Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

spotkanie z gosciem z netu

Polecane posty

Gość ja bym wyjechala czemu nie
demonizujecie... Krzywda sie moze stac wszedzie. Niekoniecznie trzeba wyjechac z gosciem poznanym w necie ;)

Gość dojrzała panna
gratuluje wszystkim dziewczynom którym udało się poznać fajnego faceta przez net i nic się nie stało a nawet małżeństwa z tego są wiadomo że nie można we wszystkich facetach zaraz widzieć gwałcicieli i zboczeńców ale jakiś margines powinno się zdrowego rozsądku sobie zostawić a co będzie jak chłopak okaże się beznadziejny i co spędzisz weekend z kimś kto Ci kompletnie nie odpowiada ?

Gość Imagination1984
pewnie że wszędzie może się coś stać w związku z tym tym bardziej należy zachowywać zdrowy rozsądek i unikać takich sytuacji.

jedyny argument jaki do mnie przemawia i jaki rozwazalam to byl ten podany przez dojrzala panne. A co bedzie jak sobie nie przypadniemyy do gustu ;) Ryzyk fizyk ;) Dlatego tez mialam tylko dwa takie wyjazdy ;) Bylo fajnie ;)

Gość asiczka lisiczka
Ty, TV - a co Ty taki zakompleksiony?? Wiosna przyszła, ruszaj na łowy! W necie czy w terenie ;) :D

Gość asiczka lisiczka
No to poinformuj nas gdzie będziesz spacerował.... Daj sobie szanse ;) ;P

Gość asiczka lisiczka
i nam... :)

Ja bym sie nie umowila z Toba, bo juz jestem zajeta :P Ale ogolnie mam ponoc zryty gust wiec kto wie, czy by mi sie brzydal nie spodobal ;)

Gość Milaszka
A mnie facet z neta zaprosil na pierwsze spotkanie do siebie do domu. Przyjela go zaproszenie bez obawy. Musze powiedziec, ze mieszka z rodzicami i siostra. Jego mama mowila do mnie, ze jestem bardzo odwazna. Goscilam u niego 4 dni, a po wyjadzie napisal do mnie na gg, ze nie chce kontynuuwac tej znajomosci. Takie jest zycie.

Gość asiczka lisiczka
Ja też jestem zajęta, ale może taka informacja o Twojej przechadzce zwabi jakieś fajne Sopocianki (? tak nazywa się mieszkanki Sopotu ?) Anna ś... Poinformuj nas jeszcze czy pokój i łóżko równiez wspólne?... Dżizas, odważna jesteś!

oj sie czepiacie zaraz... Lozko zaraz wspolne musi byc jak sie na wycieczke mala jedzie? bez przesady ;)

mam swojego chlopaka i nie umawiam sie z nieznajomymi juz :P

Gość asiczka lisiczka
Hej! Ty naprawdę dziwny jesteś! Masz jakieś szramy? Jesteś na wózku? Jesteś chory? Za niski, za wysoki? Przestań dołować!!

Gość asiczka lisiczka
W sumie to nie wiem czy Panna Anna tez nie chce pobaraszkować... Ja osobiście bym się bała...

ja bym sie nie bala ;) a co do Cartoon to teraz juz wiem, ze nmasz racje, nie umowilabym sie z Toba. Ale nie dlatego, ze jak twierdzisz jestes brzydki. Tylko, ze jestes desperat, ot co ;)

Gość asiczka lisiczka
och jejku, jejku!!! Pan TV chce chyba żeby go pocieszać i najlepiej przytulić do piersi i powiedzieć, że nie będzie tak źle :) Co? ;)

Gość asiczka lisiczka
To to wszystkiego najlepszego, gdybysmy się więcej nie "słyszeli". Ja 27 skończyłam miesiąc temu :) Nie rozumiem dlaczego się tak użalasz nad sobą? Masz serio jakiś problem? Bo jeśli nie, to nie rozumiem dlaczego jesteś takim pesymistą! Jak to się mówi :każda potwora znajdzie swego amatora". Nie każdy jest Miss albo Misterem świata!

niby pogodzony ale uszczypliwe uwagi nasaczone pesymizmem to niby co jak nie desperacja :D Juz ja mialam jednego takiego znajomego, niby pogodzony (chociaz nie wiem z czym i dlaczego :D ) a desperacja z oczu wyzierala :P

zajete raczej sie z nienajomymi nie beda umawiac, nie uwazasz? ;)

Gość asiczka lisiczka
a nie mogą być nie zajęte?

on tez myslala, ze tego nie widac... A po Tobie to nawet sluchac ;) Chocbys nie wiadomo co twierdzil to czuje sie ta desperacje i tyle ;)

Gość ja bym wyjechala
Jedz kobieto i mysl pozytywnie :) Do mnie faceci z netu przylazili prosto do domu :D nie na sex of kors :D teraz mam wielu swietnych kumpli i przyjaciol, z paroma z nich tworzylam zwiazki :) Nie mozna odrazu popadac w paranoje, ze ktos nas odrazu ukatrupi, tym bardziej jak gada sie z kims codziennie po pare godzin. Takie dlugie rozmowy mimo, ze to tylko internet bardzo zblizaja ludzi do siebie.

co szkodzi? Po co maja sie z nieznajomymi umawiac? Jesli nie w sprawach zawodowych to po co? Lojalnym trzeba byc ;) Albo sie jest zajetym albo nie ;)

a kto powiedzial, ze w desperacie musi byc pozadanie? :classic_cool: desperaci wcale nie mowia o tym, ze sa sami, zadnych aluzji o samotnosci, nie pytaja sie (bron Boze!!) jak to jest w zwiazku :D Wiesz po czym Cie tak osoadzam? Po tych tekstach: "gowno wiesz", "Mogłabyś jedynie po moim wyglądzie wywnioskować że ten koleś na pewno jest sam" Desperaci sa bardzo przykrzy dla otoczenia, niemili dla kobiet. Robia uszczypliwe uwagi. Udaja, ze im nie zalezy, ze jest super, zaczynaja palic, pic na umor, zachowywac sie jakby nie byli soba. Oczywiscie nie wszystko naraz. Zreszta jest duzo innych. Chociazby gesty...

Gość asiczka lisiczka
wiesz jak nazywa się takie nowoczesne?

nie jestem nowoczesna kobieta :classic_cool:

i sa agresywni! czesto wychodzi z takich druga natura :O Mogliby uderzyc... Boze bron przed desperatami! ;]