Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manager

www.rewersband.pl

Polecane posty

Gość manager

Jestem Managerem grupy Professional Music Group REWERS BAND www.rewerband.pl Zachęcam wszystkich przyszłych nowożeńców do zapoznania się z ofertą zespołu REWERS BAND Rewers Band to doskonały zespół na wesele i różnego typu imprezy muzyczne. Koncertują w całej Polsce a głównie w : Warszawa, Biała Podlaska, Siedlce, Białystok, Lublin, Lubelskie, Mazowieckie, Podlaskie Rewers Band to nie tylko zespół ale i również doskonały wodzirej twojego wesela . zapraszam na stronę www.rewersband.pl

niestety musze sie zgodzic. sway z lekka wyjeczane . hero tez niesttey za wysoka poprzeczka. ale glos nienajgorszy

Gość agawarszawa
dla mnie ekstra :) Ile bierzecie za wesele ? pozdrawiam aga

Nie gustuję w takich ciężkich głosach. Wszystko na jedno kopyto. Nie zachwyciła mnie. A za Sway po prostu gilotyna - za wysoka poprzeczka. Stanowczo za wysoka.

Gość Mi też się raczej nie podoba

Gość agawarszawa
rozumiem że internet pozwala być anonimowym ale do cholery co wy chcecie od wokalu .... nieskromnie powiem że trochę się znam na rzeczy z chęcią posłucham was dziewczyny . La firyndo gdzie cię można usłyszeć ?

nie trzeba spiewac samemu idealnym glosem zeby miec sluch dobry ktory potrafi wychwytac falsz podczas spiewania.

Gość gaga-babajaga ..
ja tez slysze duzo bledow , glosu nie mam ale sluch genialny :D duuuuzo niedociagniec oj duzo i tak jakos plytko bez wyrazu .. ta pani zaliczyla idola?? chyba tylko 1 etap co?? hihi

Gość Jestem na nie
I zgadzam się z Princessą i Lafiryndą.

profesjonlnej ? Czy wiesz wogóle co oznacza słowo profesjonalny ? Byłam wczoraj na weselu w podlaskiem/obecnie Lubelskie/w Werchlisiu.Zainteresowani mogą sprawdzić - tylko jedno wesele btam było,bo w Werchlisiu jest tylko jedna sala - ale grał własnie zespoł z W-wy.To byli profesjonaliści.I taki zespół nie potrzebuje reklamy bo to co robią wystarczy za całą reklamę.Nie wymienie nazwy,kto będzie chciał latwo ustalić jaki zespoł. La Firynda ma racje,wokalistka z Rewersu powinna jeszcze popracować nad soba,ale i tak jest o dwa nieba lepszaod tej która zawodzi w zespole Silver. La Firynda :) kogos mi przypominasz z forum... ;-)

Gość malinmm
Widzę, że to niezłe forum, w którym każdy udaje kogo chce w danej chwili. Koleżanko/kolego o nicku "cały czas czytam" od kiedy DeJay z Białej Podlaskiej to profesjonalny zespół z Warszawy? Chyba się nieźle taczałeś/taczałaś od wódki :-) Biorąc pod uwagę rozmnożenie w Twoich oczach poszczególnych obiektów to pewnie wesele było na 800 gości w sali przeznaczonej na 200 osób. Pozdrawiam

Cóż za wysublimowana złośliwość :) Czyżby Pan też kogoś udawał? Skoro każdy na tym forum udaje, Pan też może :) Udaje Pan muzyka czy... krytyka?

Gość malinmm
Czy uważa Pani La Firynda, że w kolejnym wątku powinniśmy rozstrzygać nasze złośliwości i żale? Ja ustępuję. Nic nie bylo adresowane tutaj do Pani tylko do gówniarzerskiego podejścia innego użytkownika. No chyba ze to Pani jest autorem tego postu i sie niechcący Pani nick nie taki wpisał, tak całkiem przypadkiem.