Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfghfg

Panowie czy rzeczywiscie tak jest ?! Wypowiedz jednego z was...

Polecane posty

Gość fghfghfg

"... Powiedziałem jej niech mi pokaże faceta,który na pierwszy rzut oka jej się podoba,resztę ja załatwię,ale do tej pory nie wskazała mi takiego.My faceci mamy coś takiego, że jak się zobaczy fajną laskę to decyzja jest natychmiastowa: z taką to bym się pokochał, mniam.I teraz pytanie do kobiet : czy kobiety mają, (może nie wszystkie) też takie myśli,jak zobaczą jakiegoś faceta, który im się podoba (tak na pierwszy rzut oka) z tym to poszłabym do łóżka.Proszę kobiety o odp. i bez potępiających komentarzy, bo nie wszyscy są i będą jednakowi w swoim podejściu do seksu......" Dokładnie chodzi mi o :My faceci mamy coś takiego, że jak się zobaczy fajną laskę to decyzja jest natychmiastowa: z taką to bym się pokochał, mniam. Oczywiscie mowie o panach ktorzy sa w stałym zwiazku.

roochać mi się nie chce :o od wczoraj do 19:30 :D🖐️ i zgubiłem sznurowadło gdyż zakręcałem wodę na ogrodzie i było już ciemno 💤

Gość jestem z nim...
Witam no tak ja mam tak samo i zapewniem cie ze ma tak wiele kobiet ostatnio przechodze ulica widze zadbanego faceta super ubrany i bardzo przystojny i myśle sobie -wow- ale było by pewnie zaje...z nim włózku i każda ma takie mysli na pewno

no tez poczytam.. he he ja sie nie wypowiadam, bom nie w zwiazku, a nawet nie byłem :classic_cool:

dodam że jestem w związku odświeżonym :classic_cool: i rano znalazłem to sznurowadło gdyż modraszki je przyniosły :p

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja właśnie nie wiem czemu ale tak nie mam...:P

Gość LUBIĘ DOBRZE WYGLĄDAĆ
nie dalej jak wczoraj miałam taką myśl w miejscu i o czasie najmniej do tego stosownym a facet do schrupania był :)

wydawało mi się, że pytanie było do facetów, ale.. no nic, nawet lepiej... :classic_cool:

Gość LUBIĘ DOBRZE WYGLĄDAĆ
ale za chwilę okaże się, że nie tylko panowie mają takie kudłate myśli :)

ja tam myślę, a co :classic_cool: ale jak wiadomo od myslenia do robienia.. ;)

ja codziennie mam takie myśliu jak w pracy jestem mimo tego że w związku jestem jakbym nie byłam to by się na myśleniu nie kończyło :D

Taką idącą po ulicy? Nie. Owszem, oceniam w jakiejś tam skali atrakcyjności, ale żeby myśleć o ciągnięciu jej do wyra? To jeszcze daleka droga, samo ciało na mnie nie działa :)

@ MS owszem, na wyro moze od razu nie schodzi, ale przecież jedne przejdą bokiem i nic, a na inne będziesz się lampił co chwilę.. no chyba z czyms na mysli, co nie..? ;)

Gość loooooolita
faceci to swinie!

loooooooolita,na tym temacie piszesz ze faceci to swinie zas innympokazujesz nam to co co chcielibysmy miec w realu,jezeli jestes ladna i zgrabna i wiesz co dobre to nie ma sensu nazywac facetow swiniami