Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensia

ważne prosze

Polecane posty

Gość Sensia

Współżylam z chlopakiem, do konca tak wyszlo... a tydzien pozniej dostalam okres. Czy jest mozliwosc ze jednak jestem w ciazy ??

Spotkałam sie z przypadkami że okres był nawet do 3 miesiąca ciąży. A masz jakieś widoczne niepokojące objawy ?? I ile czasu temu to sie stało ??

Gość Sensia
to bylo 3 tygodnie temu a tydzien pozniej dostalam okres. teraz mam lekkie pobolewanie lewego jajnika ale piersi mam normalne. Nie wiem czy to wazne ale na prawym jajniku ma torbiel..

po pierwsze tydzień przed okresem nie można zajść w ciążę, a po drugie skoro miałaś normalny okres to nie masz się czym martwić

Jest to ważne bo możliwe że bol jajnika jest tym spowodowany... ehhh... A wiec tak wg. mnie powinnas mimo wszystko zgłosic sie do ginekologa i sprawdzic czy wszystko ok. Jezeli jestes w ciazy juz to zauważy.

Gość w ciazy nie ma normalnego
okresu, jak może być normalny okres i złuszczenie się macicy bez poronienia? Moga byc co najwyżej krwawienia, które wcale dobrym sygnałem nie sa. A do autorki, masz watlpiwości to po test!

Gość Sensia
Okres mialam normalny, wręcz obfity. No nic chyba niedlugo wybiorę się do apteki :)