Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

temat kontrowersyjny na dziś

Polecane posty

Gość ...ponawiacz....
jem cukierki czekoladopodobne z jarmaku - 5zł kilo:O ochyda ale nie mam nic innego a cierpie to musze sie słodkosciami nawalac:O mój boy sie nie odzywa całe 2 dni:( a ja tak tęsknie nie umiem na jutro na historię nic:O i sie mi nie chce uczyc

1. Straciłam kurwa 3 dychy na solarium i nadal wyglądam jak córka młynarza 2. Pieką mnie oczy i głowa pulsuje jakby w niej ktoś napieprzał młotkiem 3. Ledwo dopinam się w ulubione spodnie 😭 Nie ma pozytywów? :( Taa...jeden...on mnie tak sssstrrrrasznie kochaaa.... :O

Gość ...ponawiacz....
ty na górze- mi sie jedyne portki potargały:O i kto ma gorzej?

No nie mogę ... córcia nie chce spać beze mnie 😭 pewnie zasnę przy niej i nie posiedzę na kafe 😭

1.glowa mnie boli:O i nic nie pomaga. 2.planuje co mam zrobic jutro,abym o czyms nie zapomniala. 3.ogolnie to mi zle i jeszcze komar mnie denerwuje -nie chce sie zlapac;-)

Gość nadziejeczka
1.chlopak mnie pobil niedawno nie wiem co robic i jak sie pozbierac 2.pobil mnie bo mi sie smutno zrobilo gdy zwracal mi uwage w kuchni przy gotowaniu ze cos robie nie tak jak trzeba 3.pobil mnie bo poszlam do pokoju urazona zamiast gotowac dalej 4,.wiec zlapal mnie za wlosy i zaprowadzil do kuchni na sile 5. ze strachu dokonczylam gotowanie a dzis znowu zasniemy w jednym lozku 6. przez niego mam mysli samobojcze ale wiem ze warto walczyc o swoje zycie 7.tylko tak mowie a w rzeczywistosci boje sie zrobic jakis krok i uciec 8. smutno mi ardzo, brakuje mi bliskiej osoby 9.w ramionach wlasnego faceta czuje sie bardziej niebezpiecznie niz w ciemniej uliczce 10.nie chce juz byc wiecej bita! nie mam sily

wmowil mi ze jestem nic nie warta i teraz to czuje juz ja 12.nie potrafie rozmawiac z ludzmi, wstydze sie ich 13, gdy jakis facet na mnie popatrzy to mysle dlaczego,cos mu sie pomylilo 14.rzeczy ktore umialam robic teraz nawet juz nie chce probowac 15.uwierzyla ze nie mam do niczego prawA 16.chcialabym zeby ktos mnie stad zabral i zaopiekowal sie mna, zebym po raz pierwszy od wielu miesiecy byla dla kogos najwazniejsza

Gość nadziejeczka
nie kopiuj mojego tekstu z innego topiku, prosze to nie zart

Gość ewiksa
- boje się o własne zdrowie, coś się dzieje nie wiem co -jutro znowu w pracy nuda - a tak wogóle , to niech mnie ktoś przytuli

Gość oaloha
pieką mnie oczy nie chce mi się wyjść z domu mam przerypane:(:(

Gość tak właśnie jest jotpegowcy
1. mam sraczkę :O 2. chcę założyć kieckę ale nie mam rajstop i fajnych butów 3. kończy mi sie karnet na solar, ale będę musiała wykupic kolejny bo nic mnie nie wzięło:O 4.kłaki mi się coś za szybko przetłuszczają 5. mam tandetny podkład za 150 zł 😭 6. i w ogóle dupa:O

Gość szukam dziury w całym
mam popękane usta, nie mam pracy, jestem głodna, tłuste włosy, nie chce mi się wstawać z łóżka i ogarniać, WEGETUJĘ. :O

Gość jaszczurka salamandra
1. dwie godziny spóźniłam się do pracy - a miałam być kuźwa na 6 coby z robotą nadrobić 😭 2. zapomniałam kupić cukier - teraz piję gorzką kawę - wrrr ohyda 😠 3. jakiś palant parkuje teraz koło mojego auteczka i piaty raz cofa na "grubość lakieru". jak wyjdę - jak przy..pieprzę - to odjedzie z piskiem :classic_cool:

Wytrzymajcie ! Do Końca Świata zostały już tylko 3 lata i 8 miesięcy :)

Gość józio
-walnw zebranie koła gospodyń wiejskich -wiatry beda wialy skad beda chciały -zbiory podatkow na pólmetku

Gość ej tam i wsyztskie iny
1. facet mnie nie chce w lozku 2. przez to mam kompleksy i chyba zwiazek sie rozpadnie 3. i co ja zrobie kuzwa, znowu cos,caigle cos

Gość plutonowa Trzepiekońska
nie ma powodów do smutku. rozpadł się Związek Radziecki to co tam znaczy Twój związek

Gość zdezolowana

Gość malaka
a mi ktos wyciałz działki wszystkie tulipany i wykopal inne kwiaty.Mojapracaposzla namarne, amialo byc tak pieknie. Ci za hamstwo

Gość jestem na NIE
1. Mam katar do pasa, boli mnie gardło, głowa i całe ciało . Myślicie, że już mnie dopadła świńska grypa ? 😭 2. Nie jadę w wolny weekend nad Morze - bo mi kumpela nie zarezerwowała miejsca 😠, a kit jej w oko :o 3. NIECH LEJE od czwartku do 04 maja włącznie :classic_cool: - bo ja i tak siedzę w domu i popijać będę ...amol [:p

1. Wczoraj zawaliłam dzień diety, ale dziś się trzymam:classic_cool: 2. Znów siedzę w mojej zakichanej robocie, nudaaaaaa.... i tak do 15:O 3. Wczoraj wykasowałam numer do eksa, dzięki temu popijaku nie będę do niego wypisywać jak bardzo tesknie i mi go brakuje (chociaż to prawda:() 4. Jak koleżankę wyżej boli mnie gardło, mam stan podgorączkowy, okres, nie jade na majówke i ogólnie do dupy:O 5. Za tydzień mam oddać plan pracy licencjackiej i zabardzo nie wiem jak się za to wziąc żeby było dobrze:O:O:O

Gość muszę dołożyć coś od siebie
1. męczy mnie alergia 2. rano bluzka nie chciała mi się uprasować i rzucałam kurwami pod nosem 3. niby się odchudzam, ale coś odchudzić się nie mogę

Gość ja cie
Lusesita....nogi,zamiast na sciane zarzuc na pagony:P