Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dlaczego ludzie nie sprzątają po swoich psach?

Polecane posty

nie moge patrzeć na trawniki i skwerki bo az mnie na wymioty zbiera:O ostatno zauwazylam kępkę fiołków, z daleka wyglądała pięknie... chciałam trochę zerwać tych kwiatuszków i kiedy poseszłam do nich to mało nie zwymiotowałam - na środku kępki leżała ogromna wstrętna psia kupa :o

Gość twoj stary skarbie
myślisz że komuś chce się sprzątać po psie? :|

Gość wezwijcie lekarza
nie wolno zrywać fiołków!

daj mi worki i postaw odpowiednie kosze to specjalnie dla ciebie będę sprzątać 😴

Gość Bober4434
Zaraz sie zleci jakaś banda moherów co będzie gadać jakie to psy są wstrętne.Pies sie musi załatwić a to ze człowiek nie sprząta po nim to jego sprawa.

ja nie mam nic do psów, tylko do ich właścicieli... akurat u mnie w miescie worki na psie kupy mozna dostać za darmo w UM, tak więc to tylko ich lenistwo...

Gość ja tez nie mam nic do psów
bo zwierzak musi to robic ale :O

Gość i ile czasu
w naszym prawie jest zapis ze po psie sprzatac trzeba ! ale nigdzie nie jest napisane kiedy. wiec teoretycznie wszyscy moga sie tlumaczyc ze np wieczorem albo za tydzien

takie rzeczy to tylko u nas :o a najgorzej jest, jak śniegi topnieją... to, co się pojawia wtedy na chodnikach to tragedia:o

No... i to jest zajebiste... trzymac psa na jednym pokoju lub nawet 2 :O i wychodzic z nim na smyczy na tawnik przed dom ( nie za daleko bron boze) kupa siusiu i do domu....... kurwa porazka ludzie... pies w domu jak ptak w klatce... to jet chore:O:O!!!

Gość i ile czasu
strasznie. fuj. a najciekawsze jest to ze gdyby pies nasral u wlasciciela w ogrodku to napewno by sprzatnął.

dlatego ja nie mam psa, bo nie mam warunków w bloku... psa miałabym gdybym mieszkała w swoim domu, gdzies,gdzie pies miałby dużo przestrzeni, mógłby się porządnie wybiegać i spokojnie żyć nie przeszkadzając innym :)

szkoda, że ludzie po sobie nie sprzatają...może od tego powinni zacząć. Żeby nie było, psa nie posiadam i tez nie znoszę gówien na trawniku...ale równie bardzo wymiocin na przystankach i zaszczanych smietników między blokami...i to raczej nie przez psy :O...

Gość fanfatal
a skąd wiesz, że to była psia kupa?? Powiem ci jedno: chodze z psem do parku, żeby sie wybiegał i prawie codziennie widzę, jak KTOŚ sra! I nie jest to pies, wiec nie czepiaj sie psów, bo ludzie tez srają gdzie popadnie :p

ja mam takich sąsiadów, którzy nie pilnują psa tzn. nie wychodzą z nim tylko puszczaja samego na podwórko i zanim wyjdzie to narobi w korytarzu na co drugim schodku i oni nie racza tego sprzątnąć :O kiedys narobił pod moimi drzwiami i wtedy nie wytrzymalam - zrobiłam awanturę,przyszli, szorowali na kolanach, ale dalej go nie pilnują i pies wali kupska gdzie popadnie, nie wspomnę o tym, że już nie raz weszłam w "niespodziankę"

Gość i ile czasu
pani basia jest super.,, drzwi sie zamykają, winda rusza, a pies spra.'' u mnie na osiedlu jest tak czesto. nie ma windy ale psy sraja albo na klatce albo na chodnikach jak wyjda z klatki. syf totalny, a adm tylko kartki wywiesza zeby po psach sprzatac.

fanfatal ja sie psów nie czepiam bo to naturalne,ze one musza sie gdzieś załatwić, ale to, gdzie sie załatwią i czy coś po nich zostanie zalezy od wlasciciela, nie od zwierzaka... a psią kupę można bez problemu odróżnić od ludzkiej ;)

czarna dziura- ja bym nie wytrzymala i jesli wlazla bym w choc jedna mala kupeczke ich psa to zbierala bym za nimi kupy a nastepnie podrzucala pod drzwi na wycieraczke. dokladnie tak bym zrobila.:D moze by sie czegos nauczyli.. tzn przypuszczam ze na pewno... ;)

Gość frelka18
Jak chodze po trawnikach z psem, to nie kupy mnie brzydza, ale smieci, ktore ludzie-wieprze wyrzucaja przez okno, bo oszczedzaja na workach do smieci. To jest dopiero obrzydliwe:O

hym... moi sąsiedzi z bloku maja wielkiego smierdzącego pieska... on sie chyba rozklada od srodka:O:O:O:O smrod na klatce niesamowity ale z tym juz nic nie zrobie:(

Gość olabogarety
Ja bym jeszcze do tego dołozyła sytuacje, które mają miejsce latem na plażach- psy biegają po kocach obcych ludzi, ajak się ludziom zwróci uwage, to wielkie oburzenie. Nienawidze tego- a sama posiadam 3 psy, ale potrafię się nimi zajać. A teraz odpowiedx na pytanie w temacie- Ponieważ: - są niekulturalni, - są prymitywni, - są brudasami, flejami itp, - lubią syf wokół siebie, - są smierdzacymi leniami, - są ignorantami, - są egoistami, jeżeli nie wszystkie okreslenia pasują, to z powodzeniem można wybrac sobie co najmniej jedno.

Gość nie tyko u nas
Polecam miasto milosci Paryz :)W Niemczech tez nie lepiej.