Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popl

Siostra - zmora rodziny, co zrobic?????

Polecane posty

Gość Popl

Osoba nawiedzona :o Wie zawsze lepiej co dla innych jest lepsze, wpieprza sie w nie swoje sprawy, probujac rozwalicc czesto swiat innych Uwaza sie za osobe bardzo uduchowiona( jest w hari kriszna i modli sie kilka razy dziennie, je same rosliny mowila o odzywianiu sie enegria kosmiczna:D), madra i rozsadna( :D), a jest hipokrytka jakich malo, wiekszosc rzeczy robi pod publiczke zeby pokazac jaka ona jest wspaniala i dobra ale glownym zamierzeniem jej jest ona sama.egoizm i narcyzm w czystej postaci Rodzina ma jej dosyc, ale nikt nie chce jej powiedziec wprost prawdy. Wczoraj moja cieprliwosc sie skonczyla i jej wygarnelam to cale zaklamanie i egoizm, oczywiscie ona uwaza ze jest swieta Moze pomoglo troche bo ja przydusilo na jakis czas, ale niebawem znow bedzie to samo .....laczy nas kontakt w szpitalu u mamy ktora niestety sie opiekuje i wszytskim sie scyzoryk w kieszeniu otwiera gdy zaczyna dyrygowac jak polozyc reke na czole jak to jak termometr ....otworzyc okno bo mama sie ugotouje ( a poprostu jej jest goraco) Naprawde tych zachowan jest jest liku i sa tak absurdalne ze glowa mala czy wzywa sie w takich przypadkach karetke psychiatryczna?:o serio sie pytam co z nia zrobic ? aha - ona studiuje psychologie ..

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taka stara taka głupia:P

Gość Popl
Jakies konkretne rady ?? Najlepsze ze to ja jestem najmlodsza z calego rodzenstwa a najstarsza siostra umywa rece, mowi ze to dla spokoju mamy ..ale ja nie rozumiem bo przeciez kto powiedzial ze mama ma to wiedziec ? moglaby sie z nia gdzies w miescie spotkac i przetlumaczyc ale nie milcza jak zakleci Ma prawie 30 lat zachowuje sie jak niedojrzaly bachor. Naprawde gotuje sie we mnie i juz nawet odwiedzac nie mam sily rodzicielki bo znow ta kretynka cos wymysli :o

Gość Popl
pomozcie no .. niby moja siostra ale nikt mnie tk nie denerwuje jak ona. gdyby nie to ze spotykamy sie przy mamie czy na swieta poprostu bym ja sklepala :o jakas niesamowita agresja sie we mnie tworzy gdy mysle o tym wszystkim co robi i gad

Zapisz się na aerobik albo inny sport. To pomaga na stres.

wg. mnie przesadzasz. a jesli jest tak jak piszesz, schodźcie sobie z drogi. może Ciebie też ktoś chciałby usunąć?

Gość Popl
Chodze na basen :P Schodzimy, wszyscy schodza ale jesli ona zaczyna robic cos na zlosc, "bo tak ma byc " i co zrobisz dla mamy zeby bylo jej lepiej ona przywraca do stanu poprzedniego bo dla mamy to zle to co, nie wkurwilabys sie ? "może Ciebie też ktoś chciałby usunąć?" - carton naraziles sie :P

po prostu odpuść sobie. To sprawa między mamą a siostrą. Zresztą nic i tak nie możesz w tej sprawie. Nawet jeśli Twoja siostra jest pierd*ęta to nie jest chora psychicznie i generalnie takim ludziom w naszym kraju wolno żyć.