Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolonaa

problem z trądzikiem..

Polecane posty

Gość niezadowolonaa

witam mam pewien problem. mam tradzik mlodzienczy. tzn juz ze znaczna poprawa po leczeniu dermatologicznym ale ze wzgledu na koszty leczenia przerwalam to ;/ leczenie polegalo na tym ,ze bralam antybiotyk i na twarz nakladalam rozne smarowidla to na dzien to na noc. za dwa tygodnie wyjezdzam na kilka dni z klasa na wycieczke i nie pokaze sie w takim stanie kolzankom czy kolegom wieczorem bez makijazu :/ a przeciez nie bede caly czas latac z tapeta, w koncu skora musi wypoczac wieczorem. wieec tak.. problem moj polega na tym ze najadlam sie duzo czekolady przez swieta ;/ i strasznie wysypalo mnie na policzkach. i to nie jest uczulenie. na wizyte u dermatologa nie ma szans jak narazie, a ja chce sie tego pozbyc. w 2 tyg! i nie wiem jak. stosuje zel do mycia twarzy IWOSTINU - PURRITIN, na noc smaruje te miejsca TORMENTIOLEM , a w ciagu dnia jak nigdzie nie wychodze dla wyjasnienia nakladam na krostki ADVANTAN.. nic nie pomaga :( dodatkowo pije wapno i jeszcze przemywam twarz rumiankiem. doradzcie co moge jeszcze zrobic zeby to cholerstwo mi zeszlo? :( i zeby nie kosztowalo to majatek, bo sama nie zarabiam wieec.. prosze o rade :(

Gość niezadowolonaa
up. nikt nie moze mi pomoc? :(

Gość oł dir maj gad
sama wiesz że leczenie trądziku proste nie jest więc co? oczekujesz cudu w 3 dni??

Gość niezadowolonaa
nie. chce poprawic troche stan skory (mam 2 tyg. i zalezy mi na tym zebym do tego czasu 'jakos' wygladala i mogla pokazac sie bez podkladu i pudru) , pozbyć się zaczerwienienia i powstrzymac powstawanie nowych krostek.. tylko tyle a po wycieczce pojde do dermatologa i wznowie leczenie.

Gość a jaaaaakkk
Zalezy jeszcze jaki masz typ skory? tlusta czy raczej sucha i wrazliwa?

Gość niezadowolonaa
nie. chce poprawic troche stan skory (mam 2 tyg. i zalezy mi na tym zebym do tego czasu 'jakos' wygladala i mogla pokazac sie bez podkladu i pudru) , pozbyć się zaczerwienienia i powstrzymac powstawanie nowych krostek.. tylko tyle a po wycieczce pojde do dermatologa i wznowie leczenie.