Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekkkk

Prosze szybko odpisac

Polecane posty

Gość Marekkkk

Witam mam pytanie czy jest mozliwe ze moja dziewczyna zaszla w ciaze, bo spoznia jej sie okres ?? , uprawialem z nią sex , ale nigdy nie spuszczalem sie jej do dziurki??

hahah, co to za zdanie: " czy jest mozliwe ze moja dziewczyna zaszla w ciaze, bo spoznia jej sie okres ??" nie, to niemozliwe by z powodu spoznionego okresu zaszla w ciaze. ale: jesli spoznia jej sie okres, to tak, moze byc w ciazy.

Gość a wiesz nieodpowiedzialny
małolacie że stosunek przerywany nie jest forma antykoncepcji? Na takie coś mogą sobie pozwolić co najwyżej ci którzy liczą się z wpadka, a nie dzieci które dzieci mieć nie powinny

Gość ciąża możliwa jest zawsze
a dlaczego nie zrobi testu ciążowego ?

Gość dojrzała panna
skoro nie doszło do wytrysku w środku to jakim cudem plemniki maiły się tam znaleźć hmmm ????....no chyba że masz jakieś wędrujące :)

Gość wrrrrrrrrrrrrr
dojrzała panna stuknij się i dojrzej bardziej! owszem, może wyć w ciąży

Gość wrrrrrrrrrrrrr
być w ciąży! z wyć to mi się chce jak czytam takie bzdury....

Gość Arek__
Jeśli nie było wytrysku w środku to nie możliwe jest żeby była w ciąży

mozliwe nie jest potwierdzone czy w tym płynie co sie wydobywa z penisa przes wytryskiem nie ma zdolnych plemnikow do zapłodnienia czy sa jedni ginekolodzy mowia ze sa inni ze nie sa ale nie raz sie słyszy o ciazy ze stosunku przerywanego, jak dla mnie to nie metoda antykoncepcji tylko planowania rodziny :)

Uspokoj sie chłopczyku polić do 10 weź 3 głębokie wdechy i wyobraź sobie że podczas sexu uwalnia sie tzw. nawilżacz dzięki ktoremu lepiej się "to" robi, a w nim znajmuja sie śladowe ilości plemnikow, wiec prawdopodobnie będziesz tatusiem. A ile masz lat?? Teraz to tylko lecieć po test ciążowy do apteki :)