Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 dręczy mnie moja zwichrowana macica skręcająca na prawo :O uciska mi biednego jajnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...ponawiacz.... Napisano Kwiecień 21, 2009 jem cukierki czekoladopodobne z jarmaku - 5zł kilo:O ochyda ale nie mam nic innego a cierpie to musze sie słodkosciami nawalac:O mój boy sie nie odzywa całe 2 dni:( a ja tak tęsknie nie umiem na jutro na historię nic:O i sie mi nie chce uczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1. Straciłam kurwa 3 dychy na solarium i nadal wyglądam jak córka młynarza 2. Pieką mnie oczy i głowa pulsuje jakby w niej ktoś napieprzał młotkiem 3. Ledwo dopinam się w ulubione spodnie Nie ma pozytywów? :( Taa...jeden...on mnie tak sssstrrrrasznie kochaaa.... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...ponawiacz.... Napisano Kwiecień 21, 2009 ty na górze- mi sie jedyne portki potargały:O i kto ma gorzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 No nie mogę ... córcia nie chce spać beze mnie pewnie zasnę przy niej i nie posiedzę na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Kochana nikt Cię nie uczył, że do seksu to się zwykle rozbiera? Przez spodnie to niet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 1.glowa mnie boli:O i nic nie pomaga. 2.planuje co mam zrobic jutro,abym o czyms nie zapomniala. 3.ogolnie to mi zle i jeszcze komar mnie denerwuje -nie chce sie zlapac;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadziejeczka Napisano Kwiecień 21, 2009 1.chlopak mnie pobil niedawno nie wiem co robic i jak sie pozbierac 2.pobil mnie bo mi sie smutno zrobilo gdy zwracal mi uwage w kuchni przy gotowaniu ze cos robie nie tak jak trzeba 3.pobil mnie bo poszlam do pokoju urazona zamiast gotowac dalej 4,.wiec zlapal mnie za wlosy i zaprowadzil do kuchni na sile 5. ze strachu dokonczylam gotowanie a dzis znowu zasniemy w jednym lozku 6. przez niego mam mysli samobojcze ale wiem ze warto walczyc o swoje zycie 7.tylko tak mowie a w rzeczywistosci boje sie zrobic jakis krok i uciec 8. smutno mi ardzo, brakuje mi bliskiej osoby 9.w ramionach wlasnego faceta czuje sie bardziej niebezpiecznie niz w ciemniej uliczce 10.nie chce juz byc wiecej bita! nie mam sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezer 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 wmowil mi ze jestem nic nie warta i teraz to czuje juz ja 12.nie potrafie rozmawiac z ludzmi, wstydze sie ich 13, gdy jakis facet na mnie popatrzy to mysle dlaczego,cos mu sie pomylilo 14.rzeczy ktore umialam robic teraz nawet juz nie chce probowac 15.uwierzyla ze nie mam do niczego prawA 16.chcialabym zeby ktos mnie stad zabral i zaopiekowal sie mna, zebym po raz pierwszy od wielu miesiecy byla dla kogos najwazniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadziejeczka Napisano Kwiecień 21, 2009 nie kopiuj mojego tekstu z innego topiku, prosze to nie zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewiksa Napisano Kwiecień 21, 2009 - boje się o własne zdrowie, coś się dzieje nie wiem co -jutro znowu w pracy nuda - a tak wogóle , to niech mnie ktoś przytuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Mnie tez nikt nie przytula.....wszystko do kitu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadziejecka Napisano Kwiecień 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gzD4Ejv-nOQ&feature=related posluchajcie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oaloha Napisano Kwiecień 22, 2009 pieką mnie oczy nie chce mi się wyjść z domu mam przerypane:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 22, 2009 piękna pogoda nie mam się w co ubrać :O zwariowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak właśnie jest jotpegowcy Napisano Kwiecień 22, 2009 1. mam sraczkę :O 2. chcę założyć kieckę ale nie mam rajstop i fajnych butów 3. kończy mi sie karnet na solar, ale będę musiała wykupic kolejny bo nic mnie nie wzięło:O 4.kłaki mi się coś za szybko przetłuszczają 5. mam tandetny podkład za 150 zł 6. i w ogóle dupa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam dziury w całym Napisano Kwiecień 22, 2009 mam popękane usta, nie mam pracy, jestem głodna, tłuste włosy, nie chce mi się wstawać z łóżka i ogarniać, WEGETUJĘ. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaszczurka salamandra Napisano Kwiecień 22, 2009 1. dwie godziny spóźniłam się do pracy - a miałam być kuźwa na 6 coby z robotą nadrobić 2. zapomniałam kupić cukier - teraz piję gorzką kawę - wrrr ohyda 3. jakiś palant parkuje teraz koło mojego auteczka i piaty raz cofa na "grubość lakieru". jak wyjdę - jak przy..pieprzę - to odjedzie z piskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Wytrzymajcie ! Do Końca Świata zostały już tylko 3 lata i 8 miesięcy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józio Napisano Kwiecień 22, 2009 -walnw zebranie koła gospodyń wiejskich -wiatry beda wialy skad beda chciały -zbiory podatkow na pólmetku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej tam i wsyztskie iny Napisano Kwiecień 22, 2009 1. facet mnie nie chce w lozku 2. przez to mam kompleksy i chyba zwiazek sie rozpadnie 3. i co ja zrobie kuzwa, znowu cos,caigle cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plutonowa Trzepiekońska Napisano Kwiecień 22, 2009 nie ma powodów do smutku. rozpadł się Związek Radziecki to co tam znaczy Twój związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 22, 2009 jestem głodna :O i zmęczona... a tu dopiero środek tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdezolowana Napisano Kwiecień 22, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malaka Napisano Kwiecień 22, 2009 a mi ktos wyciałz działki wszystkie tulipany i wykopal inne kwiaty.Mojapracaposzla namarne, amialo byc tak pieknie. Ci za hamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 22, 2009 jechałam dziś autobusem niskopodłogowym zasikanym przez jakiegoś pijaczka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem na NIE Napisano Kwiecień 29, 2009 1. Mam katar do pasa, boli mnie gardło, głowa i całe ciało . Myślicie, że już mnie dopadła świńska grypa ? 2. Nie jadę w wolny weekend nad Morze - bo mi kumpela nie zarezerwowała miejsca , a kit jej w oko :o 3. NIECH LEJE od czwartku do 04 maja włącznie - bo ja i tak siedzę w domu i popijać będę ...amol [:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thyssen 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 1. Wczoraj zawaliłam dzień diety, ale dziś się trzymam 2. Znów siedzę w mojej zakichanej robocie, nudaaaaaa.... i tak do 15:O 3. Wczoraj wykasowałam numer do eksa, dzięki temu popijaku nie będę do niego wypisywać jak bardzo tesknie i mi go brakuje (chociaż to prawda:() 4. Jak koleżankę wyżej boli mnie gardło, mam stan podgorączkowy, okres, nie jade na majówke i ogólnie do dupy:O 5. Za tydzień mam oddać plan pracy licencjackiej i zabardzo nie wiem jak się za to wziąc żeby było dobrze:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszę dołożyć coś od siebie Napisano Kwiecień 29, 2009 1. męczy mnie alergia 2. rano bluzka nie chciała mi się uprasować i rzucałam kurwami pod nosem 3. niby się odchudzam, ale coś odchudzić się nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie Napisano Kwiecień 29, 2009 Lusesita....nogi,zamiast na sciane zarzuc na pagony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach