Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enenka

Potrzebna pomoc!!! Kamerzysta CZĘSTOCHOWA

Polecane posty

Witam!!! Ma ktos badz mial sprawdzonego dobrego kamerzyste z czestochowy badz okolic??? niemam zadnego punktu zaczepienia... i na ile przezd slubem zamawialiscie kamerzyste i fotografa?

Gość evvvunia
Witam. ja równiez jestem z częstochowy. podaje stronke naszego kamerzysty. tez z polecenia. podobno są dobrzy i mozna u nich zalatwic auto za grosze http://www.studiovideo.czest.pl/ a gdzie macie wesele?

Gość evvvunia
autorko wybrałaś coś?

Gość ghhfggg
słabe zdjecia

Gość evvvunia
czemu słabe? mnie sie bardzo podobaja?

Hej wesele bedzie w la torre, i z tamtad tez bedzie autko, najwiekszy problem to wlasnie ten kamerzysta...planowalismy dac maksimum 2 tysiace na kamerzyste i fotografa ale widze ze czestochowa zaczela sie dosc mocno cenic..

Gość weddingPassion.pl
nowoczesny film ślubny składający się z reportażu max 80min, wywiady z gośćmi, piękny teledysk ślubny, sprzęt: na co dzień używany przy produkcjach telewizyjnych ekipa: absolwenci szkół filmowych Pracujemy na terenie sląska a w szczególności w miastach: Sosnowiec, Katowice, Zawiercie, Częstochowa, Bielsko Biała, Rybnik, Żory, Żywiec, Mikołów http://www.weddingpassion.pl kamerzysta zawiercie, kamerzysta śląsk, kamerzysta DSLR, Filmowanie lustrzankami, Fotograf Zawiercie, Kamerzysta Częstochowa, Kamerzysta kraków, teledysk z przysięką, filmowanie lustrzankami