Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabulous

dziewczyny ktore spały tylko z jednym facetem- nie załujecie?

Polecane posty

Gość Po latach
odkryjecie ,że sex nic nowego nie może zaoferować .Jest piękny i wspaniały ,ale ograniczony .Chyba że stworzycie nowe strefy erotogenne ,nowe .....A tak na dzien dzisiejszy to spoko .Można doznawać super wrażen tylko z jednym partneram ,całe życie .A również nie doświadczyć tej wspaniałości przy wielu partnerach .Morał :)Nie ważna ilość ,ważna jakość :)

Gość chłopvgdfgdg
Nie będę mieć takiej pokusy, bo bedę bardzo kochał swoją żonę i będę widział, że z inną będzie gorzej.

Gość chłopvgdfgdg
Oczywiście, że istnieją i to dużo.

jak na razie jest mi z nim cudownie ale boje sie ze kiedy pewnego dnia miedzy nami troche sie popsuje ja zrobie cos glupiego i zdradze go

to smutne, że miłość prawdziwą daje tylko Bóg.. autorko- skoro zakladasz taki temat na forum, to g.. wiesz o prawdziwej milosci..

Gość frufru
fabulous, toc CI piszę - miech ochotę, myśleć - OK, trudno, człowiek nie zapanuje nad każdą myślą. ale wystarczy jak się powstrzymasz przed robieniem tego i jest dobrze. w odpowiednim momencie włączyć myślenie, wyłączyć instynkt i sie poukłada.

ech...bedziesz zalowala na 100%...jesli kochasz faceta i on jest dla ciebie super w lozku to wyobraznia wyobraznia ale ja bym sie nie dala skusic...mowie z doswiadczenia...ja bylam gowniara straszna...teraz to mnie inne dziady poza moim narzeczonym nie interesuja...z doswiadczenia wiem ze ladna miska jesc nie daje jak mowia:) to ze ktos wyglada sexy nie oznacza ze taki jest:) a na prawde sexy jest to co kto ma w glowie i jak Cie traktuje a nie to co ma w spodniach;)

Gość frufru
owszem, zdarza się pomyslec "a ciekawe jak by bylo z tym", pokombinować "ciekawe jaki jest w łóżku", moze nawet wyobrazić sobie coś tam... i co z tego ze pomyslę, skoro takich mysli nie zrealizuję? wielka krzywda komus?...

Gość czarna inez 24
ja jestem pierwszą dla mojego faceta,on pierwszym dla mnie łóżkowym oczywiście,nigdy nie miałam myśli,że żałuje,że miałam jednego.jest mi z moim bardzo bobrze.zaspokaja mnie w każdej sferze.dostarcza mi tego czego każda kobieta oczekuje,więc nawet nie myslę o szukaniu nowych wrażeń,jesteśmy ponad 5 lat razem.o zdradzie mojego faceta nic mi nie wiadomo,nie chcę pisać,że mnie nie zdradził bo zaraz byłyby głosy,żebym nie była taka pewna;P

Gość czarna inez 24
"frufru owszem, zdarza się pomyslec "a ciekawe jak by bylo z tym", pokombinować "ciekawe jaki jest w łóżku", moze nawet wyobrazić sobie coś tam... " takie myśli to myślę,że nie tylko mającej 1-go partnera łózkowego się zdarzają

Gość taka_jedna01
nie żałuję

Gość całkiem_mozliwe
mam 29 lat i mój mąż jest moim pierwszym. oczywiscie, ze takie mysli mi przychodziły i czasem przychodzą. zwłaszcza jak poznje jakiegos przystojniaka to sie zastanawiam jakby z nim było w łózku

ja byłam wierna mojemu pierwszemu chłopakowi, chcialam za niego wyjść za mąż, ale mnie zdradził i zostawił po paru latach.... żałuję, że byłam taka naiwna, teraz kazdy moj nastepny chlopak za mna biega, a ja go olewam, bo już żadnego faceta tak nie pokocham jak tamtego. nie bądź głupia - baw się póki mozesz ;))