Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dunga

czy byliscie kiedys na imprezie dla singli

Polecane posty

Gość Dunga

jesli tak to czy naprawde były tam single czy normalnie pary i czy udało sie wam tam kogos poznac

Gość Dunga
widze ze nikt nie był trudno

Gość odnośnik
ja nie, ale znam kogos, kto był

Gość Dunga
i jak podobało sie mu?

Gość odnośnik
podobno same single lub 'poszukujacy', ale z tego co opowiadal babki wydawaly sie troche zdesperowane :-o Chyba latwo tam kogos poznac, on przynajmniej rozmawial z kilkoma kobietami, jedna nawet poprosila o jego nr telefonu. szczegol: on nie jest Polakiem i ta impreza rowniez nie byla w Polsce, ale pewnie u nas jest podobnie

Gość odnośnik
aaaa, srednio mu sie podobalo, ale moze dlatego, ze poszedl tam z przyjacielem, glownie ze wzgledu na jego prosbe. Atmosfera na imprezie, jak na polowaniu, wszyscy "wypatruja zwierza" ;-)

Gość Dunga
dzięki ja planuje wlasanie isc na taką impreze bo jeszcze nigdy nie byłem i teraz wiem na co sie szykowac :)

Gość o dżizas
w życiu bym tam nie poszedł ;):D:O:classic_cool:

Gość wyjdaje mi sie ze sa tam
sami skrajni desperaci, ja bym chyba nie poszla

Gość Dunga
a dziewczyny były ładne

w ogóle co to za nazwa impreza dla singli ? Ładnie brzmi to fakt :D ale z singielstwem to raczej nie ma nic wspólnego Rzekł bym raczej ze to impra dla frustratów, nieudaczników i odepchnietych inaczej :P

Gość odnośnik
zawsze to jakies nowe doswiadczenie... ;-) Ale rzeczywiscie, z opowiadania dalo sie wyczuc, ze panny lekko zdesperowane :-o Zreszta, dosc szybko ulotnil sie stamtad :-D

Gość Dunga
bez przesady są różnego rodzaju imprezy np dla gejów lesbijek więc dlaczego niby impreza dla singli była czyms zlym

Gość Dunga
odnośnik wiesz jak ładne to jeszcze ujdzie :)

Gość odnośnik
hmm, nie pytalam, czy byly ladne. Zwykle ladne dziewczyny nie maja duzych problemow ze znalezieniem partnera. Ta, co poprosila o jego nr telefonu byla jakas "do rzeczy" :-)

Gość Dunga
wieswz mysle ze na takich imprezach tez mogą byc fajne dziewczyny bo charaktery są różne

Gość odnośnik
chociaz z drugiej strony tak sobie mysle, ze np. taka dziewczyna po skonczeniu studiow ma problem z poznaniem kogos. Wiekszosc facetow zajetych, malo mozliwosci poznawczych (ciagle to samo grono w pracy), a dziewczyna moze byc ok. Znam taka jedna. Byla prawie 10lat w zwiazku i narzeczony znalazl sobie inna...

impreza dla singli była czyms zlym bo to zadna subkultura,czy odmiennosc :D Singielstwo w 99 % to udawana postawa ze jest mi fajnie i ze jest cool A tak naprawde jest to niezła frustracja i beznadzijnosc skrywana pod jokerowskim uśmiechem :D Imprezy dla singli to raczej imprezy integracyjne i tak powinny sie zwać Idziesz na taka ,poznajesz kogos cos ci wychodzi z takiego spotkania i juz wiecej na taka impre nie pojdziesz Wiec porównywanie do imprez gejowo lesbijskich jest raczej nie na miejscu ;)

Gość odnośnik
:-D widze, ze myslimy podobnie... Moze warto zaryzykowac i pojsc? Zawsze mozesz sie ulotnic, jak Ci sie nie spodoba :-)

Gość
Dziewczę nie chce się napiętnowac :>

Gość Dunga
ja zaryzykuje i sie wybiore na taką impreze nic nie trace jakby co to moge sie ulotnic a w najlepszym wypadku poznam mega cyber laseczke ;)

Gość odnośnik
Powodzenia :-) Napisz, jak poszlo :-)

Gość Dunga
ale ide dopiero w przyszlym tygodniu . grunt to to aby było duzo fajnych dziewczyn tak abym miał z czego wybierac :) ale napewno zdam relacje z tej imprezy

Gość nie sypiam z komiczne
upewnij sie jednak czy jest to impreza dla singli roznych plci.... bo mozesz wejsc ale nie moc wyjsc...

Gość byłam
Ja byłam na takiej imprezie w karnawale. napisze tak, cel takich imprez jest wiadomy, wiec nie oszukujmy sie, nie nazywajmy uczestników desperatami. Ktos chce kogos poznac, przychodzi i tyle. Był bal na 160 osób w kazdym przedziale wiekowym. Były autentycznie osoby same, ew. z kolezanka i tyle. Impreza była doskonała, wszyscy sie swietnie bawili od poczatku do końca. Nikogo nie poznałam na dłuzej ale na tak udanej zabawie jeszcze nie byłam, jestem kobieta, poszłam sama i było ekstra. Autentycznie jest to prawda, ze sie chce kogos poznac, ale nie nazwałabym tego desperacją. Ja np. nikogo nie poznałam, nie wymieniłam tel. po zwyczajnie nikt az tak mnie nie zainteresował. Myśle, ze warto :)