Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelkowaa

aborcjA

Polecane posty

Gość joojjjj
ja też

nie wchodze tam,ale koebity rozumiem....jak sie zdarzy w zlym momencie,to dlaczego nie?teraz mam stalego partnera,wiem,ze wychowaloby sie...ale wczesniej na pewno bym usunela.

Gość wroclove
ja jestem tego zdania jak nie chcą mieć dzieci to niech się zabezpieczają ,no nie wierze że wszystkie są niedoinformowane i nie wiedzą czego używać... przeciez wszędzie się mówi o antykoncepcji, w mediach, w necie, między koleżankami ,nawet w podstawówce , no przecież ja mialam zajęcia o tym w 4 klasie podstawówki ! ciąża nieplanowana w 99% procentach przypadku to po prostu głupota oczywiście w przypadku kiedy ktoś ma zamiar usunąć mojej koleżanki siostra urodziła w wieku lat 14 ma 10 lat starszego chłopaka i co on na to jak zaszła w ciąże ? stiwerdził że zapomniał o gumce ...żałosne ale ona urodziła i dziecko ma juz 3 lata nie chcę mieć dziecka jak na razie i biorę tabletki jak będę chciala mieć to je odstawie proste

nie rozumiem ludzi, ktorzy robia i rozpowszechniaja takie zdjecia a aborcja to za gleboki temat

Gość dokładnie te zdjęcia nie
przedstawiaja prawdziwego wyglądu dzieci usuwanych w pierwszych tygodniach ciązy. Jak któraś była w ciązy to wie jak na USG wyglada dziecko w podanych przez nich czasach, a jak nie niech poszuka na necie rozwoju płodu, obejrzy książke z anatomii lub film o porodzie... Nie popieram aborcji, nie byłabym wstanie jej dokonać, ale nie podobają mi się oszustwa tego typu kiedy podaje sie fałszywe informacje

Hm Czy Ty myslisz,że jak dasz nieestetyczne zdjęcie,w dodatku spreparowane,to będzie do impuls do nie usunięcia ciąży?Bo wszystko musi być ładne,prawda ? :) Różowy dzieciak jest zawsze milej widziany niż bezkształtne gówno.