Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodajcie

***********Pokażcie swoje fryzury************

Polecane posty

Gość zapodajcie
nie, nie Madzia- mam na imie Jolanta, jesli o to ci chodzi:O

Gość zolwikkk
srututu wygladalas jak palma:-/

Gość niedowiary1234
ja bym powiedziała gorzej niż palma - okropieństwo!! Jak można sie tak oszpecić w dzień swojego ślubu??

Gość zolwikkk
hehe no wiem:-) ale no co palma:) u wredniaka jak gniazdo golebia ale juz lepiej -)

Gość zollwikk zapodaj swoj fryz

Gość zolwikkk
zapodam we wrzesniu :) jeszcze przed slubem jestem:)

Gość zolwikkk
o broneczki fryzury sa ladne. zwlaszcza 1. sliczna

mysle właśnie o pierwsze albo czwartej... nie wiem sama chyba fryzjer mi podpowie co sie na moich lichych włosach da uczesać :) a która bardziej pasuje do mojej sukni??? poradzicie?

wredniak, też zawsze chciałam mieć żywy kwiat we włosach, ale po twojej fotce rezygnuję. okropnie wygląda ten zwiędnięty kwiat ze włosach. bez obrazy oczywiście;)

Gość kumpel żółwika
wredniak straszną tą fryzurę miałaś :o...taka bylejaka jakby ci ją 5-cio latek robił :O...wygląda tak ''aby było'' :O

Gość lalalalalalala
nooo kwiatek umarl smiercia naturalna w gniezdzie :-) niemoge. ale na innym zdieciu roza jest swieza

odrzucają mnie koki... totakie elegenckie ale i oklepane...wszedzie.. studniowka polmetek slub , czyjes wesele... standard i kok zadnej palmy sobi enie zrobie zadnych pasemek zadnego wielkiego cieniowania.. z racji iz moj naturalny to ciemny , cienki blond i mam duze niebieskie oczy to postanowilam rozjasnic troszke tylko wlosy i delikatnie pofalowac zeby wiatr je ukladal.. do tego mega delikatny makijaz a la naturalny.. moze i wyjde na tandetnego aniołka ale nie chce miec spiętych wlosow:/............

Dziewczyny chyba normalne jest że kwiatek po weselnych tancach i bez wody traci swój pierwotny wygląd... czepiacie się no !

przecież napisałam zeby się nie obrażać. do tej pory bardzo chciałam:) bardzo mi się to podoba. ale jakos nie myślałam o tym ze przecież ten kwiatek zwiednie i będe miała coś zdechłego na głowie;)

ja niestety muszę mieć spiete, mam cienkie proste włosy ktore same w sobie nie prezentują sie super ... za to kolor mam swoj i bardzo mi sie podoba taki kasztanowy że każdy mysli że to farba więc nie muszę go zmieniać :) poza tym moje wlosy szybko dosyc tracą świezość więc pod koniec czerwca na slub tym bardziej musza byc spiete... a do mojej suknie elegancki kok pasuje bardziej tak mi sie wydaje niz jakies wymyślne fryzury...

campini - przecież jak Ci kwiatek padnie to mozna go wyjąc i wpiac swiezy stojacy do tego czasu w wazoniku :)

cienkie wlosy i kok?? mi by bylo widac przeswity skory chyba... jak znajde zdjecie o co mi chodzi to pokaze;)

a ja bede miec cos na ksztalt pierwszej fryzurki autorki postu,kok hiszpanski. albo bardziej fantazyjny,ale kok.nie zniose jak bede co chwila musiala odgarniac wlosy, wiatr itd. niektorzy nie lubia! i nie twierdzic ze kok oklepany! sa piekne ale te fantazyjne,a nie najbardziej tradycyjne! ja zostaje przy koku, zywym kwiatku i welonie.

magdusiarose82--- masz racje dluzsze wlosy trzeba bedzie odgarniac, z tym ze ja przez wiekszosc zycia nosilam rozpuszczone i jestem przyzwyczajona zle mi w krotkich:O no dobrze.. nie oklepany- klasyka.........