Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaaaa

prośba o poradę

Polecane posty

witam, chciałabym uzyskać poradę w kwestii następującej. Jakiś czas temu współżyłam bez zabezpieczenia i trzy dni po tym fakcie dostałam okres co było dla mnie dziwne ponieważ mam regularne miesiączki zawsze 20-go każdego m-ca. dzisiaj mamy 24 kwietnia a ja mam wszystkie klasyczne objawy miesiączki poza krwawieniem i stad moje pytanie czy to może być objaw ciąży?? prosze o poradę i z góry dziękuję.

Gość alicja4444444
tak może być to objaw ciąży tym bardziej ze bez zabezpieczeń sie kochałaś

Gość alicja4444444
zrób test to sie dowiesz czy to ciąża

Wiesz kochałaś się bez zabezpieczenia, więć ryzyko zawsze jest. Myślę, że najlepiej będzie jak zrobisz za jakiś czas test i będziesz miała pewność bo takie rozmyślanie czy jest sie w ciąży czy nie szczególnie, gdy nie bardzo ma się na nią ochotę może doprowadzić człowieka do obłędu (przynajmniej ja mam takie osobiste doświadczenia;) )

Gość bardzo mozliwe ze
jestes w ciazy a krwawienie krore wzielas za okres moglo byc plamieniem implantacyjnym zrob test i daj znac jak wyszedl :)

dziękuję za rady, są dla mnie cenne, zrobie test napewno i bardzo bym chciała żeby wyszedł pozytywny:D poinformuje o wynikach;D

a wracając do tego krwawienia to kompletnie zbiło mnie z tropu ponieważ wystąpiło o wiele za wcześnie, zupełnie nie w terminie planowanej miesiączki, dlatego prosiłam o poradę doświadczone babeczki jakie z pewnoscią korzystają z tego forum:) jeszcze raz dzięki