Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslcie co chcecie

mój problem polega na tym ze jestem... za ładna!

Polecane posty

Gość myslcie co chcecie

kazdy facet mysli ze jestem zajeta i mam grono wiernych adoratorow co jest bzdura. podobaja mi sie normalni faceci a nie super przystojne spedalone laleczki, problem w tym że Ci normalni sie mnie boja! i nie mowcie ze mam zły charakter czy cos w tym stylu bo tak nie jest. Teraz podoba mi sie facet calkiem przecietny, tylko on zachowuje sie przy mnie jakby sie wstydzil :(

Gość no i i
? chcesz potwierdzenia jaka jestes ladna ? daj fote

Dziewyczno ale to nie jest prawdziwy problem. Wykorzystaj to np. w zdobyciu dobrej pracy, a kazdemu facetowi mozna przeciez wytłumaczyc etc. uwierz mi, że o wiele gorzej miałabyś, gdyby ten facet patrzył na ciebie z obrzydzeniem :)

a ludzie są wstrętni, forum uczuciowe o 10:30 to największa banda zazdrośników i kretów :d. nie przejmuj się nimi

Gość myslcie co chcecie
nie dam foty, i nie dowartosciowuje sie taka jest prawda. to ze jestem ładna i mam powidzenie bo sie za mna ogladaja to wiem i widze, tylko nikt nie chce mnie bardziej poznac, przykre jest to ocenianie ludzi po wygladzie. mam naturalnie jasne wlosy co malo kiedy sie zdarza, duze niebieskie oczy, jestem drobniutka a natura obdarzyla mnie miska C/D. wiec patrzac z boku ktos mysli ze farbowana blondi z sztucznym biustem :O

Gość no i i
ola napisalas o godzinie 10:30 ;) milo cie poznac naczelny zazdrosniku hipokryzja az z ciebie kapie :P

to maluj się natrualnie i ubieraj skromnie. wczoraj widzialam na siłowni przesliczną dziewczynę, ale miała strasznie na czarno pomalowane oczy, utlenione włosy i wygladała maniurowato. Gdyby miała zapewne brązowe i delikatny makijaz to odrazu inaczej.

Gość no i i
a masz farbowane wlosy na blond ?

Gość chcialabym miec taki
problem 😭 mam odwrotny :O

Gość chcialabym miec taki
😭 mialo byc :P

widzę że poziom inteligencji niektórych osób jest nad wyraz \"wysoki\"... i ja się autorce nie dziwię, bo też mam śliczną koleżanką, która ciągle jest sama, bo faceci na jej widok po prostu panikują. Na imprezach nie podchodzą, bo myślą pewnie, że albo ma faceta albo da im kosza. Kiedyś jak jednego poznała to jej potem dziękował że TAKA dziewczyna jak ona zwróciła na niego uwagę. Oczywiście uganiają się za nią faceci ale jest to garstka właśnie takich jakich ona się po prostu brzydzi. Wielkie karki, po sterydach albo dresy co na solarium spędzają więcej czasu niż w szkole... nie każda ładna dziewczyna jest rozchwytywana na prawo i lewo...

Gość coz zycie nie jest spraw...
ja jestem chlopakiem hehe i wiesz co czesto bywalo tak ze kolezanki mojej siostry sie dziwil ze nie mam dziewczyny.Co z teog ze dla niekotrych gustow jestem przystojny jak nie potrafie sam zdzialac haha zalosne :P

"Teraz podoba mi sie facet calkiem przecietny, tylko on zachowuje sie przy mnie jakby sie wstydzil patrzac z boku ktos mysli ze farbowana blondi z sztucznym biustem " pewnie tak wygladasz i sie zachowujesz ze tylko wstydzic sie ciebie można :D

"Oczywiście uganiają się za nią faceci (...) Wielkie karki, po sterydach albo dresy co na solarium spędzają więcej czasu niż w szkole..." a co zlego jest w karkach albo dresach? dziewczyna mialaby luksusy i ochrone ze hej :D

hahahaha ludzie maja rozne problemy ale taki dziewczyno idz do psychologa lub przejrzyj sie w lusterku

Gość myslcie co chcecie
wlasnie interesuja sie mana albo karki albo jacys lalusie, normalni tylko patrza. nie maluje sie ostro błyszczyk, rzesy i troche kredki, ubieram sie chyba normalnie, chodze w koszulkach pod szyje bo jak mam dekold to w oczy nawet kobiety mi nie patrza.

hmmmmmmm za mna tez sie ogladaja faceci mam 175 i okolo 56 kg jestem opoalona mam jasne wlosy za ramiona i sadze ze jestem jedna z ladniejszych polek mieszkajacych w grecji

Gość myslcie co chcecie
ehhh to nie jest smieszne ani troche, skonczce ludzi oceniac po tym jak wygladaja. ide sobe 🖐️

"skonczce ludzi oceniac po tym jak wygladaja" nie skończymy :D bo jak cie widza tak cie pisza :D poza tym styl świadczy o tobie dziewko :D

a co zlego jest w karkach albo dresach? dziewczyna mialaby luksusy i ochrone ze hej co złego? ano to, że zazwyczaj takie karki pracują w ochronie albo na bramce - faktycznie kasy mają tyle że ja pierdole... połowę wydają na sterydy i odżywki więc ona nic by z tego nie miała... a dresy ? hehehe oni wcale nie zarabiają no chyba, że gdzieś na magazynach albo handlując trawką... heh nic tylko takich brać...

złooo - no dresy niby skad kase na bmw maja? :P a karki żyjace z haraczy to zamożne ludzie są :D ;)

Gość ofermm a
jest rozwiązanie - zbrzydnij. zacznij się ubierać w jakieś paskudne ciuchy, zrób sobie jakąś tragiczną fryzurę, utyj. zobaczysz jakie będziesz miała wtedy branie. z ładnej brzydką da się zrobić bez problemu, odwrotnie niestety nie.

oferma - autorka nie dopisala ze pewnie z niej niezla lalunia i tak sie zachowuje. dlatego sie normalni mezczyzni jej wstydzą po prostu. taka wlasnie pasuje do dresa albo karka :D

Gość ofermm a
normalni mężczyźni nie siedzą na babskim forum, nie masz się co tak kwiatek napinać.

Gość tez tak mialam
faceci mysleli,ze jestem zajeta itd.,az spotkalam przystojnego faceta (normalny,zadna tam "laleczka").Jestesmy szczesliwym malzenstwem:)

oferma - nie pouczaj mnie tylko pisz do tematu. niby czemu \"normalni\" faceci sie autorki wsytdzą mądralo ??

heheh, miałam napisać mniej więcej to samo, co oferma - jak Twoim problemem jest to, że jesteś ZA ładna, to co za problem zbrzydnąć? :D to tak jakby ktoś miał problem, ze ma za dużo pieniędzy - można rozdać za darmo innym. gorzej w drugą stronę, w obu przypadkach :D

Gość tomcioszek
ej , co to za teksty ze normalni mezczyzni nie siedza tutaj jestem normalny i tutaj rozszerzam swoją wiedze o swiecie chetnie bym Cie poznał lub zobaczył autorko wątku tak to jest ze im człowiek ładniejszy tym dziwniejszych ludzi przyciaga, moze warto wykazywac wiecej inicjatywy niz normalnie ostatnio byłem swiadkiem (wczoraj) jak piekna dziewczyna szła ulicą a za nia smigało niebieskie bmw i koles przy otwrtej szybie cos do niej krzyczał nietrudno domyslic sie dziewczyna przestraszona , czy to nie wysoka cena za bycie pięknym ?

Gość tez tak mialam
olamanola-heh,ja sie malowalam i nadal maluje delikatnie,wlosy-niby ciemny blond,ale jakis taki rudawy,duze niebieskie oczy.Charakter mam spokojny,ale z dobrym poczuciem humoru.Uroda w sumie szarej myszy,jakas przebojowa nie jestem a faceci i tak byli oniesmieleni.Kilku mi nawet powiedzialo wprost,ze jestem "za ladna" (dodam,ze za specjalnie piekna sie nie uwazam):/ I jak to zrozumiec?