Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhnbqwfdb

Nie mam już cierpliwości! ile można?

Polecane posty

Gość ghhnbqwfdb

jestem załamana. Kiedyś miałam świetną figurę,szczupłe długie nogi.. teraz jest zupełnie inaczej. ;/ zawsze miałam małe piersi bo 75A,mój były chłopak zawsze mi dogryzał z tego powodu (teraz na szczęście z nim nie jestem) ale kompleks na tym punkcie mi został ;/ Postanowiłam zrezygnować z nienagannej figury i przytyć,żeby i piersi mi się powiększyły. Dziś nosze 2 rozmiary większe spodnie, szybko się męcze,mam wały na brzuchu,trzęsące się uda i wielkie wylewające sie boczki.. przytyłam 11 kg przez rok a piersi ani drgneły! czasem mam wrażenie,że są jeszcze mniejsze ;/ już nie mam siły,nie chce więcej tyć! Dziewczyny co mam zrobić? czy poradzić się lekarza? Ręce mi już opadają..

Gość smells like 90
głowa już wcześniej Ci odpadła. Nie pomyślałaś o diecie?

Gość ghhnbqwfdb
wstydze się siebie bo jestem wielka jak beka, a jak schudne to cycki mi polecą już do zera ;/

Gość idzzzzzzzz
do dietetykaa

Wielkość piersi jest zakodowana genetycznie. Jeśli kobieta ma małe piersi, to będzie miała małe choćby i przytyła ... małe jest piękne...lepiej mieć małe, jędrne piersi niż zwisłe balony....;)

Gość ghhnbqwfdb
Przecież faceci największą uwage zwracają na biust.. zawsze uwielbiałam się podobać a jak schudne to nie będę miała nic :(

Gość ghhnbqwfdb
Giganna ale u mnie w rodzinie nie było problemu małych piersi..

Gość cimber
mi się podobaja babeczki przy sobie

Gość ksiadzProboszcz
o nie takie tuczniki rozlegle rozpustnice najszybciej spadaja do piekielnych czelusci w ogniach o tysiacach stopni skwiercza glosniej niz fajerwerki w huczna sylwestrowa noc, i waly na brzuchu wybuchaja bryzgajac tluszczem na czarne sciany podziemnych diabelnych rozpalonych do czerwonosci jaskin, tak skonczysz moj ",aly" tuczniki jezeli nic niezrobisz z ta masa, pujdziesz do pieklo, niema szans zeby wtoczyc sie z taka waga do nieba...

Gość smells like 90
zamiast jeść o wiele za dużo mogłaś spokojnie sobie odłożyć kasę na 'sylykony' :P

Gość ghhnbqwfdb
miło..

Gość ghhnbqwfdb
nie toleruję i brzydze się sztucznością..

Gość smells like 90
życie.... Ze szczupłą sylwetką i nowymi dużymi cycami byłoby Ci teraz jeszcze milej :P

Gość cimber
sztucznym cyckom mówię stanowcze nie

Gość cimber
potrafię na oko wyczuć silikon

Gość smells like 90
ona wcale nie ma piersi. Bez cyckonosza jednak w wiekszość przypadków :P widać i myślę, że jak facet nie byłby głupi to by poznał :P

"Giganna ale u mnie w rodzinie nie było problemu małych piersi.." - dobre..."problem małych piersi"..;) Po kimś jednak małe piersi masz...:) Nie wszyscy mężczyźni lecą na duży biust...Pokochaj swoje ciało i nie patrz na siebie po przez pryzmat piersi, bo nie one są najważniejsze...Miłość różne ma imię i zapewniam cię, że na pewno spotkasz kogoś kto pokocha ciebie całą -"od stóp do głów"...więc nie zamartwiaj się...Faceci, dla których tylko duży biust się liczy nie są nic warci...;)

hmm z autopsi, facet który widzi kobiete na która ma ochote załacza mózg ponizej pasa i tyle ten w głowie o ile wogóle uzywany zawiesza sie

Gość smells like 90
z czego?

Gość smells like 90
Aaaa....no to chyba, że tak :P

Gość smells like 90
ja tylko po chińsku.

Jeden chłopak dogryzał Ci z powodu małego biustu, a Ty już dostałaś szału i popełniłaś głupotę totalną :o Czy naprawdę aż tak ważne jest co myśli jakiś tam facet na temat Twoich piersi? Wiesz ile jest dziewczyn, które mają również małe, jak Ty? A wiesz, że istnieją faceci, którym to nie przeszkadza? Teraz masz za swoje :o

Gość ghhnbqwfdb
wiem :( straszna głupota.. pomóżcie! znacie jakieś cwiczenia żeby schudnąć ale nie tracić piersi??