Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodajcie

***********Pokażcie swoje fryzury************

Polecane posty

ładna ta fryzura z lokami, tyle że ja mam włosy cienkie w sensie że kucyk z nich jest nie jak pięść ;) a w goracy dzien przyklejały by mi się do szyi i czoła - nawet grzywkę zapuściłam na slub a mialam taką prostą jak Mucha swego czasu... po ślubie zetnę :) a tak chcę mieć na bok zaczesaną :) do koka można natapirowac wlosy i nadac im objetosci tym sposobem, no i klasyka więc sie zawsze sprawdza :) ale o żadne prześwity sie nie boje - mam cienkie włosy ale za to duzo :D

:D macie racje, mój kwiatek zmarł śmiercią naturalna hehe ale co mu się dziwić w dniu mojego ślubu bylo 34stopnie upału! :O hehe w sumie na tym zdjeciu mało co widać fryzure, bo jakoś tak ciemno. Bronia do twojej sukni pasują te fryzurki ktore pokazalas :)

Gość ala ma kotaaaa
yousunrise jak dla mnie to wystarczą długie i dobry fryzjer :) wiadomo tapir i loki zwiększają objętość więc myślę że będzie ok :)

wszystkie na pewno byłyście najpiękniejsze w dniu ślubu a te które dopiero maja to przed sobą też będą 🌼

wlasnie, nie chce z siebie robic kogos kim nie bylam przez ostatnie 10lat. wlosy zawsze mialam jakos zwiazane bo mnie wkurzaja :) teraz podcielam sa do talii, wiec kok bedzie dla mnie OK. a jak ktos lubi nosic rozpuszczone to neich nosi, skoro nosi cale zycie. trzeba sie czuc w fryzurze dobrze,a nie siebie nie poznawac :)

ja tylko grzecznie pytam - niech będzie, mi sie podobały :D ale rzeczywiscie widac tej dekoracji :):D

Ej Laski schodzić z Wredniaka!!!! to topik o fryzurach nie o dekoracjach i każdy lubi co innego..... do poprzedniczki - może Twoje dekoracje tez dla kogos nie byłyby superowe.... Wklejajcie swoje fryzury jak prosila Autorka a nie czepiacie się detali

nie lubię jak ktoś wypowiada się nie pod kątem tematu tylko po to by kogos skrytykować.... ale jak to u w naturze Polaków bywa - duża skłonność do nie konstruktywnego krytykanctwa natomiast żeby posłużyć cenną radą to już gorzej......

Gość zolwikkk
jak juz weszlyscie na dekoracje. to powiem ze super wygladaja te kratki wentylacyjne na scianie za wredniakiem ktorych nie zily te super serca. idealne,podejrzewam ze jak resta sali tez tak wygladala to fiu ..

Gość zolwikkk
no mi tez to w pracy czas wypelnia bo cos strasznie nudny dzien sie trafil :)

imili :D 🌼 bo wiesz żółwik wygląda pewnie jak żołwik, ma kompleksy, a mówi na ciebie, żeś ty zwierz :D :):)

wredniak piękna ta ostatnia fryzura co ją wkleiłaś, może o czymś takim pomyślę?????? jak myślisz tylko nie wiem czy mi włosów wystarczy :P

Gość zolwikkk
ej wypraszam sobie ze wygladam jak zolwik co. a na fryzurke imili chyba nic nie pisalam bo zwierza mi to nie przypomina. hee i co

Gość zolwikkk
tylko gdzie tam welon wpiac