Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanago

chcę założyć profil na sex portalu z nagimi fotami

Polecane posty

Gość onanago

czy to już ekshibicjonizm?

Gość onanago
jeszcze nie mam,ale jak bym robiła to jakie pozy do fot są najlepsze?

To już powinno zostać w gesti twojej wyobraźni erotycznej. Bez wątpienia dokonasz wyboru dobrych pozycji.

Gość onanago
oglądałam już jedną stronę z takimi fotkami tam są przeważnie same c*pki w zbliżeniu,ja wolałabym pokazać więcej ciałka.

Rób zatem zdjęcie znajdując się 2-3 metry od obiektywu aparatu. Wtedy na zdjęciach powinna wyjść cała twoja sylwetka.

Gość onanago
dzięki za radę,wydaje mi się,że 2-3 m to duża odległość a faceci chyba lubią widzieć szczegóły kobiecego ciałka

Gość anneczkaankaanusia
ja mam taki profil

Gość onanago
a możesz podać link?

kadruj tak, żebyś miesciła się cała na zdjęciu, plus jakis mały dystans \"oddechu\" od krawędzi foto, ale nie za duży. jakie pozy? :D hmm, 1) \"za 15 trzecia\" oczywiście jako podstawa..:classic_cool: 2) jedna nóżka w bok, druga w pionie, zgięta w kolanie 3) obie ugiete w kolanach, ale szeroko.. z palcem na łechtaczce.. 4) na kolanach i łokciach, wypięta w stronę aparatu... 5) zblizenie cipki na krótko przed orgazmem i 6) jakiś portrecik 3/4.. :classic_cool: oczywiście, że poproszę o linkę jak juz zrobisz, adres pod nickiem :P

Gość onanago
punkt 5 zbliżenie c*pki na krótko przed orgazmem,może być trudny do wykonania,kto wtedy ma ochotę łapać za aparat,reszta powinna mi się udać

nie masz łapać, on sobie stoi przed "nią", jakies 30cm, ty w rozkroku.. robisz, czujesz ze "zaraz", to przerywasz na moment, pochylasz się do aparatu, pstryk.. ;) pamietaj, ze jak kilka razy przerwiesz, to potem bywa silniejszy ;)

Gość onanago
sorry,że tak cisnę, ale to da jakiś efekt,że tuż przed orgazmem??

na zdjęciu - pewnie minimalny ;) psychologiczny.. potężny :classic_cool: możesz cisnąć, to przyjemne :D

Gość onanago
czyli powinnam dać pod zdjęcie jeszcze podpis jak mi dobrze

aczkolwiek, żeby był większy, to możesz dać równiez taką świeżą, "nieużytą" do porównania :P z tej samej pozycji... ;)

widziałem już takie foto u którejś z użytkowniczek, pisała pod spodem, że na chwile przed, i mamy zobaczyc jaka mokra ;) oczywiście wzrokowcy wychwyca więcej róznic :classic_cool:

Gość skocz
zakladaj i dostarczaj rozrywki napalencom pokroju ogier_wawa :D

Gość onanago
a czyli mam pokazać na focie,że mam mokrą dziurkę,spoko, muszę to zrobić w jakiś dzień gdy będę bardzo chętna

mokra to mokra... przed org, to przed org.. są też czasem inne róznice ;) rozumiem, że będzie ostro :P moge liczyc na linkę? ;)

@ skocz dziekuję, że niezależnych fachowców w moim pokroju :classic_cool: nie zaliczasz do tych obrzydliwych napaleńców 🌼 faktycznie, sa obrzydliwi :D

Gość onanago
skocz--nie zrobię nic wbrew sobie,jeśli założę taki profil to dlatego,że sama też coś od tego oczekuję