Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaiza333

ktos tak mial????

Polecane posty

Gość czarnulkaiza333

Czesc dziweczyny mam do Was pytanie. Czy ktoras miala podobnie jak ja? Skonczylam brac pierwsze opakowanie tych tabletek i w ciagu tej siedmiodniowej przerwy nie dostalam okresu . Drugie opakowanie troche zawalilam bo wzialam zamiast 8 dnia to 10. Do tej pory brak okresu ale tabsy biore bo tak lekarz zalecial ale nie badal mnie. Czy ktoras miala podobnie dziekuje za odpowiedzi

Gość powinnaś dostac okres
tym bardziej że zawaliłaś i nie wziełaś w odpowiednim czasie tabletki.... Moze jesteś w ciazy?

Gość czarnulkaiza333
lekarz powiedzial ze to niemozliwe ale nawet mnie nie zbadal zastanawial sie dlugo i powiedzial ze mam brac dalej 2 opakowanie a okresu niemam :(glupia juz z tego jestem robilam rest wysszedl negatywnie

Gość czarnulkaiza333
kurcze mialo byc test juz z tego wszystkiego litery mieszam:(

Gość saleminka8
powinnaś dostać okres-znasz się na stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych,chyba nie ! co do autorki,też tak miałam-miałam źle dobrane tabletki,bo po kilku miesiącach okres dostawałam w 3-4-5 dniu przerwy więc totalna lipa ;) potem zmieniłam tabletki na inne i już 2 dnia przerwy dostawałam okres ;) w ciąży raczej nie jesteś,znając działanie tabletek,to nawet u ciebie do owulacji nie zdążyło dojść. Przerwa -występuje krwawienie z odstawienia i zanim zaczyna organizm pracować jak powinien (bez tabletek) mija 1 cykl,a nie 3 dni ;) bez obaw,bierz je dalej i zrób znowu przerwe a jak dostaniesz to ok a jak nie to idź do lekarza po recepte na inne ;) na ulotce poczytaj a sie dowiesz ,ze krwawienie moze nie wystapic;) chociaz tam jest jakas notka odnosnie ciazy,ale pisze bo musi pisac ;)

Gość powinnaś dostac okres
wyobraź sobie że się znam. I nie chodziło mi bynajmniej o to że zaszła w ciąże bo zapomniała tabletki, ale o to, że przerwa była wyjatkowo długa i mimo wszystko okres powinien byc lub jakieś plamienie. A o ciąże mi chodziło, że zaszła zanim zaczeła brac tabletki... Zdarza się. Jeśli zamiast normalnego okresu miała tylko jakies plamienia lub niewielkie ilosci krwi mogła wziąć to za okres i zacząć zazywac tabletki - a jego nietypowy przebieg zwaliła na tabletki. Tymczasem kto wie czy nie jest w ciązy i niepotrzebnie faszeruje się tabletkami. A może jest w grupie kobiet ktore mimo brania wpadły.... Pierwsze co ja bym zrobiła przy braku okresu to test ciążowy i telefon do gina. To drugie ma za sobą, test chyba warto zrobic i byc spokojną?

Gość czarnulkaiza333
ale wtedy test by wyszedl pozytywnie prawda:P

Gość czarnulkaiza333
robilam test wyszedl negatywnie!

Gość kdncdb nc
Antykoncepcja to cos dla inteligentnych ludzi a nie dla takich tepakow ktorzy zamaist 8 dnia biora 10 dnia tabletki.,Ty w ogole nie powinnas juz zaczynac 10 dnia tabletek tylko czekac na nastepny okres i wtedy z 1 dniem cyklu(miesiaczka) wziac tabletke.jezeli zaczełas 10 dnia to trzeba było dodatkowo sie zabezpieczac. baby zacznijcie myslec głowa a nie sama dupa.

Gość czarnulkaiza333
a Ty czytaj jak ktos cos pisze pisalam ze bylam u ginekologa i kazal mi brac nastepne opakowanie tabletek mimo braku miesiaczki pozatym jestes facetem wiedz lepie sie nie znasz nie pisze tu by jakis dupek mnie obrazal