Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na niego ochoty....

Nie mam ochoty nA seks z narzeczonym...

Polecane posty

To jakis koszmar, jestesmy młodzi a tu nagle dopadło mnie cos takiego. Moj narzeczony jest cholernie przystojny, bardzo zadbany ma świetne ciało...i co? Ja nie mam juz ochoty na seks z nim, jesteśmy razem 4 lata :( On ma na mnie ochotę ciągle, chce sie ze mną kochac codziennie, w łózku jest cudowny i jak juz dojdzie do seksu to zawsze jest mi dobrze...ale nie mam na to ochoty, nie mam ochoty sie na niego rzucic, nie uwodzę go, nie kuszę tak jak kiedyś. Wcześniej wystarczyło jedno jego głebokie spojrzenie a juz mialam na niego ochotę...co sie ze mną dzieje? Czy ktos mial podobnie i to minęło? Ja go naprawdę kocham...

Cierpisz na obniżenie popędu seksualnego. To dolegliwość bardzo wielu kobiet. Zalecam ci jeść dużo mięsa i wykonywać siłowe ćwiczenia fizyczne - to podniesie u ciebie poziom testosteronu we krwi i w konsekwencji zwiększy popęd seksualny.

mięsa nie lubię, a jesli chodzi o cwiczenia to cwicze regularnia od kilku lat , pływam raz w tygodniu...ogolnie nie stresuje sie niczym, zyje jak dotychczas nic sie nie zmienilo, nie poklocilismy sie ...po prostu nie mam na niego ochoty...

robisz sie przestarzala menopauza i te sprawy kryzys wieku sredniego, zaparz ziulka z melisy wlacz tv i spokojnie sie zestarzej, w niebie juz na ciebie czekaja, dopelnilas juz swojej misji MISSION COMPLYTE ...... GAME OVER

Gość gumih
mam ten sam problem z moją kobietą kiedyś potrafiliśmy kochać się po 3 razy dziennie teraz pustynia, raz w tyg to max powiedziała mi że nie ma po prostu ochoty spowodowane to chyba jest plastrami jak ich nie było tylko gumka wszystko było ok co robić? -g

Gość Ma świetne ciało
ale może ma małego?

mam 24 lata wiec do menopauzy mi daleko :problem jest taki ze hmm no nie wiem jak to napisac bo zaraz zostanę zjechana :( ale ok napisze... czuję napięcie seksualne i mam potrzebe przezyc orgazm ale wtedy robię sobie dobrze sama...a mam świetnego faceta ktory na brak powidzenia nie narzeka :( czy to minie?:(

nie ma malego.....co za komantarz:]

poza tym napisalam ze kiedy sie juz kochamy to zawsze potrafi sprawic ze mam orgazm...wiec dlaczego ja nie chce tego?:(

Gość gumih
postawcie na inne miejsca u nas to czasami pomaga auto, toaleta w restauracji, przymierzalnia, itp -g

GAME OVER poprostu... czekamy na ciebie w niebie, i juz nic nie pisz bo za czyny lubiezne i samogwalt nie powinni cie wpuscic do nieba, ale na ciagna regulamin dla ciebie tylko juz nic nie pisz bo sie pograzysz i pujdziesz do piekla

Gość ala ma kotaaaa
mam ten sam problem....identyczna sytuacja

Gość używasz tabletek anty

Gość gumih
używanie obniża libido czy jest możliwe aby zwiększyć go jakoś? -g

Rety. Gdy czujesz napięcie seksualne nie rób sobie sama dobrze, tylko proś narzeczonego żeby ci zrobił dobrze. To rozwiąże problem.

Gość ala ma kotaaaa
może narzeczony nie zawsze jest gdy tego trzeba ? przynajmniej u mnie tak jest bo jeszcze razem nie mieszkamy i nie widujemy się codziennie... Nie wiem co robić...eh

uzywam ale od kilku lat tych samych i moje libido bylo hmm az ponad normę

Agent...nie wiem dlaczego tego nie robię, naprawdę nie umiem tego wytłumaczyc i juz sama sie pogubiłam Ala ma kota - my mieszkamy razem, sami wiec brak czasu czy miejsca nie jest problemem :(

Gość Jeśli masz z nim orgazmy
a mimo to nie masz chęci to trzeba udać się do lekarza. Zapytam jeszcze a inni faceci cię kręcą ?

Na pewno nie poszlabym do łóżka z innym facetem będąc w związku choćby nie wiem jak mnie kręcił... A czy mnie kręcą inni - owszem zdarza sie ze ktos mi wpadnie w oko ale obiektywnie moj facet podoba mi sie zazwyczaj bardziej jesli chodzi o wyglad, tylko stracilam ochote na seks z nim. Czasem zdarza sie ze popatrze na faceta i poczuje hmm cos dziwnego w zołądku ale nie na tyle zeby uprawiac z nim seks :)

Do wypowiedzi wyzej...ale co ja mam mu powiedziec, "kochanie nie mam juz ochoty sie z Toba kochac?" :(

Pytam bo napisałaś nie mam ochoty na sex z narzeczonym czyli w ogóle masz tylko nie z narzeczonym ?

No tak jak napisalam ogolnie mam ochotę :( Ale przecez Go kocham, podoba mi sie i w lozku jest swietny wiec o co do cholery mi chodzi?

Jeśli go kochasz to powinien minąć po jakimś czasie ten brak ochoty. Najlepiej namów go by zrealizował jakieś twoje fantazje

wiecie ale czuje sie z tym okropnie :( zawsze swietnie nam bylo w lozku, uwielbialam sie z nim kochac i wręcz było mi go ciągle mało a teraz...szkoda mówic:( Czuje sie jakbym go zdradzała, a on czuj sie na pewno odrzucony tylko ja nic nie potrafie na to poradzic, nie wiem czy ktokolwiek jest to w stanie zozumiec

gumih - jesli jeszcze tu jestes - czy twoja kobieta powiedziala Ci wprost ze nie ma ochoty na seks? jak Ty sie z tym czujesz?

też bym chciała żeby mój facet miał ochote codziennie , marzenie... no ale tak nie jest jak jest jakas kłótnia to nawet tydzień nie ma co jest dla mnie udręką bo jestem uzależniona od seksu... co do mięsa to jem go dużo :D może zrobisz sobie badania hormonalne ? albo pójdziesz do psychologa lub seksuologa ? to musi z czegoś winikać że nie masz ochoty a moze się po prostu rutyna wkradła do związku ?

Gość gumih
tak po tym jak kochaliśmy się często nawet bardzo często i nagle słyszałem NIE lub inne wymówki zastanowiło mnie co jest mogę zrozumieć że nie ma się ochoty itp ale jeśli tej ochoty nie ma się ciągle to coś jest nie tak dlatego kiedyś zapytałem wprost o co biega powiedziała że nie ma ochoty i tyle, że jak jestem w niej to nic nie czuje i przez to nie ma ochoty na sex jak się czuję ? a jakbyś się poczuła jakby Twój facet Ci to powiedział? szczerość jest najważniejsza ale czasami wkur..... bardziej niż myślisz jednak cieszę się że znam prawdę -g

Gość masakraiiiiiiiiiiii
Do agenta Cierpisz na obniżenie popędu seksualnego. To dolegliwość bardzo wielu kobiet CHYBA FACETOW ;))