Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Rak - straszna choroba

Polecane posty

Na innych forach wypowiadali się ludzie że przez Witaminę B17 wyleczyli się z raka. Jest dużo opisów na ten temat. Najlepiej wejść do wyszukiwarki i napisać \"B17\". Wszystkim chorym zyczę szybkiegp powrotu do zdrowia.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no jak ktos będzie leczył raka samą witamina to szybko zejdzie z tego świata

ja oglądałem film o lekarzu Gersonie co leczył sokami z warzyw i owoców raka soki dostarczają organizmowi wszystkich witamin i minerałów i w tedy organizm sie oczyszcza z toksyn i sam zaczyna walczyć z rakiem i do tego jeszcze jes potrzebna silna wola życia bo bez tego i żadne cudowne lekarstwa nie pomoga

Gość pollyanja
Tylko ciekawe dlaczego nie leczy się tą metodą na większą skalę, skoro jest taka skuteczna ???

pieniądze nie było by potrzebnech lekarzy jedynie jak by coś się by złamało aptek szpitale koncerny farmaceutyczne produkuja olbrzymie ilości lekarstw ostatni słyszałem ze jedna osoba kupuje wszystkie lekarstwa co zobaczy w reklamie a wydaje miesięcznie 500 do 600 zł 2 osobe zna co ma cukrzyce też wydaje 500 zło na rożne lekarstwa a ta metoda to leczy wszystkie choroby cywilizacyjne nawet blizny

Gość juuupiiii
A skrofuły też leczy?

Gość a ile kosztuje to lekarstwo
(pewnie duuuuuużo)i gdzie można je kupić?

Gość pollyanja
Z tego co ja wiem to raczej za chemioterapie się nie płaci, a i leki dla chorych są z bardzo duza zniżką albo za darmo... Jakoś nie wierze w te witaminowe cuda...

no pacjent nie placi w Polsce za leczenie, ale NFZ placi - lekarzom, firmom farmaceutycznym, producentom wszystkich specyfikow... W interesie firm farmaceutycznych jest, aby raka NIE WYLECZYC, by mogli wciaz na nim zarabiac ogromna kase.

Gość pollyanja
A ja wierze i tak naprawde nikt kto tego nie przeżył i nie był nigdy chory, albo nie miał styczności z chorym nie powinien się na ten temat wypowiadać bo mówić to sobie można...

Gość własnie jam masz chorobe na kt
órą lekarze kładą lache to szukasz innych sposobów

nie piszcie tu głupot !!! byłam chora na nowotwór złosliwy , miałam przerzuty ,były to guzy czasem wielkości pięści rozsiane po całym organizmie , przeżyłam tylko dzięki szybkiej diagnozie i właściwemu leczeniu ! miałam chemioterapię przez kilka miesięcy , wspomagałam się sama sokami owocowymi i warzywnymi aby organizm szybciej się regenerował jednak zdecydowanie przestrzegam przed samodzielnym leczeniem się jakimiś witaminami lub innymi cudownymi lekami ! zaufałam lekarzom i ich wiedzy co uratowało mi życie natomiast ciocia mojego męża leczyła raka piersi znachorskimi metodami i zapłaciła za ślepą wiarę w cuda własnym życiem !!! RAK to nie katar , owszem wiara w powodzenie leczenia jest tu podstawą ale sama wiara nikogo nie uleczyła tak samo jak same witaminy ! Medycyna nie wyklucza niekonwencjonalnych metod leczenia , wiele razy rozmawiałam o tym z moim lekarzem , natomiast zdanie się wyłącznie na taka metodę odbiera nam tak cenny w tym przypadku czas ! Oczywiście czasem i lekarze rozkładają ręce , wtedy człowiek łapie się każdej deski ratunku ale do momentu kiedy mają oni coś jeszcze do zaoferowania to trzeba ich słuchać !

Gość pollyanja
Zgadzam się z Tobą, też miałam nowotwór i tylko dzięki szybkiej diagnozie i zaufaniu lekarzom wyszłam z tego. Każdy lekarz powie, że wiara w wyzdrowienie to więcej niż połowa sukcesu, ale sama wiara nic nie zdziała...

a Ty napisz innym aby nie tylko pili soki ale i chodzili do lekarza i poddawali się normalnemu leczeniu bo chory człowiek jest w stanie uwierzyć w każdą bzdurę która da mu nadzieję na powrót do zdrowia ! odpowiedzialność za słowa to dla niektórych chyba zbyt duże wyzwanie ...

Gość pollyanja
To prawda, kto nie był nigdy chory, to nigdy tego nie zrozumie. A ludzie wierzą w takie rózne bzdury które ktoś im powie, albo gdzieś wyczytają, bo łapią się każdej możliwej deski ratunku. Ludzie zdrowi tego nie rozumieja i czasem wypisuja takie bzdury ze szkoda słow...

Gość Koszmarny sen
A wiesz ty poliannoczym ten rak jest? Co do darmowosci Chemioterapii to oczywiscie bajki, wszystko kosztuje, nawet jezeli ty za to bezposrednio nie placisz, lekarze pobieraja wynagrodzenie itd.

Gość kobietka....
chemia strasznie wyniszcza organizm i niejednokrotnie to ona, a nie sam nowotwór, jest przyczyną zgonu:/

na tym świecie nic nie ma za darmo to oczywiste , leczenie kosztuje co zrozumiałe ale co z tego, sęk w tym aby było skuteczne ...

Gość kulilulila
to ja zaczne stosowac diete i bede zdrowa jak dab, zadne wstretne chorobsko nie bedzie mi straszne, rzucmy lekarstwa i lekarzy! po co nam oni, jak wystarczy zyc na tej diecie! prosze Cie...

Gość pollyanja
Czy wiem?? Pewnie, miałam nowotwór więc wiem czym on jest i na czym to wszystko polega. No tak lekarze biorą pensje itd., ale my bezpośrednio nie musimy wydawać dużej kasy na te leki a niektóre są naprawdę potwornie drogie...

no tak lepiej nie brać chemii i liczyć na szczęśliwy zbieg okoliczności , brałam chemię i doskonale wiem co ona robi z organizmem ale gra była warta świeczki , więcej zyskałam niż straciłam , nie wciskam innym że leczenie jest przyjeme i bezszkodowe ale jestem pewna że ratuje życie , jesli chemia zabija oznacza to tylko tyle że rak był już w takim stadium iż nic nie było w stanie go pokonać... przykre jest to że zawsze znajdą się radośni piewcy teorii iż lekarze i ich metody to gwóżdz do trumny podczas gdy najczęsciej starają się oni po prostu ratować ludzkie życie !

Prowokator bardzo ciekawa strona i na pewno dopiszę tam kilka słów od siebie :) pozdrawiam

Kampania ta przeszła do drugiego etapu konkursu ,,mam haka na raka'' Nastepne kroki jakie musi podjac do wymyslenie spotu radiowego, reklamy telewizyjnej, plakatu rejklamowego ktore maja na celu uswiadomic kobieta czym jes rak szyjki macicy i nawolywac do czestych badan.

Gość pollyanja
Ciekawe, warto ludzi uświadamiać bo czasami mi się wydaje, że rządzą nimi jeszcze jakieś średniowieczne stereotypy...