Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

spotkanie z gosciem z netu

Polecane posty

mam sie spotkac z facetem z netu mamy jechac do gdanska na weekend on nalegał długo ja miałam opory przed spotkaniem ..mimo ze juz od dawna chciałam i teraz pytanie ja powiedziałam ze płacimy po połowie za nasz wyjazd.. bez sponsorowania a on przystał bez słowa i tak sie zastanawiam czy on nie powinnien , nalegac ze jednak za mnie zapłaci??jak wam sie wydaje

Gość asiczka lisiczka
?? Tzn nie znasz go i jedziecie na weekend? Razem? Sami?

Gość Imagination1984
nie znasz go i na weekend z nim jedziesz?!!!!

Gość ironia losuu
Nie boisz się wyjeżdżać z nieznajomym na weekend? Jeśli tak to wręcz powinnaś nalegać że placisz za siebie a nie rozważać czy to on powinien pokrywać koszty. No chyba że jest to sex wyjazd , no ale wtedy to już jest sponsoring

znamy sie 4 m-ce codziennego kilkugodzinnego gadania ryzyk fizyk;) ale sexu nie bedzie!!! nie ma opcji:P ja dziewica:D dla tego tez nie che zeby to jak sponsoring wygladało

no wiesz zasadniczo to czemu on ma za wszystko płacić na razie to jesteście tylko znajomymi

Gość asiczka lisiczka
Ja też spotkałam się z obcym gościem, z którym przez parę tygodni gadaliśmy na gg, ale to była wieczorna niewinna randka w kinie... Żeby od razu weekend??? Lepiej uważaj, bo różni ludzie chodzą po świecie!! P.S. Ten gość z którym się wtedy spotkałam jest moim mężem :) :D :* Hehehe :)

Gość dojrzała panna
dziwię się że jesteś aż tak pozbawiona wyobraźni że jedziesz z obcym facetem z którym nigdy przedtem się nie spotkałaś zaraz na weekend ????....takie wyjazdy planuje się z kimś kogo znamy i ufamy ....samo pisanie nic nie daje a wiesz jaki jest na prawdę ? jak dla mnie to nie halo najpierw powinnaś się z nim spotkać na zwykłą randkę typu kino kawa itd....a później dopiero ale decyzja należy do Ciebie

Gość asiczka lisiczka
tzn. obecnie jest moim mężem:) tak się poznaliśmy:)

Gość ja bym wyjechala czemu nie
z kogos kogo znamy tez moze potwor wyjsc (najczesciej po slubie). Wiec co za roznica wlasciwie? ;)

Gość Imagination1984
ja jak kogos w realu poznam potrzebuje sporo czasu zeby go poznac i zaufac, a przez neta to nigdy nie wiadomo kto to ani jaki jest tak naprawde, sorry ze Ci to napisze ale ja sie wcale nie zdziwie jak z tego wyjazdu nie wrocisz... jak juz Ci zalezy na spotkaniu to moze gdzies w miejscu publicznym na kilka godzin, i tak stopniowo.

2 razy juz pojechalam ;) Nikt mi flakow nie wyprul, nie zgwalcil, nie okradl czy w inny sposob wykorzystal ;) Trzeba czasem ufac ludziom i pozytywnie sie nastawic ;)

no wiem na najpierw tak zrobic zeby przyjechał do mojej miejscowosci na pare godzin jak bedzie miło i ok to moge znim jechac na weekend bo boje sie rozczarowania i zeby lipy nie było zreszta nie boje sie ze mnie zgwałci od razu:P hehe chcoiaz nigdy nie wiadomo

ja poszłam do faceta z netu prosto do domu;) też jest moim mężem;)

Gość przeszkadza ci ze nie traktuje
cie jak dziwki? :D

Gość ironia losuu
jesteś bardzo lekkomyślna. Ile masz lat?

akurat do jego domu bym nie poszla od razu ;) Ale taki wyjazd na neutralnym gruncie to czemu nie ;) Zwlaszcza jak dwie osoby mieszkaja daleko od siebie ;) To co? Cala Polske mialby jechac zeby sie spotkac z dziewczyna na godzinke czy dwie, bo ona chce sobie postopniowac? :P

Gość ja goscia z neta
zaprosilam do siebie, gadalismy kilka godzin, potem byl seks, i jestesmy ze soba do tej pory :)

Gość przeszkadza ci ze nie traktuje
a swoja droga niezle kretynki chodza po swiecie ja kiedys przebieglam przez autostrade. czy to znaczy, ze przechodzenie przez autostrade jest bezpieczne? :D

Gość ja goscia z neta
czyli juz jakies 2 lata* :)

Gość ja goscia z neta
co tydzień spotykam się z innym gościem z neta na seks :)

a sex jest bezpieczny?? A oddychanie jest bezpieczne? A wychodzenie codziennie rano z domu jest bezpieczne? Nawet wrzatkiem mozna sie poparzyc przy robieniu herbaty ;) Tyle zagrozen jest na swiecie ;)

Ja raz spotkałam się z kolesiem z neta, po tygodniu gadania, qrwa mać co to była za porażka, a jak bym miała z nim wyjechać gdziekolwiek to chyba bym uciekła:O

Gość Imagination1984
za młodu i z własnej głupoty.