Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adidadi

pomysł na niezapomnianą i super udaną 18stkę

Polecane posty

Gość adidadi

ja wiem, że to co fajne dużo kosztuje. ale chodzi mi o moje 18ste urodziny (niestety ale urodziłam się na początku grudnia). Na pewno wiem, że nie chcę wynajmować żadnego lokalu i zapraszać bóg wie ile osób, bo szczerze mówiąc jest mi szkoda kasy... Domówki niestety, ale też nie zrobię bo mam staroświeckich rodziców. (Oni wiedzą, że piję alkohol, ale nie wiedzą w jakich ilościach i w jakim stanie byłam nie raz, oraz co potrafią wyczyniać moi znajomi itd..) Także wolę by żyli w błogiej nieświadomości. i nie chcę tej imprezy bo nie liczę na prezenty tak jak wielu... chodzi by ten dzień spędzić tak bym mogła go zapamiętać na długo. myślałam by zaprosić kilku najbliższych mi znajomych na zwykłą dyskotekę do klubu (bo na takiej imprezie też byłam, ale w połowie imprezy kilka osób zmuliło i tak zakończyła się impra), ale mam obawy że nie będzie tak fajnie jak chciałabym aby było. z resztą nie mam zielonego pojęcia jak ten dzień spędzić by pozytywnie utkwił mi w pamięci. Nawet nie mam chłopaka by jakoś szczególnie go z Nim spędzić... nie chodzi o upicie się i spanie przez 3 noce w rowie... ale o dobrą zabawę, zajebistą atmosfere i niezpomniane wspomnienia. macie jakieś pomysły? proszę o propozycje...

Gość adidadi
albo w jakis sposób wy spędziliście swoje 18naście?

Gość stefan pudełko
ja miałem 18 tkę w 1956

Gość adidadi
a inni?

Gość fgerwgdsgdsger
a moze jednak wynajmij ten lokal i zrób impreze w stylu np hawajskim, tak ze kazdy ma sie przebrac, kwiaty we włosach i na szyi, kokosy itp?

Gość moja 18.
18. wypadła w zwykły dzień, było uroczyste śniadanie,babcia się popłakała :o miałam tort i tyle, tak właśnie ją zapamietałam, każde urodziny są tylko raz w życiu

Gość moja 18.
nie ma sie czym podniecać, osiemnastka to osiemnastka

Gość jak ci szkoda kasy na lokal
typu jakas knajpka/ dyskoteka to porozgladaj sie np po domach osiedlowych/ jakichs miejscach na osiedlach gdzie sie spotykaja dzieci. moja kolezanka wynajęła własnie taka sale. z "kuchnia" ( zlew+ lodówka+ blaty) i wc. no i z sala gdzie sie bawilismy. wyszło taniej. udekorowac mozecie ze znajomymi- to tez moze byc zabawne :)