Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosstrasznegooooo

Jaki wstyd proteza zebowa wypadła mi dzis w sklepie na lade

Polecane posty

Gość cosstrasznegooooo

a potem na podłoge i pekła, a wszyscy klineci gały wywalili, ja pierdole jaki wstyd, do teraz nie moge dojsc do siebie, normalnie szok pzrezylam

Gość cosstrasznegooooo
jezus maria, ja patzre a moje zeby na p[odlodze, ale w 2 czesciach.takiego obciachu sie dzis najadłam ze szok!

Gość znawca wszechświata i doopy
dobre:D nareszcie ktoś napisał coś śmiesznego! szacun! :D :D :D

Gość licz się z tym
:D :D :D Aż czkawki ze śmiechu dostałam :D

Gość cosstrasznegooooo
narazie sklepiłam ja klejem super glu, jakos sie trzyma bo do ptptetyka dopiero po niedzieli mam isc, ale boje sie ze znow jak bede rozbic zakupy czy z kims gadac w miescie to wyleci, co zrobic?

Gość tatatatata
wstyd to krasc

Gość cosstrasznegooooo
ale najogrsze było to ze rozmawialam przy ladzie ze spzredawczynia, i nagle jakos mi sie wyslizgneła z buzi i spadła na lade,, i ja chcialam chwicic ja, ale jakos niefortunnie złapałam i spadła na podłoge i pekła, a ludziska jak sie patrzyli, widzialam 2 chłopakow młodych jak ryli ze smiechu a ja prawie płakałam.podniosłam , zbaraniałam, wszyscy sie gapia a ja ją buch do torebki, cała czerwona na twarzy,cos okropnego przezylam

Gość trzeba było skleić kropelką
trzyma jak diabeł sołtysa. A pani Mostowiakowa reklamuje klej do przyklenia , a ty co?????????

Gość to ja wam cos powiem huih
mojej kolezance w sklepie jak wyjmowala z torebki portwel wypadl tampon .. co prawda nie uzywany hehehe ale .. gosc za nia zobaczyl i schylil sie zeby podniesc ale jak zobaczyl co to sie kurwa odrazu wyprostowal hahahha znajoma miala buraka takiego ze szok a gosc zdebial buehehe

Gość cosstrasznegooooo
och ,zadna prowokacja, ja takich głupich zartow nie robie. Musialam tu napisac bo ciezko mi z tym , jakos dziwacznie sie teraz czuje.bo to naparwde był ogromny stres dla mnie

Bardzo mi przykro. Domyslam sie jak zazenowana jestes cala sytuacja, ale nie przejmuj sie, nic strasznego sie nie stalo. Powiem Ci podobna sytuacje: Jako mloda dziewczyna bylam marianka (ministranka) u siebie w kosciele. Przy komunii sw trzymalam patere (tacka pod broda :) ) I wlasnie na ta patere spadla szczeka jednej z pan. Umieralam ze smiechu!!! A tak na przyszlosc uzywaj lepszego kleju do protez. Moja mama uzywa fixodent i jeszcze nigdy nie narzekala. Pozdrawiam!