Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huizinga

nie mogę się obudzić!

Polecane posty

Gość huizinga

dzieje się ze mną coś bardzo niedobrego. kręci mi się w głowie i ciągle jestem senna. ostatnio 3 razy zasnęłam na zajęciach, mimo, że wcale nie byłam jakoś szczególnie niewyspana. ciągle jestem zmęczona, nic do mnie nie dociera. nie pomaga kawa, ani pokrewne. babka zapytała mnie ostatnio o coś na ćwiczeniach, myślałam, że w miare śledzę tok rozumowania i zaczęłam bredzić coś o wojnie w Iraku, kiedy mowa była o strategiach marketingowych. ech.. już trudno, że wszyscy mają mnie za idiotkę, ale zaczynam coraz poważniej bać się, że mam może cukrzycę, albo jeszcze coś gorszego. trwa to już z miesiąc, strasznie się boję pójść do lekarza, więc proszę was o nakreślenie jakiś scenariuszy, choćby najczarniejszych, żebym była jakkolwiek przygotowana...

ja tak miałam na początku ciąży :) wiosna idzie dlatego człowiek taki dziwny jest, albo ciśnienie niskie, wiele jest powodów takiego samopoczucia

Gość zauroczoonaa
musisz trafić na księcia, ktory Cię pocałuje :D:D:D

Gość alinaszka
Daj spokój, nie panikuj, kobito! WPRawdzie na przesilenie wiosenne mi to nie wygląda, ale po co zaraz cukrzyca? Prawda jest taka, że niewiele dowiesz się od forumowiczów, choćby pełnych najlepszych chęci. WEŹ więc tyłeczek w troki i umów się na wizytę u lekarza. Nie mam innej rady. Amen.

Gość pani.psowa
a kiedy ostatnio mierzyłaś sobie ciśnienie? od tego powinnaś zacząć, bo mi to niedociśnieniem pachnie. miałm to samo, poza ogólną zombifikacją dochodziły do tego omdlenia, ciesz się, że do tego nie doszło. też przeszłam przez fazę poniżania się na ćwiczeniach, niezdane egzaminy i hektolitry kawy, która, oczywiście, nic nie dawała. też mi się do lekarza nie chciało, ale taka postawa się najzwyczajniej w świecie nie opłaca, bo żadne "domowe sposoby" ci nie pomogą. jedynym sensownym rozwiązaniem jest w takiej sytuacji porządny lek, ja byłam wybredna i trudna jeśli o to chodzi, dopiero Gutron na mnie podziałał i to ciśnienie w końcu podniósł i ja sama się na uczelni wreszcie podniosłam :) miesiąc brania tabletek i zombifikacja ustaje, więc nie uciekaj od prawdy tylko sprawdź to :)

Gość inkapinka
ale o co chodzi z ta cukrzyca, czemu to mialaby byc cukrzyca? albo masz anemie jakas albo cos z cisnieniem moze nie tak, inne mozliwosci: ciaza, albo zbyt intensywne odchudzanie sie. glukoze zrob i morfologie, cos powinno juz wyjsc.

Gość no raczej badania
a w ciąży nie jesteś?

Gość lalka.22
Test ciążowy to też nie jest głupi trop, winc i to pod uwagę swoją weź

Gość oooo..
choroby tarczycy,nerek,niskie cisnienie,anemia,albo jak w moim przypadku.............depresja.....:( wcale smutna nie bylam.czulam sie chora poprostu........ zrob mocz i morfologie.