Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 1. upiłam się bajaderką 2. Smoktunowicz odsunięta od prowadzenia Wiadomości (znowu) 3. niewygodnie mi z nogami na ścianie zapodajcie swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 bajaderką ?? ja to dzis kawalek tego ciach zjadlam :p a teraz piję mleko i nie będę spać w nocy przez to ale mnie to uspokaja jak mam dola to piję mleko jak dzieciak i ze niby bedzie po staremu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 ha! jeszcze jedno: ktoś mi nadłamał deskę sedesową nikt się nie przyznaje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ach to znowu ja 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1. tak sprzątałam pokój że ciągle mam bałagan :O 2. mam niewygodne krzeslo, musze kupić nowe 3. zarwę nockę bo pół dnia zamiast się uczyć i pity wypelniac, to ja sprzątałam... (ale nadal mam bałagan) aha i boli mnie pięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 zjedzenie muchy biegnąć na autobus:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 i jeszcze coś :O boję się iść spać, wydaje mi się ostatnio ze ktoś przy łóżku stoi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ach to znowu ja 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Zjadłabym sobie bajaderki... Może leki zmień Lusesita? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2009 bleeeee nie lubię mleka wole piwo z wkładką :P ;) dziś piłem :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1.Córcia marudzi, że smoczek od butelki przecieka 2.Pies przyniósł kleszcza z parku 3.Nogi mnie bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Zjadłabym taką pijaną bajaderkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 po bajaderce mam zgagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2009 to jakas słodkość? to nie jem :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 mi ktoś nadgryzł deskę sedesową , winnych brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2009 Lusesita de Milagros Dolores proszę dac linka do Nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 :D nie mam już od dawna profilu na nk za to mam błogi spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2009 szkoda chciałem Ciebie lepiej zobaczyć :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Luska piekna jest:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HnYV2BD5-7Y&feature=quicklist Co to za piosenka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 dość już! :D mówcie o swoich niepokojach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1 podlewam kwiaty ale z nimi nie rozmawiam...po tym jak jeden mi wykrzyczal wiecej wody ! wiecej wody ! 2 kaktus pieprzony jeden... 3 ktos skroil mi drinka...dziwne :O.. bo jestem tu sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 :D jestem wściekła bo nie mam piwa a myślałam że mam w lodówce puszkę nikt mnie dziś nie utuli do snu chyba mnie wysyfiło na czole :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 boje sie ze pająk zrobił pajeczyne mi w oknie i go nie bede mogla zamknąc w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robaczek41 offline Napisano Kwiecień 21, 2009 1. od chuja nauki, a sie od 10 rano opierdalam 2. milosc do chloapak przeradza sie powoli w nienawisc 3 jutro znowu zajecia na uczelni :o ale jest plus:D kupilam sobie wyjebany stanik na allegro :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 mawronka>> lakier do wlosow i zapalniczka sprawi ze w ulamku sek pajeczyna zniknie :).....tylko ostroznie ! by nie zniknela firana i zaslona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 nie ma tematów kontrowersyjnych na dzis :) Lusesita a na zgage zjedz migdały. pomagają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 nie!!! a pająk...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezer 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 ktos mi w nocy possal i tak sie zastanawiam kto to byl wiem ze byl bardzo owlosiony i cos mnie ugniatalo w noge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 pająk wampir :o to pewnie mój :O włochaty jest :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo na faceta 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1. jutro zajęcia, a ku*wa nic nie umiem :O 2. wkurzył mnie facet :O 3. będę spać sama :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezer 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 a i jeszcze ktos mi paznokcie troche u nog poobgryzal ciekawe kto to hmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach