Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umreniedlugojuz

dowiedzialam sie ze mam raka

Polecane posty

Gość umreniedlugojuz

macicy lekarz powiedzial mi ze zostalo mi 3misiace zycia ,mam dopiero 22 lata ..nie chce umierac:(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mozna wyciac macicy? przecież wycinają...

Gość oh yeah
terapia gersona i potega podswiadomosci murphyego i jestes uratowana :) p.s. mowie powaznie

Gość umreniedlugojuz
macice wycieli ale rak sie przeniosl na inne narzady:? ...tak bardzo chcialabym jeszcze zyc...:(

Gość alaMaCiota21
kochana... uwierz że będziesz żyła, musisz być silna... postawa działa cuda, nie wierz lekarzom!!!!!!!!!!! prosze nie poddawaj sie!

Gość alaMaCiota21
skorzystaj z pomocy bioenergoterapeuty... ale tylko sie nie poddawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 nie wolno Ci! nie wolno!!!!!!!!!1 wbij sobie do głowy :)

Gość Słoneczko to Ja
A gdzie się leczysz? Bo podobno najlepszym szpitalem onkologicznym w Polsce jest Instytut im M. Curie Skłodowskiej w Gliwicach. Przyjeżdżają tam ludzie z całej Polski!

sluchaj nie sluchaj tych lasek z forum o bioenergo czyms tam, tylko zajmij sie leczeniem. najpierw zabieg pozniej agresywna chemia i bedzie ok

Gość alaMaCiota21
endeavour spadaj stąd prosze..:/

Gość lullla
no wlasnie, endeavour, spadaj stad, bo autorce zarcik nie wychodzi, a ty o jakichs gradingach...

Gość so where are you from
moze endeavour czy jak jej tam pracuje wbranzy farmaceutycznej albo medycznej... niestety, to witaminy i mineraly sa podstawa zdrowia czlowieka, nie intoksykuj sie dodatkowo chemia dziewczyno, daj organizmowi to, czego otrzebuje by walczyc z rakiem witamina C ma dzialanie antyrakowe, leczy raka... najlepiej zglos sie do jakiegos osrodka terapii gersona, tam najlepiej Ci doradzą

czy was pogielo??? zabijecie czlowieka! dajcie spokoj z takimi radami, ona musi podjac radykalne lecznie a nie bawic sie w wrozbitow i czarodziejki

endeavour, ale to są same toksyny! są dal raka tak samo toksyczne jak dla całego organizmu! witamina C powoduje, ze komorki rakowe szybciej sie same unicestwiają a nie szkodzi to tak na organizm cały endeavour, ja widzę ze Ty w temacie troszku, dlaczego sie leczycie ludzi witaminami? dlaczego dietoterapie nie są stosowane, mimo, że sa skuteczniejsze, tansze i maja mniej skutkow ubocznych???

endeavour, Matka Natura to nie jest wróżka

Gość taktkataktaktak
tak, niech sie leczy witamina C, ona leczy wszystko, raka kaca srakę, pomyślcie co wygadujecie za idiotyzmy :/ moze jeszcze ma pić szklanke mleka przed snem, bo to zdrowe i na pewno jej pomoze i wyleczy ? :/ :/

Gość tereferekukuu
tak, tak, witamina C uleczy z raka. To dlaczego Linus Pauling, który jest twórcą tej teorii i sam faszerował się kilogramami witaminy C zmarł na raka?????

nie linus pauling to wynalazł, to gerson te terapię wymyślił słuchaj, niestety, zdarzają się przypadki beznadziejne, takie życie, ale nie neguj skuteczności te terapii bo ona DZIAŁA

bo sa nieskuteczne. takie leczenie jest dobre w celu zapobiegania jakiegos a nie leczenia namnazajacych sie w przyspieszonych cyklach komorek nowotworowych. umrzesz i nic ci to nie da. operacja i nowoczesna chemia tylko moze pomoc. oczywiscie ze zabijesz wszystkie dzielace sie komorki nawet te zdrowe ale pozniej one sie zregeneruja i nie bedzie sladu po pol roku

tak samo można powiedzieć, że metody które się aktualnie powszechnie stosuje są do dupy, bo przeciez nie w każdym wypadku działają...

endeavour, uwierz mi, znam przypadek, że są skuteczne dlatego wierzę

Gość tak czy siak to prowo
wiec sie nie podniecajcie:o endavour zadała konkretne pytanie, wiec autorka uciekla lub gugluje zeby sie czegos dwowiedziec:O

Gość lullla
ja pier..... wspolczuje waszym rodzicom i bliskiem, jesli im sie cos takiego (tfu tfu tfu) przydarzy. witamina C bedziecie ich faszerowac. jakos nie slyszalam nigdy o nikim, kto wyleczylby nowotwor witamina C. chemia jakos skuteczniejsza jest, pomimo spustoszenia jakie robi w organizmie

Gość taktkataktaktak
problem jest w tym, ze internetowe mądrale mogą sobie mówić, że wsadzenie palca dupe leczy raka, dziwne tylko ze lekarze tego nie stosują. ALe oni pewnie są zbyt zajeci napychaniem portfeli, wiec wola stosowac drogie leki. I w ogole spisek farmaceutów. No i setki tysiecy osob umiera na raka, bo nie jadło witaminy C, tylko brało udział w chemoterapii. Debilne myslenie i debilne rady... :/

wogole jak mozna nawet myslec ze raki inwazyjne naciekajace mozna wyleczyc witaminami. masakra

Gość ja czytałam o gersonie
sama nie wiem czy wierzyc na yt są filmy z osobami które zyja pomimo diagnozy,spróbować nie zawadzi całkiem smaczne żarło

Gość to zes wyleciala
szczera dziewczyna mam nadzieje ze to nie zart Ty zajebista jestes:/