Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zazdrośnica

pomocy!!! błagam!!

Polecane posty

Gość załamana zazdrośnica

Cześć, mam okropny problem. Jestem z moim chłopakiem od 1,5 roku i od jakiegoś czasu jestem o niego potwornie zazdrosna. Sama nie umiem tego opanować, a bardzo bym chciała by było tak spokojnie jak dawniej, chodzi mi najbardziej o moje głupie zachowanie i o to, że później są z tego o "Gucio" awantury. Są różnego typu sytuacje.. np. kiedy on jest na boisku to bardzo dobrze wiem, że są tam inne dziewczyny i wprawa mnie to do okropnego szału! Od razu do niego dzwonię i zadaję jak jakiś dzikus pytania, kto tam jest? kiedy wrócisz? co robicie? jak bym nie wiedziała.. mam potworne myśli typu: np. że podwalają się do niego różne laski, a on na to leci i, że od razu mnie zdradza. Najgorsze jest to jak idzie do znajomych na "posiadówkę" i po prostu siedzą i gadają, a mnie akurat tam nie ma, mam okropne myśli których nie umiem opanować, a potem się na nim za to wyżywam. Najgorsze jest to, że ja nie czuję się dobrze w towarzystwie jego znajomych. Jest to dla mnie okropna męczarnia, ale najczęściej idę tam dlatego by zrobić przyjemność mojemu chłopakowi by nie było mu przykro. Co ja mam ze sobą robić? Widzę, że moje słońce to strasznie męczy, a nie chcę go stracić, ale w zamian nie umiem opanować tego wszystkiego.. co robić?!

Gość ewż sie w garść bo bedzie żle