Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_szczęścia

Adopcja ze wskazaniem

Polecane posty

Gość szukający_szczęścia

Droga mamo jeśli z jakichś powodów nie możesz zatrzymać przy sobie swojego maluszka skontaktuj się z nami. Nie chcemy wchodzić z butami w Twoje życie. Możemy sobie wzajemnie pomóc. Jesteśmy gotowi przyjąć Twoje dziecko do siebie i pokochać je tak mocno jak tylko można kochać. Mamy wsparcie naszej kochanej rodziny i wiemy, że dziadkowie, ciocie i wujkowie czekają na naszą iskierke tak samo mocno jak my. Nasz numer telefonu 691 974 861, mail brzoskwinka380@wp.pl, gg 724865 Pozdrawiamy

Gość audi Q7
WEJDZCIE NA STRONE www.adopcjazewskazaniem.pl

Gość joojjjjjjjj
życze powodzenia!!! :) ciesze się że sa tacy ludzie na świecie i na tym forum

Gość szukający_szczęścia
kochani jesteśmy tam codziennie niestety mało która mama biologiczna odpisuje:( a jak już się znajdzie taka to chce pieniędzy za dziecko:( szukamy uczciwej mamy która nam zaufa.

Gość audi Q7
wiekszosc chce jakas kase :( to normalka.

Gość szukający_szczęścia
niestety, jak się dowiedziałam ostatnio dziecko to "chodliwy towar"

Gość szukający_szczęścia
widziałam ten wątek o adopcji śledzimy go z nadzieją, że może akurat pojawi się taka mama... ciężko jest czasem człowiek traci nadzieje

Gość szukający_szczęścia
Dojrzała i soczysta daruj sobie. Stać mnie gdyby mnie nie było stać nie rozważałabym adopcji to logiczne;/ale nie mam zamiaru kupować dziecka!!! To nielegalne to raz a dwa co potem powiemy dziecku, mamusia z tatusiem Cię kupili??? Jak zabawkę w sklepie??? Ok nosiła w sobie, urodziła i my wychodzimy z takiego założenia, że skoro ona nie ma warunków to my przyjmując dziecko i kcohając je jak swoje pomagamy jej

Gość szukający_szczęścia
Dojrzała i soczysta żeby dostać dziecko z domu dziecka trzeba mieć odpowiedni staż małżeński minimum 4 lata, my po ślubie jesteśmy dwa. Nie wymagań nie mamy żadnych. Nikt nie żebrze zostawiłam namiary na siebie to wszystko.

Gość szukający_szczęścia
Wesola85 dzięki:*ciężko wbić do głowy cokolwiek komuś kto nie ma pojęcia o AZW

Kobieto, ale Ty nie zdajesz sobie sprawy, że normalna matka bez zaburzeń nie odda dziecka, w większości do tej dramatycznej decyzji dochodzą matki z zaburzeniami, biedne, które nie są gotowe na macierzyństwo. Wolą usunąć niż urodzić i ci oddać, chyba że zapłacisz, bo to jest dla nich zyskiem, a co powiesz dziecku, to już twój problem. Błagalne wątki na forum gdzie dziewczyny codziennie zakładają wątki jak usunąć, żenujące. Zacznij chodzić po agencjach adopcyjnych, bezpośrednio do szpitali, a jak już byłaś, to czekaj.

Gość czemu sie czepiacie kobiety
lepiej zeby dziecko wziac zaraz po porodzie, niz jesli ma dostac choroby sierocej.Poza tym jakbym miala adoptowac, to wolalalabym wziac od np b.mlodej matki z wpadki niz niewiadomo kogo - tak tak, mozecie mnie zjechac, ale ja np balabym sie dzieci po alkoholikach i kto wie jeszcze jakich. Pisze co czuje, bo mnie i tak temat nie dotyczy, mam wlasne, ale gdybym sie miala wczuc w adoptujacą... z drugiej strony to b cięzki temat, bo nie wyobrazam sobie jak mozna swiadomie oddac wlasne dziecko, jak z tym zyc. No ale skoro ludzie i tak porzucaja, to chyba lepiej wiedzic, komu sie oddaje.

Gość szukający_szczęścia
Dojrzała i soczysta i tu byś się zdziwiła wiele matek oddaje za darmo swoje dzieci byle tylko zapewnić im lepsze życie. Tak jak pisałam nie mamy zamiaru płacić i to chyba jest nasza sprawa a tobie nic do tego. Jak już mamy mieć dziecko to chcemy się nim cieszyć i wychowywać a nie gnić w więzieniu!!!!

czemu sie czepiacie kobiety - wcale nie jest tak dużo matek, które oddają dziecko zaraz po porodzie, bo tworzą się listy rodziców oczekujących, więc niech autorka się wpisze i czeka, przyjdzie na nią czas. Moja koleżanka czekała pół roku + pół roku załatwiania spraw i jest mamusią.

Gość szukający_szczęścia
czemu sie czepiacie kobiety masz racje, skoro nie usunęły ciąży to widocznie chcą dla swoich dzieci dobrego życia i kochających rodziców którzy są z nimi od chwili narodzin

Gość szukający_szczęścia
Dojrzała i soczysta niby gdzie są takie listy oświeć mnie bo mam kontakt z mamami które oddały dzieci i nikt nie wie nic o żadnych listach

Gość czemu sie czepiacie kobiety
akurat na tym forum co jakis czas sie pojawia topik przerazonej nastolatki w ciazy, wiec czemu nie spróbowac?

Gość szukający_szczęścia
dojrzała i soczysta przecież żyje na tym świecie i widze co jakiś czas jak na forum o AZW piszą szczęśliwi rodzice. My do tej pory nigdzie nie ogłaszaliśmy się z tym że szukamy i to był błąd stąd ten wątek

Gość szukający_szczęścia
Ludzie nie zachowujcie się jakbyśmy chcieli kupić dziecko jak zabawke a potem nie wiem katować czy Bóg wie co jeszcze!!!! Jesteśmy normalnym młodym małżeństwem które pragnie mieć dziecko a, że adopcja to jedyna droga to co w tym złego!!!????

Gość pewnie dziecko chcecie
za darmo, żeby potem odsprzedać z grubym zyskiem gdybyscie chcieli dziecka wzieli byście z Domu Dziecka i nawet rok czekania by was nie przeraził, a z tego co wiem to juz tak dlugo się nie czeka

Gość szukający_szczęścia
pewnie dziecko chcecie czy ty w ogóle wiesz co piszesz??? nie zdajesz sobie jaki dramat przeżyliśmy! nie masz prawa nas oceniać gdyby było tak jak piszesz nie ogłaszalibyśmy się publicznie, że szukamy dziecka

:D Mi nie chodzi teraz o twoje azw tylko o adopcje niemowląt, takich porzuconych w szipatalach chociażby, tam są listy rodziców oczekujących, bo dzieci mało, a rodziców setki.