Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Panowie jaki typ urody preferujecie?

Polecane posty

"no i ty problem bo chyba nie ma takich facetów co lubią silne(psychicznie) dzieczyny)" oczywiscie ze nikt nie lubi baby co sie rzadzi :P

"Czy są tutja panowie lubiące zadbane, ładne choć doś mroczne i ostre rockmanki?" kobieta/dziewczyna ma byc kobieca a nie ostra i do tego mroczna. znajdz sobie dziecko jakiegos ze swoich klimatów moze...

Gość z urody jestem taki sobie
No ja wolę blondynki. Te miłe, grzeczne i nie dokuczające mi, bo zycie i tak jest dość ciężkie więc ja wolę lekkie dziewczyny. Niech się taka zajmuje sportem, modą, przyrodą, kucharzeniem i zwierzątkami a nie ciężkim metalem, bo jej jeszcze coś w główce odp ier doli i będę się stresował z dziewczyną. Narazie jestem wolnym ale szukam mojego typu.

Nie piję( bo nie mogę- leki) nie palę( bo mnie boli glowa od samego dymu), ale lubię się bawić, kocerty metaloe, rockowe itp. Nie znosze ograniczania, tylko wolność ale czasami mam dość walki ze światem i udawadnina wszystkim,że mimo zainetrsowań wciąż jestem kobietą, więć czasem ma ochotę zalożyć glany, hipisowską kieckę i glany jak się w kims zakocham jestem namiętna i zrobię dla niego wszsytko, ale musie byc trochę podobny do mnie

to zainteresowania czy uroda , zdecyduj się bo plączesz się w zeznaniach :o pewnie masz jebany charakter a wydaje ci się że jesteś cool 😴

Gość pomaranczowe niebo niebieskie
do takiego sobie fajnie to sobie obcykales...ja w stu procentach jestem twoim typem, tylko ze ja raczej jestem bardzo skomplikowana kobieta...i raczej ciezki ze mna zywot...

Gość aveasdasdasd
no to prawda kobiety tzw silne psychicznie (nie mylić z kobietami zaradnymi życiowo) to na ogół wulgarne, chamskie pozbawione kobiecości baby. facet mam kumpli od tego aby z nimi rywalizować i dlatego szuka kobiety, a nie zołzy Co do stylu to ładnemu we wszystkim ładnie :) P.S. znam kilka dziewczyn o charakterze podobnym co piszesz, tak fajne sąą z nich koleżanki naprawdę je lubie ale tylko tyle. Ich zachowanie odarte z kobiecości (nie chodzi tu o słodki głupkowaty styl bycia barbie) wyklucza podświadomie możliwość traktowania ich jako kobietę w pełnej krasie

ja lubie rockmenki ale tylko jebac i na pieska, raz jebalem taka gruba w okularach tak ssala ze nie wiem przy swojej muzie kompletnie jej odwalalo

podszyw weź się wysil dopiero 4 posty nastukałeś :D nieś moją sławę po całej kafe :classic_cool: musisz być obecny wszędzie :classic_cool: ja cię mam uczyć jak się podszywać ? :o

Gość jarek888
Sorry że ne w temacie ale tu jest topic dynamiczny zna ktoś przepis na pasztet zajęczy

Nie o to mi chodzi,że lbie rządzić tylko,że nie cierpie wszelkich domowych prac, a jesli już to te obowiązki na pół, bo niby dlaczego ma zajmować się tylko dmem ja ? Bo jestem kobietą? Imogę zajmować się tylko kucharzeniem, modą, kwiatkami?bo jestem kobietą? I to ma byc równouprawninie? Aie chce czegoś więcej od zycia niż byc służącą faceta to jest nie kobieca? Mcie racje poszukam sbie chłpoaka na woodstock. bo właściwie to jest mój typ faceta http://i.realone.com/assets/rn/img/7/7/2/3/8953277-8953280-slarge.jpg i co wy na to? a w ciucha chodzi mi o to,że ubieram się kobieco,żeby ludzie mi ciągle nie wrzucali tak jak tutaj choc najlepiej się czuję na spotrowa lub rockowo

Gość Lech z pałacu
Przepis: idź na imprezę poderwij największego kaszalota na sali a potem na pięterko i posuwaj ten pasztet aż zajęczy

Cezar nie wiem ale tak sie sklada ze zawsze na Ciebie trafiam, albo po prostu jestes wszedzie...jestem dziewczyna dla jasnosci...i moj wulgaryzm zmyslony troche nie jest wiarygodny--

a mi osobiscie nie`podobaja sie takie laski, kojarza mi sie z brudem i tlustymi wlosami, chociaz nie wiem jakby byla laska czy chlopak zadbana i tak bym nie chciala raczej...to calkiem inny swiat, lepiej szukaj ciach w swoim gronie..

zaraz wiedziałem ,że jesteś dziewczyną , facet by nie odstawił takiej fuszerki :p 🖐️ powodzenia w rozwijaniu podszywu :classic_cool: 🖐️ Lech z pałacu-> :D :D 🖐️

O zyciu wiem więcej niz wy wszyscy razem wzięci bo mi zycie nieźle po dupie dało]dlatego chce ilnteligentnego i dojrzałego faceta a nie niby normalnego co ma jaja większe od mózgu

jaka tam znowu ze mnie wielbicielka (wstydnis) hehe po prostu jestem seryjna podszywaczka na tym forum jakbyscie sie nie kapneli moje marionetki...nudzi mnie juz czasem czytanie tych bzdur, a jak czytam te glupie podszywy to sie humor poprawia..Juliuszu Cezarze moze jakies korepetycje?

Gość no pięknie
no i właśnie w ostatnim pości e pokazałaś swoją najlepszą stronę...

Gość inteligentna 17stka powinna
być teraz w szkole :)

może nteligana 17 ma zastępstwo zamiast 2 polskich - inforamtykę? i czas wolny dla siebie bo nauczyciel polazł na kawe i nie wraca od godzinyjakiejś?

Gość Ruzaki
ej cezar ty sie odpierdol od river 17 sama nie masz o niczym pojęcia a sie wtrącasz gówno wiesz o życiu. Każdy ma prawo do własnego podejścia a takie ścierwa im to uniemożliwiaja