Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dlaczego ludzie nie sprzątają po swoich psach?

Polecane posty

Gość happy pitbull
zaczyna się dyskusja o trzymanie psa w bloku i najeżdżanie na właścicieli. zajmijcie się, kurwa, własną dupą i swoimi chomikami, czy co tam trzymacie. ja mam wielkiego psa i mieszkam w bloku, a jakoś zapewniam mu odpowiednią ilość ruchu, pies wyżył tak dziesięć lat i nie sądzę, żeby miał mieć z tego powodu depresję albo czuć się katowany :o a co do sprzątania, póki Polska będzie takim ciemnogrodem to się możesz, co najwyżej, bulwersować na kafe albo sama po kimś sprzątać. życzę szczęścia.

Gość olabogarety
happy pitbull- a ty sprzątasz po swoim psie?

Gość i ile czasu
mieszkam na parterze w takim zaulku klatki obok komorki lokatorskiej i ile razy sie zdazylo ze mi ludziesmieci pod drzwiami zostawiali bo im sie wynosic nie chcialo, a to glównie zasrane panpersy byly. mam 2 małych dzieci i ten ktoś myslal ze jak u mnie zostawi to sasiedzi pomysla ze to moje .to dopiero problem byl. kamery musielismy zalozyc zeby wyczaic kto to. i zgadnijcie?

nie mowimy tu o wszystkich, a o tych nieodpowiedzialnych właścicielach, ale jak to mówią: uderz w stół, a nożyce się odezwą ;) 🖐️

Gość happy pitbull
kiedy mam możliwość i idę w miejsce, gdzie stoją pojemniki na psie odchody to sprzątam. w jakichś wsiach, gdzie tylko smród i żadnego kosza nawet nie zawracam sobie tym dupy. zresztą, z psem chodzę w miejsca, gdzie nikogo nie ma, tam nikomu jego gówno nie przeszkadza.

happy pittbul - smutne to.. Twoj pies zdechnie z usmiechem na ustach. jak mozna duzego psa w bloku trzymac....... to nie czlowiek zeby mieszkal w warunkach dla ludzi. co z tego ze zapewniasz mu duzo ruchu skoro jest to tylko wtedy kiedy Ty chcesz. Nawet nie wiesz jaki epies ma potrzeby:O:O Jak bys go trzymala na podwórzu to bys zobaczyla jak by biegal i wariowal...bys zmienila zdanie

Gość i ile czasu
sąsiadka z gory z 4 pietra z ktora na spacery chodzilismy. jak jej powiedzialam ze cos takiego mialo miejsce to sie oburzyla ze ludzie to hamy i brudasy. a jak pokazalam filmik to spuscila glowe tylko. teraz jak mnie widzi to glowe odwraca. ja z reszta tez. bezczelna!

Gość olabogarety
w jakichś wsiach, gdzie tylko smród i żadnego kosza nawet nie zawracam sobie tym d**y. hmmm sama mieszkam na wsi i jakoś nie zauważyłam, zeby był tylko smród- wręcz przeciwnie- jest czysto i przynajmniej zadnego gówna na drodze nie uświadczysz. A ja po swoich psach- zakopuję, bo nie mam zamiaru zyć w syfie.

a szczesliwy jest bo go wyprowadzasz i dajesz mu jesc. i na tym jego szczescie si ekonczy :O ................................................................. kto podrzucal smieci:P???

Gość happy pitbull
kobieto, znam swojego psa i jego psychikę bardziej niż ty. moje małe mieszkanie wcale nie przeszkadza mu w "bieganiu i wariowaniu" 24 godziny na dobę, więc proszę cię, nie wciskaj mi kitu o twoim wielkim psim sercu i znajomości psich potrzeb.

Gość dolaczam sie do dyskusji
Sama psy lubię. Mam 2 w domu na wsi. Ja obecnie mieszkam w poznaniu (studiuję) i dom rodzinny opuscilam. I mam dosc. Poznan to zasrane miasto. Zasrane jest cale centrum, szczegolnie okolice uniwerku ekonomicznego. Cuchnie jak sie robi cieplo. Ludzie, nie macie warunkow w blokach, to se chomika kupcie! Zakaz trzymania psow w blokach! Dobra to nie przejdzie. Ale surowe mandaty za zasrane chodniki! To tez pewnie nie przejdzie, bo ten kraj jest chory i ciemny.

czarna dziura 🖐️ Ogółem jestem osobą spokojną, zdystansowaną, ale szlag mnie już czasem trafia. A najlepsze jest, że jak komuś zwrócisz uwagę to dosłownie święte oburzenie, że ktoś śmie coś złego powiedzieć. No i to jest to - u siebie w ogórdku kazdy posprząta, ale jak już trawniki publiczne to pieprzyć to co nie? Yh. Ludzie to brudasy.

Franka, śmiecenie przez ludzi to jest temat na inną dyskusję. A tu chodzi o gówna psów na ulicach. Zacznij zmiany od siebie. A potem zmieniaj świat.

Gość happy pitbull
a ty jesteś żałosna z tymi swoimi psychologicznymi mądrościami. ale wmawiaj i podbudowuj się dalej, mnie nic do tego 💤

ja tam wole chodzic po petach niz po psich gownach........:O nie zdrowe podejscie- ludzie są chamscy wiec co mi tam tez bede... fajne podejscie.. zachowywac sie jak debil bo inni tak robią.. no cholerka... co to za rozwiązanie..

pitbull- twoje zachowanie zmusza mnie do takiego zachowania........ nie ludzkie jest trzymanie duzych psow w blokach. I nikt mi nie przetlumaczy ze jest inaczej bo widac jak te biedne psy sie męczą. co to za gadanie ze zna sie swojego psa i wie sie czy jest szczesliwy czy nie..... swojego chomika pewnie tez sie zna i wie sie czy mu dobrze w klatce czy nie ;))))))))))))))a jak...

Gość AlinA.
Gdyby każdy miał takie podejście jak Ty Franka to żylibyśmy w niezłym syfie :O Niech każdy zacznie od siebie :) Ja zaczęłam i sprzątam po swoim psie :)

Happy pitbull, jesteś przekonana, że Twój pies ma się dobrze. I prawidłowo. Może nawet ma się. A tylko dlatego, że nie ma on porównania, czym jest życie na większym terenie, na świeżym powietrzu cały rok. Ale plus dla Ciebie, że czasem sprzątasz.

Gość trzy pary butów
"nie ludzkie jest trzymanie duzych psow w blokach. I nikt mi nie przetlumaczy ze jest inaczej bo widac jak te biedne psy sie męczą." widać, ja pierdolę, nie chcę wiedzieć jakich ty masz sąsiadów skoro takie nieszczęśliwe psy oglądasz. może warto to zgłosić towarzystwu ochrony zwierząt? a ty, jakkolwiek byś się nie starała, nie przetłumaczysz mi, że mój pies się męczy. mój pies jest bardziej ruchliwy i żywiołowy niż te, które gniją na podwórkach bez towarzystwa, także wybacz, ta dyskusja jest bezsensowna 🖐️

Gość AlinA.
Patyczaki są przerażające, nie wzięłabym takiego kiwacza na rękę :O Chociaz jako dziecko brałam (oczywiście te najmniejsze) ;)

czarna- ja tez mialam patyczaki :D 12 :).... pozjadaly sie :( rywalizowaly i niestety tak to wygladalo ze sie pozagryzaly:(:(:( ostatnie 3 wypuscilam

Gość happy pitbull
to byłam ja.

trzy pary butów, no i fajnie. Ale zapewniam Cię, że miałby się lepiej w terenie ;) Z Tobą, itd, itd, ale mając swobodę. No zresztą, nie o tym dyskusja, tylko o zasranych chodnikach. Anita, brawo dla Ciebie! Oby więcej osób takich jak Ty. Sprzątających po swoich ulubieńcach.