Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zdziwiona

Dlaczego mężczyzni nie próbują odzyskać swojej byłej laski

Polecane posty

Gość wielce zdziwiona

Kurde jakie to smutne, nawet nie chcą porozmawiać :(. Tylko obrażać sie potrafią :(

Gość brzydze sie takimi
bo im nie zalezsy wiec po co maja sie starac?

Gość baby są głupie
na co mam odzyskiwać coś co samo odeszło ....

Gość wielce zdziwiona
Ale żeby chociaż porozmawiać, dzwonic. A nie tak poprostu olac i byla minela-następna :(

Gość wielce zdziwiona
Przecież to raczej mężczyzną wypada się starać a nie nam kobitką ;(

Gość a jak dziewczyna np
nie chciała się ze mną umawiać to mam ją jak psychol zamknąć w piwnicy i poczekać aż zadeklaruje miłość ? :O Są rozstania i powroty są przelotne romanse i nowe znajomości , nie masz wyłączności na pana X. Zamiast płakać że się skończyło ciesz się że było.

Gość wielce zdziwiona
Nie chodzi mi o panienke spotkaną na ulicy która wam sie podoba ale o dziewczyne z którą kiedyś byliście już w związku i ona raptem bo miała np. focha, odeszła.

Gość wielce zdziwiona
A jeżeli nie zdradziła, tylko akurat miała początek depresji ?Była smutna i nie przemyślała odejścia :(.

Gość na drugi raz nie będzie
fochać . Każdy normlny facet to leje na fochy tylko taki pantofel daje się manewrować . Zwykły chłop z jajem tylko pierdnie i powie przemyślałaś decyzję ? jak tak to drzwi są tam trochę szkoda ale zatrzymywał Cie nie będę . dziewczyna pojęczy pojęczy wróci bo przecież to jej wina i nikogo innego :)

Gość tralalaka
Jasne, taki z ciebie Chłop z JAJEM na drugi raz nie będzie. A później wpychasz swojego fiuta w następną laske a myślisz cały czas o tej co jej drzwi pokazałeś :D

ona raptem bo miała np. focha, odeszła. } No ja napiszę za się.. (nie bardzo wiem co to ten foch...taki umizg?). Na jak odeszła.. no to "baba z wozu koniom lżej". :classic_cool:

Gość te rozgarnięte wracaja
:classic_cool: poważnie , najlepszy sposób na kobietę to nie ulegać ;)

Gość PONIEWAŻ CHŁOP JAK
zerwie z panna -to macho :) A jak panna zerwie z nim- to urażona meska duma :D

Gość forumowy fifarafa
Foch to taki właśnie umizg , na kursach uwodzenia mówią że to taki test na faceta czy daje się manewrować ... :D jak dla mnie to taka kobieca natura lubią sobie tak wymyślać. Coś na zasadzie słuchaj Kaśka nie możemy się spotkać w piątek nie gniewasz się coś mi wypadło a kobieta już ma w kieszeni tekst : nie to nie !

Gość forumowy fifarafa
Nawet koleżankom nie należy a już tym bardziej zgadywać co ja źle zrobiłem czy może nie kłaniam się dość nisko postawa taka przepraszam że żyje oddam Ci ostatnie 5zł to kobiety odstrasza :D

Gość forumowy fifarafa
nie należy tak wchodzić po palcu ;) miało być.

Gość forumowy fifarafa
spokojnie możesz do niego wracać on nie będzie Ci tego wpominał... . . . . . . . zbyt często.

Gość kajko i kokosz
co bylo i nie jest, nie pisze sie w rejestr jak ludzie sie rozstali, to znaczy, ze mieli powod i zwykle nie warto wracac

Gość bo miala focha
:D pewnie chcial dojrzalej dziewczyny, a nie kretynki po cholere komu niestabilna niedojrzala pannica

Gość weqrq23q2
jak woli dojrzałą maciore to niech nie zawraca głowy młodym "głupim" dziewczetom :classic_cool:

Gość weqrq23q2
a te co popierają pewnie nikogo nie maja i tylko czekaja aż któryś sie zwolni :D "rzuć go... jest Ciebie nie wart..." i najczesniej pisza to dziewczyny które maja potworka pod dachem albo przyjęłyby nawet takiego bez nogi :D

Gość upupupppppppupupuupppppppppupp

Gość forumowy fifarafa
Czytaliście co napisała ? napisała że strzelała sobie fochy i czekała aż on będzie za nią biegał jak głodny kundelek a ona będzie sobie nim sterowała :O. Przeprosić i wrócić tyle powinna zrobić a nie cudować i czekać .

Gość forumowy fifarafa
do tralalaka Zwyczajnie kobiety nie lubią takich co nadskakują, sprawdzałem sam i to nie skutkuje im bardziej się naciska na kobietę tym gorzej to wychodzi niestety. Co innego przeprosić i próbować wrócić jak zrobiło się świństwo. Co innego przepraszać za cudze błędy. Sama zrobiła źle i oczekuje że on będzie wszystko jej wybaczał i jeszcze błagał o powrót to sens ma jakiś ? niech dzwoni do niego i mu wytłumaczy o co tak naprawdę chodzi .

dwa razy do jednej rzeki sie nie wchodzi. jak zdradzila to papa na zawsze, jak spala od czasu rozstania z innym to jej wartosc jako ponownej partnerki jest praktycznie zerowa } :classic_cool: