolecznej czyli banda sciemnaiczy i kretaczy i potem jeszcze oczerniaja urzad ktory ma zupelnie inne zadanie

Gość ttttttttttttaaa
o co ci z tym dzojstikiem chodzi? Po co ten kurs bo u nas takich nie ma?

Gość aaazazzaz
a ty co ukonczylas ze inni ludzie to dla ciebie wieniaki?

to kurs przygotowawczy czy coś. czyli jak się zachować na rozmowie, co mówić itd. dają ci jakieś kretyńskie ćwiczenia. sama liderka powiedziała, że niektóre są tak denne, ale nie ma wyboru i musi to przerobić. póki co jeszcze nic nie skończyłam, tj jak ludzie z mojej grupy. nawet poprawnie się wypowiedzieć nie potrafią, powiedzieć czegoś o sobie.

Gość rzerezrzer
a to jest kurs dla osob ktore sie pierwszy raz rejestruja ale dlaczego wszyscy debilnie ale na powaznie po co sie zarejestrowals?

tj ktoś wyżej napisał, żeby mieć ubezpieczenie, zrobić jakieś kursy i żeby się załapać na jakiś staż albo pracę. jestem w pierwszej gr zawodowej, mam największe szanse-podobno.

Gość eee_tam_gadanie
no i wyszło szydło z wora bezinteresowne to nie było ale czemu nie jest łatwe, przyjemne, bezstresowe ? a najlepiej by nic nie robic a mieć przywileje. generalnie dobre podejście ale w tym przypadku niestety się nie sprawdzi, kciukiem :)

a po co bezinteresownie się rejestrować? pup po to jest, żeby pomóc w znalezieniu pracy i zapewnić ubezpieczenie. ja się tam nie rejestrowalam, żeby siedzieć na dupie i mieć pod nos;O i nie chodzi mi o to nie kumający czloieku, że coś tam dla mnie trudne jest, aleo to z kim musze na jednej sali siedziec i jakich bzdur wysłuuchiwac (nie chodzi mi tu o lidera, tylko o ludzi z mojej grupy)

źle nazwałam temat-fakt, dlatego tak najeżdżacie, nie kursy, a ludzie powinno być.

Gość erzrzere
takie sa procedury bo jest taka ustawa chyba te 3 dni przezyjesz nie a jednka cos z tego PUP masz a ludzie to sie przyzwyczaili ze wszystko najlepiej za darmo o pretenjse

bo ludzie wolą siedzieć na dupie i albo ajcie super prace albo zasiłeek. a ja się tam po to rejestrowałam, żeby sama coś zacząć robić najlepiej byłoby chyba zacząc od jakiegoś sensownego stażu i kursu języka.