Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana25.

Czy nie denerwują was te Matki Polki w sklepach, w parkach, na ulicach??

Polecane posty

Gość TAKA STARA I TAKA GŁUPIA
krótkie pytanie apropos wieku:( - kto wie dlaczego ludziom do 25 każą placic zwiekszone OC?:(

ponawiampytanie - czy ktoś wie?

bo smarkacze szybciej jeżdżą i przez to jest większe ryzyko wypadku, a do tego mają mniejsze doświadczenie :) tak mi się zdaje

"do tego mają mniejsze doświadczenie" - aha!

mój ojciec jeździ ze 40 lat samochodem dzięki temu ma zniżkę chyba 80% ale to dzięki temu że życiu miał tylko 1 kolizję

dzień dobry:) Frania o ile zdania na temat mało dyskretnego karmienia w miejscach publicznych nie zmieniam,bo to kwestia kultury a nie naturalności, o tyle opisy karmiących mało apetyczne :( jakoś nikt nie potępia kobiet o wymiarach innych niż 90-60-90 ani mężczyzn niemuskularnych, więc nie wiem, po co się do wyglądu matek tak negatywnie odnosić ja się porodu boję, głównie ze względu na legendarny ból, mój potencjalny wygląd poporodowy też w pewnym stopniu mnie przeraża, ale to tylko moje zmartwienie i podejrzewam, że większość świeżych mam bardziej nad swoim ciałem dywaguje niż osoby postronne i walczy o dawną sylwetkę :( zresztą to ich ciała sama wolałabym obarczyć skutkami prokreacji mężczyzn:D w końcu płeć silna, rodzili by wytrwale i zwalczali później rozstępy i poporodowy brzuszek :D i zastanawiali się,czy nadal dla swoich partnerek są równie atrakcyjni :D marokańskie naczynia ceramiczne mnie rozbroiły :) co do oc: na podstawie dotychczasowych doświadczeń można ocenić ryzyko spowodowania wypadku, co u młodych kierowców nie jest zbyt możliwe, starsi jeżdżą zazwyczaj rozważniej i mniej ryzykownie

Gość znaszsie
jak na matkach! można miec max 60.

hej zolza :) no widzisz człowiek pisze że chyba a tu i tak debila z ciebie robią :) jak milo ;) zawsze jak mam ochotę być trochę po sponiewierana psychicznie wiem ze tu na innych mogę liczyć ;)

rośnie, aż za bardzo, jak tak dalej pójdzie to cesarką się skończy, ale z jednej strony to dobrze bo mam obawy przed naturalnym porodem :) a rozrabia jak diabli :) ulubiona zabawa skakanie matce po pęcherzu :)

pęcherzowa rewolucja:) jak będziesz już w stanie po porodzie niezmęczenie i radośnie pisać na kafe ogarnięta euforią, to daj znać :) dobra, zmieniamy temat, bo zarzucona nietematyczność Nam zostanie popiszmy o oc :)

Gość mirabella77
jeśli były miłe przytulne miejsca do karmienia- to z nich korzystałam ale nie zgadzałam się żeby moje dziecko jadło w śmierdzącej kanciapie przy kiblu w carefourze które śmie zwać się pokojem dla matki z dzieckiem moje dziecko ma prawo jeść w miłych warunkach jak każdy człowiek niech ci co tak krzyczą następny posiłek zjedzą w przytulnej toalecie bo mnie obrzydza jak mlaskają i ciamkają przy wchłanianiu czasem zdarzało mi się być z dzieckiem dalej niż 3 godziny od domu i nie wsiadałam wówczas w taksówkę żeby " nakarmić w domu " i nie obrzydzać delikatnych i wrażliwych

Gość ale kogo one
towarzystwowzajemnejadoracji zalozylo innytopik na ktorym chcialy dokladac jednej z kafeterianek teraz prosza zeby tam nie wchodzic,bo one...nie wchodzą.. rozumieciecoś z tego????

Gość robię tak samo jak mirabella

Gość pantofel w grochy
ale kogo one- odwiedzilam te kochajce k5 i najgorzej odebralam ciebie

Gość ale kogo one
bojestes jednaz nich

Gość ZOCHAZWĄCHOCKA
dobra, zmieniamy temat, bo zarzucona nietematyczność Nam zostanie popiszmy o oc Masz wyostrzony dowcip, szkoda tylko, że koleżanka nie załapała oco chodziło.

Mili Panstwo weszlam tu po raz pierwszy, choc dosc czesto czytalama rozne wypowiedzi. zwrocilam uwage na topik przez te "te MatkiPolki" od razu uprzedzamze mam problemy z kalwiatura i brak mi polskich znakow - to jak by niektorzy zechcieli mnie poprawiac. Jestem oburzona juz sama pogarda zawarta w tytule. wszedzie matki sa takie same, ale nigdzie chyba na swiecie nie ma tylu zjadliwosci w stosunku do matek co tu. wypowiadaja sie glupiutkie panienki i kobiety co jeszcze niczego w zyciu nie zrobily, nie zdobyly i niewiele wiedza w tej kwestii. Krytyka matek, jezyk, slownictwo, chamstwo brak slow!!!! Kilka doswiadczonych kobiet matek zagluszone przez prostactwo pustych broniacych swoich zalosnych wypowiedzi. wypowiedzi ubozuchnej umyslowo - nadrabiajacej nieadekwatnym slownictwm pani spod nicku zolza - agresywnej, panoszacej sie, dokopujacej wszystkim - to szczyt braku wychowania i kultury. Powinniscie sie wsytdzic ze matki was tak zle wychowaly. na przyszlosc zycze aby trafilo im sie dziecko, ktore da im popalic - wtedy zrozumieja co to znaczy wlasne dziecko!!! Mieszkam za granica i nigdzie takich problemow nie ma. wstyd mi za was. Pozdrawiam wszystkie matki i te karmiace i nie. starajcie sie wychowywac swoje dziecki najlepiej jak umiecie, a glupia - egoistyczna czescia spolecnosci sie nie przejmujcie!

Gość brawo jam nick

Gość I ode mnie
TEZ BRAWO🌻🌻🌻

Gość ups ale
się porobilo, a gdzienasze bohaetrki??

Gość mirabella77
może to ciężko pojąć ale niemowlak pojęcia nie ma że jedząc z cycka kogokolwiek uraża...trudno mu też wytłumaczyć żeby sie wstrzymał czas jakiś ze swoim głodem bo nieprzyzwoicie to wygląda jak ciamka rozumiem że te co z butelki są bardziej akceptowalne i bardziej trendy mają większe prawo jeść publicznie nawet przy obcych i nawet co 15 min bo plastyk nikogo nie obrzydza ? nie przypominam sobie również żebym biegała publicznie topless kiedy karmiłam dziecko... więc trudno mi pojąć tą nagonkę na kawałek nagiej skóry w czasach kiedy się nosi dekolty do pępka i na ten widok nikt nie wymiotuje

Gość ZOCHAZWĄCHOCKA
Czekać z karmieniem , też nie tak , bo panie nie lubią wrzeszczących dzieci.

no jakto gdzie? piją piwo z rozpaczy!!!!!!!!

\"Krytyka matek, jezyk, slownictwo, chamstwo brak slow!!!!\" - już mi się nawet nie chce po raz kolejny wyjaśniać,że to nie temat o wszystkich matkach a słów chyba Pani nie zabrakło skoro dość długi post jednak udało się skonstruować :P dzielna kobieta :) \"wypowiedzi ubozuchnej umyslowo - nadrabiajacej nieadekwatnym slownictwm pani spod nicku zolza - agresywnej, panoszacej sie, dokopujacej wszystkim - to szczyt braku wychowania i kultury.\" - nie wiem, dlaczego mam być agresywna, laptop cały, nieporysowany, nikogo nie wyzywałam tutaj - w przeciwieństwie do niektórych, piszę sobie swobodnie i beztrosko i nie wiem, jak można się panoszyć na forum, gdzie każdy może swe zdanie wyrazić i pisać do woli, zatem cieszę się, że takiego cudu udało mi się mimo wszystko dokonać jeśli aż takie oburzenie u Pani powoduje moje piśmiennictwo- radzę nie czytać jak będę stara i głupia to będę pić z rozpaczy:P

jak będę stara i głupia to będę pić z rozpaczy ahaha