MychaLB 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Spuźnia mi sie miesiaczka juz 7 dni a w ciagu tych siedmiu dni miałam dziwne poranne mdłości ale tylko dwa razy. Czy to może być ciaża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odpowiedz na pytanie Twe.. Napisano Kwiecień 22, 2009 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola444 Napisano Kwiecień 22, 2009 nie jest to pewne musisz iść do ginekologa wtedy będziesz wiedziała na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emisia0111 Napisano Kwiecień 22, 2009 Dla własnego spokoju zrob test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Kwiecień 22, 2009 ee gin i tak nic niepowie bo za wczesnie - zrób test a najlepiej dwa różnych form koniecznie rano - ewentulanie dla pewności bete z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MychaLB 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Dziekuje wam bardzo za odpowiedz. Ale chyba jednak bede musiala isc do lekarza. Zrobiłam test a on pokazał że to nie ciąża. A okresu nadal nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach