Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanoid276

jestem singlem i czuje na plecach cuchnacy oddech presji wywieranej przez

Polecane posty

Gość humanoid276

otaczajacych mnie ludzi.. Czy tak trudno zrozumiec ze byc moze to moj wlasny swiadomy wybor, ze chce byc wolny, ze nie chce sie uganiac za wiecznie zrzedzacymi i niezadowolonymi ze wszystkiego laskami? Nasze polskie spoleczenstwo, jak zywo wyjete niczym z kronik wiekow srednich, musi sie jeszcze duzo o wspolczesnym swiecie nauczyc.. Denerwuje mnie presja otoczenia, znajomych, kolezanek, kolegow, przyjaciol, ktorzy jak podejrzewam, mysla ze nie moge sobie znalezc dziewczyny. Przeciez nie kazdy chce sobie z wlasnej woli lancuchy przykuwac, tez tego doswiadczacie??

Gość 300procent normyy
czyli stary kawaler? :classic_cool:

Gość kobietka....
żyj jak uważasz i nie przejmuj się opiniami innych ludzi :)

Gość humanoid276
26 lat. singiel, stary kawaler zwal jak zwal, wazne ze mi jest wygodnie :classic_cool:

Gość
a Ty masz opinię o małżeństwie też nie wiem skąd wziętą :D wiecznie zrzędzące laski, łańcuchy :) istna katorga

Gość weqrq23q2
pewnie jesteś brzydki niski i gruby :D :classic_cool:

Gość żadna presja
Teraz nie chcesz się wiązać bo wygodniej, łatwiej, łańcuchy itp. Tak samo myślą te singielki, że łatrwiej, wygodniej, nikt od nich nie oczekuje obiadków, prania i sprzątania. Tylko kłopot jest taki,że jak już te 35 letnie starocia się napatrzą na modę i stwierdzą, że jeszcze chcą mieć dzidziusia to nie mogą. i nic nie pomoże, ani podłożenie świni/tak wiele razy w pracy sprawdzone/, ani żadne inne nowoczesne metody osiągnięcia celu. I zaczyna się jazgot, że trzeba in vitro refundować, bo każdy ma prawo do szczęścia. Owszem ale nie koło czterdziestki i nie za pieniądze tych wszystkich uważanych wcześniej za idiotów.

Gość szkoda gadać do ignorantów
\"bo każdy ma prawo do szczęścia. Owszem ale nie koło czterdziestki \" \"żadna presja\", a tobie, dziecko, kto dał prawo do decydowania czy człowiek koło czterdziestki ma być prawo szczęśliwy??? Kto dał ci prawo odmawiania szczęścia młodym czterdzeistoletnim ludziom? A co z pięćdziesięciolatkami? Każesz ich zamykać w domach starców prowadzonych przez siostry zakonne? A sześćdziesięciolatków to już pewnie najchętniej zutylizujesz w jakiś tani sposób? Jak sama skończysz te 40 lat to sobie przypomnij, że już nie masz prawa do szczęścia. Lecz się, bo widać, że jesteś sfrustrowanym mentalnym dzieciakiem.

Gość robsioon
ja mam 27 lat i nigdy nie miałęm dziewczyny .. Wole byc sam , nie mam zamiaru miec dzieci i dziewczyny , bo to strata czasi .. Wole sobie pograc na przyklad w ulubioną gre , porobic to co lubie wypic jakies piwko , a siedzenia z dziecmi czy dziewczyna nie lubie ...

Gość Polacy zaginą
"a siedzenia z dziecmi czy dziewczyna nie lubie ..." ----->> tzw. gejów nie brakuje ... jak widać

Gość wichłacz
baby to chooje

Gość co wy z tą presją
Jak człowiek sam to się źle czuje i tyle żadna presja zwykłe człowieczeństwo wyłazi.

Gość do robsioon
ciekawe czy tak będziesz uważał gdy dopadnie cię starość.