Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolllka

nie mam kompletnie żadnych objawów ciązy

Polecane posty

Gość dolllka

w niedziele robie test..... mam nadzieje ze sie udało wszystko było jak trzeba ...a jednak nie mam zadnych objawów....normalnie chyba nie uwierze ze sie nie udało jak mi test nie wykryje to pojde na HCG....( nie wierze w rzeczy typu "za bardzo chciałas" ... czy moze ktoras z was tez nie miała objawów i nie czyła ze zaszła a mimo to była w ciazy przeciez nie zawsze musza byc objawy....

Gość wesoła allegra
Ja nie miałam żadnych objawów. Jak poszłam na betę okazało się, że jestem w 4 tygodniu, a oprócz braku okresu nic mi nie było...

ja tez nie mialam zadnych objawow :) no tylko bolace piersi ale przed okresem tez czesto mnie bola, pierwsze objawy zaczely sie ok 6 tygodnia ciazy

Gość wesoła allegra
u mnie też 5-6 tydzień. Teraz jestem w 8, i w sumie też nic wielkiego mi nie dolega, oprócz bolących cycków i wieczornych mdłości.

Gość edytus
ja to wogole niw wiedzialabym ze jestem w ciazy zeby nie wizyta u gina nic mnie nie bolalo ani nie mialam mdlosci po prostu jak bym nie byla nio tylko miesiaczki nie mialam piersi mi zaczely rosnac dopiero w 8 czy 9 tygodniu takze ztcze powodzenia ja czekam teraz na rozwiazanie

ja tez tak mialam w 2 ciaze test zrobilam bo wydawalo mi sie ze spoznia sie @ o 2 dni zero objawow, test zrobiony wieczorem i II kreski :) objawy przyszly ok 2 tyg pozniej

wow...super ciąza bez objawów...przykrych....chciałabym tak przejsc calutką!!! i od czasu do czasu jakis malutki objaw zebym wiedziała ze jestem....zreszta sam roznacy brzuszek i kopniecia dzieciatka juz sa sygnałem ciazy.

Ja do 12 tygodnia ciąży nie miałam żadnych objawów :) Tzn. z początku wiadomo - jak przed @, no i podwyższona temp. (w granicach 37 stopni), ale jakieś większe bóle piersi, zgaga i wymioty pojawiły się z końcem trzeciego miesiąca, a trzymały porządnie do 19 tygodnia. Teraz jestem w 23 tygodniu i czuję się super poza tym, że czasem zdarza się lekka zgaga i nadwrażliwość na różne zapachy i rzeczy (zwłaszcza surowy drób!), która kończy się wymiotami :] Pozdrawiam!