Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FDR7

PRZESPAŁAM SIE Z KOLESIEM A ON MA MNIE W DUPIE.CHYBA SIE ZABIJE

Polecane posty

Gość FDR7
NAJGORSZE ZE go bede spotykac a on ma mnie dupie.nie radze sobie z tym.jak sie zachowywac.sama czuje sie zle ze mnie za szmate jakas chyba wzial

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Gdyby wszystkie się zabijały po takich sytuacjach to kolesie nie mieli by czego roochać.

Gość FDR7
no ale kurde ,czy odrazu jestem scierwem jak po alkocholu odwaliłam taki numer

Gość avincio..
life sucks ;p

Wedlug opini psychologow samobojstwa, ktore sa oglasznae w necie np. rzadko dochodza do skutku i bardzo dobrze ! Dziewczyno ! Nie rob sobie krzywdy przez glupka zapomnij po prostu. Znajdziesz jeszcze milosc zobaczysz :) Pozdrawiam i wierze w Ciebie ;)

Nie sluchaj ludzi ze Jestes scierwem ! Kazdy ma prawo do bledu, a wy ludzie nie popelniacie bledow Jestescie czysci ?

Gość kikiki123456
ostatnio po pijaku omal nie przespałam się z kolega z grupy;/ też nie wiem jak to przeżyje i jak pokażę się na uczelni:(...

Gość FDR7
dzieki,no ale czy on jest głupkiem?czy ja?jak mozna tak po alkocholu pojsc sie kochac?

Gość FDR7
kikik,ale mi tak wstyd i głupio ze np wiem ze na roznych imp bede go spotykac a on zamiast normalnie sie zachowywac to jak taki cham ,tak jakby sie bal ze ja bym czegos od niego chciała

Gość FDR7
olewa mnie, a ja bym chciała zeby choc sie kumplował tak noramlnie ,zeby to taki nie wygladało dziwnie. no jak scierwo sie czuje

Nie nie Jestes glupia ja wiele glupot zrobilem po alkocholu. To tylko swiadczy o facecie co Ci krzywdezrobil, on po prostu okrutny jest, a ja CI wspolczuje bardzo :(

Gość gluuuuupkiiiiu
sluchaj, on jest glupkiem, Ty jestes glupkiem. jestscie mlodzi. zdarza sie. zabawa i tyle. masz nauczke, sprobowalas nie rob tego wiecej i po sprawie. a jak sie zachowac - normlanie "czesc, czesc" i koniec. skonczyly sie czasy ze koles "zalicza" a dziewczyna sie "puszcza". dla niego to byla zabawa, dla Ciebie moze tez .. idz na pewniaka. i nie masz sie czego wstydzic. ale PROSIMY Cie wszyscy (chyba tak moge powiedziec nie?) zapamietaj to uczucie co teraz masz, ten wstyd. zapamietaj ze nie czulas sie dobrze po takim numerze i nie popelniaj drugi raz tego samego bledu. powodzenia!

Gość gluuuuupkiiiiu
a jak jest niegrzeczny w stosunku do Ciebie to trudno. zachowaj sie tak samo jakby byl niegrzeczny w stosunku do Ciebie ktos z kim sie nie przespalas. chamem jest, olej go i tyle. dzieciak. przejdzie mu. nie chce sie teraz kolegac to sie niech nie koleguje. wiecej pewnosci siebie. bylo minelo, zapomnij i tyle:)

Nie Jestes scierwo. Jestes napewno wartosciowa dziewczyna. To, ze popelnilas blad nie skresla Cie i nie sluchaj ludzi ktorzy Ciebie obrazaja nie znajac Cie bo oni sobie wystawiaja swiadectwo nie Tobie.

Gość faceci wolą gołe baby
a dużego miał fiuta, że tak rozpaczasz?:P

I jeszcze cos autorko w ogole nie przejmuj sie pomaranczowymi nickami bo tacy nawet odwagi nie maja sie ujawnic ;)

Gość FDR7
tak ale chodzi o to ze przespałam sie z nim po alku,a ten jeszcze tydzien ze mna sie spotykał i wiadomo tez był sex.a teraz olał.

Gość FDR7
czyli jakbym po tym jednym razie olała go to moze i lepiej,a on wydzwaniał do mnie tydz umawił sie a ja wychodziłam z nim

Gość gluuuuupkiiiiu
o ludzie to trudno. zwyczajnie Cie rzucil. zdarza sie tysiacom ludzi codziennie. zyj dalej. nic wiecej madrego nie wymyslisz:)

Bo sie zakochalas nim :( niestety, ale wierze, ze jeszcze Ci sie wszystko ulozy :). Ja tez niedawno mialem nieudany zwiazek :( coz zycie bywa okrutne, ale musimy wierzyc, ze nasze marzenia spelnia sie :) moje sie spelniaja staram sie o to i bardzo mocno wierze, ze moje zycie zalezy ode mnie. Jestem pewie ze dasz sobie rade :)

o ludzie to trudno. zwyczajnie Cie rzucil. zdarza sie tysiacom ludzi codziennie. zyj dalej. nic wiecej madrego nie wymyslisz To jest racja :) Wierzymy ze dasz sobie rade :)

widocznie sex nie byl rewelacyjny:) przykro mi,bo normalna reaacja tojest w kierunku na : jeszcze

Gość ejbisi
Dziewczyno nie wiem po co sama sie wprowadzasz w kompleksy. Sex nie musi oznaczac od razu długoletniego zwiazku. Pomysl, jestes młodą, niezalezna kobieta i niby czemu mialabys nie chciec czerpac przyjemnosci z sexu? Potraktuj to jako przygode, fajnie sie bawilas i gites. A kolesia zlewaj ciepłym moczem jak go spotkasz :P

Gość FDR7
ale mogłby wyluzowac i choc noramlnie sie kumplowac a nie olew

Moglby to zrobic, ale niektorzy faceci to zjeby :O niestety, ale nie mysl tyle o tym bo to nic nie da.