Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jose cośtam cośtam

Różnice temperamentów w zwiazku.

Polecane posty

Gość vivienne leigh
ojej....jesli dwoje ludzi jest zdrowych i normalnych to powinno ich ciagnac do lozka a nie wrecz odwrotnie! autorze , byc moze twoja panna rozczarowala sie seksem, moze byles za malo delikatny.... moze tez wciaz jestes niedoswiadczony w TYCH sprawach a ona nasluchala sie, naogladala tego i owego o seksie i marzyla ,ze bedzie cudownie, idealnie ...a tym czasem przyszlo rozczarowanie. moze jestes nudny w lozku? moze postaw ja przed faktem i powiedz ,ze jesli Ci szczerze nie powie w czym problem ,to odejdziesz bo masz dosc poczucia winy, ze to Cie niszczy.... ( kiedys na pewno zacznie)... *a moze twoja luba obawia sie wpadki??? - taka mysl dzika :D to nie jest normalna i zdrowa sytuacja....

Gość Jose cośtam cośtam
Napewno nie byłem za mało delikatny-wiedziałem ze jest dziewica i chciałem by było jej jak najlepiej. Przed faktem tez ja stawiałem-kilka dni temu chciałem odejsc: zatrzymywała mnie, błagała, twierdziła ze mnie kocha, że nie wyobraża sobie życia bezemnie i pozwoli mnie odejśc tylko wtedy gdy będe pewny, że jej nie kocham. Stwierdziła ze co do seksu to ona po prostu czasem nie chce a ja akurat trafiam na takie momenty, że nasz zwiazek przeszedł w faze stabilizacji gdy oboje jestesmy pewni partnera (co dla niej jest bardzo fajne) i dlatego nie bedzie juz takiego ognia czy pozadania jak na poczatku gdy rzucalismy sie na siebie przy kazdej mozliwej okazji i teraz jest tylko czułośc i bliskość. Wpadki sie obawia ale watpię by wpadła gdy np. pieszczę ja tam jezykiem :/ a tego tez ostatnio nie chce. Pytałem czy cos nie tak ze mną-tweirdzi że to ona po prostu nie moze sie podniecic i tyle.