Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkaaaaaaa

nie rozumiem po co mowic chlopakowi przed stosunkiem ze jest sie dziewica

Polecane posty

Gość słodkaaaaaaa

ja nie pow i nie zaluje i tak nic by to nie zmienilo to chyba sprawa dziewczyny czy powie czy nie nie rozumiem po co wiekszosc wypisuje ze tzreba mowic itd

Gość seksowna laseczkaaaaaaa
a kto powiedzial ze trzeba mowic?

po to, zeby w ciebie nie zapakował z rozmachem bo sie zesrasz z bólu

Gość dojrzała panna
to czy mówić o tym czy nie jest sprawą indywidualną ...ale z drugiej strony jeśli się nie powie a dziewczyna trafi na jakiegoś brutala to może jej obrzydzić sex do końca życia a jeśli nie obrzydzić to na pewno na jakiś czas zostawić jakiś uraz..zależy od psychiki a niby każda z dziewczyn chce żeby to było piękne przeżycie ?

Gość popieram nadie
ja powiedzialam tylko dlatego ze balam sie ogromnego bolu mialam przeczucie ze bedzie mnie bardzo bolalo na szczescie bylo dowrotnie, prkatycznie nic nie poczulam i pare kropel krwi ;)

Bo on i tak to wyczuje - chyba, że jest nawalony i rano nic nie będzie pamiętał Po to, by był bardziej delikatny niż z innymi kobietami - nie każdy lubi seks po bożemu przez 5 minut. Zdziwiłabyś się gdyby chciał się kochać 3 godziny, oralnie i analnie na zmianę. Lepiej powiedzieć niż zwijać się z bólu przez następne 3 dni...

meaa fajne musisz mieć doświadczenia skoro stawiasz na to ze pierwszy raz to od razu będzie pchał z pełnym impetem i pewnie jeszcze we wszystkie dziury...:D gratuluję słownictwa mamusiu od siedmiu boleści:D

nie należy mówić , że się jest dziewicą, bo się posra z radości, i dupsko z ruchanka, możesz sobie palcem w bucie poruchać... :P:P

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa
po to, zeby w ciebie nie zapakował z rozmachem bo sie zesrasz z bólu pchal z rozmachem? to on bedzie chcial ja rznac jak dziwke? bez przesady..poza tym co tzn ze bedzie delikatny? bezie ja miej bolalo? przy 1 razie wskazane nawet jest szybko i stanowczo a nie bawienie siew delikatnosci powoli to twddy to sie zesra z bolu:P

meaa fajne musisz mieć doświadczenia skoro stawiasz na to ze pierwszy raz to od razu będzie pchał z pełnym impetem i pewnie jeszcze we wszystkie dziury... no wybacz ale jeśli oboje mają po np 25 lat, z czego facet ma mega doświadczenie a panna udaje wielce doświadczoną po kilkudziesięciu stosunkach to myślisz, że będzie ją głaskał 4 h po tyłku, masował ciało przez kolejne 2 godziny a na koniec wejdzie w nią na 5 min i stwierdzi, że to był jego najlepszy seks?? sorry ale takie rzeczy to chyba tylko w filmach...

ja to nie rozumiesz? To poczytaj sobie o hymen po pierwsze, po drugie o różnicach psychicznych kobiety i męzczyzny, o krzywych podniecenia u kobiety i męzczyzny. Ininicja seksualna to poważna sprawa w życiu kobiety, jak i męzczyzny.

nie ale pierwszy stosunek dwojga ludzi zawsze przypomina rozpoznanie terenu. no chyba ze się mylę...:p mnie nikt nigdy podczas pierwszego kontaktu intymnego nie pierdolił aż trociny szły z wyra:p

W stosunku (hm, jaka niezamierzona dwuznaczność.. ;) ) do niedziewicy jej jęki zinterpretuję jako zadowolenie i w pewnych okolicznościach gra wstępna będzie tylko przysłowiowa, dziewicę potraktuję inaczej i to wszystko. A jeśli chodzi o robienie "tego" szybko - tak, zgadza się, lepiej załatwić sprawę za jednym wejściem, tylko nie wiem, czy dziewica byłaby szczęśliwa jakbym ja pieprzył jeszcze pół godziny non stop... :O

Campini - nikt przy "pierwszym razie" Cię nie rżnął aż wióry szły bo dzisiejsza mlodzież to tylko pseudo mężczyźni, może bali się, że im fryzury się skołtunią? :P

rozumiem, że jak jestem matką to już nie mogę napisać że ktoś się \"zesra\" :D żal.pl

Gość tomcioszek
no to ja zapytam czy facet prawiczek powinien powiedziec o sobie kobiecie ?

tylko nie wiem, czy dziewica byłaby szczęśliwa jakbym ja pieprzył jeszcze pół godziny non stop... czyli rozumiem am tylkow ejsc zerwac blone i wyjsc i po seksie tak?:O

tomcioszek no to ja zapytam czy facet prawiczek powinien powiedziec o sobie kobiecie ? tak. Jeśli ona jest dziewicą to tym bardziej - bo fajnie wiedziec, że dla obojga to 1 raz. Jesli nie jest to też dobrze, bo: - nie będzie od Ciebie zbyt wiele wymagać - pomoże Ci w razie kłopotów, nakieruje, podpowie - nie będzie rozczarowana

Agnieszka, naprawdę jesteś taka płytka? A nie może być tak, że facet wejdzie, przerwie błonę i zatrzyma się na chwilę? Każda kobieta jest inna, jedna może będzie chciała dalej się rżnąć a innej np. z bólu przejdzie ochota. Nie oceniaj zachowania połowy gatunku przez pryzmat swojej błony :O

łoj dziewicą to ja nie jestem kochany od 5 lat:p więc młodzież mnie nie dyma:p meaa - wypadałoby dać dobry przykład dziecku prostaku...:P

nie musisz mnie obrazac:P

a ja swojemu powiedziałam też dlatego, że się bałam że mnie będzie bolało i, że będzie mnóstwo krwi... a okazało się, że nie dość że nie bolało, to tej krwi było tyle co kot napłakał :P :) a poza tym chciałam żeby wiedział, że nie może się wiele spodziewać jeśli chodzi o moją inwencję i inicjatywę, bo jestem zielona jak liść i bałam się go dotykać itd. :P:P ale za to teraz to już jest całkiem inna bajka :) choć z drugiej strony on się trochę zestresował i bał żeby mnie nic nie bolało i sam też był przejęty, bo wcześniej nie był z dziewicą, ale to dobrze bo przynajmniej nie przejmowałam się sama :P

Gość tomcioszek
do złooo... a jesli wysmieje ? bo załoze sie ze po moim trybie zycia tego nie widac

Gość gooooooooooooooooo
Możesz nie mówić, ale wierz mi... facet i tak się szybko zorientuje. Zresztą jaki jest powód zatajenia takich informacji? A może kłamania o swoim doświadczeniu? :>

Agnieszka, nie miałem takiego zamiaru, jeśli tak to odebrałaś to przepraszam. Campini - niedziewica od 5 lat? To młodzież Cię rżnie, chyba że gustujesz w starszych od siebie ;)

nie kazdy sie zorientuje wierz mi