Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek-manakolia

Objawy ciąży-ssssssss i emisia

Polecane posty

Chcialbym prosic was o pomoc,mozecie mi napisac jak na poczatku zmienialo sie wasze cialo i co oprocz braku miesiaczki dawalo wam powody do myslenia o ciaży????Pozdrawiam

Gość pregnacy test...
mhyy w pierwszym tygodniu po zaplodnieniu dziwne mrowienie sutek...pozatym mdlosci ale to 2,3 miesiac

Mi sie piersi powiększyły chyba w drugim miesiącu i to pewnie dlatego było widać było na nich żyłki bo skóra się mocno naciągnęła. Urosły mi w ciągu kilku dni o pełny rozmiar

Gość test ciązowy
brak okresu, pozytywny wynik testu ciązowego z moczu, a na drugi dzień zrobiłam test z krwi na B hcg wynik był powyzej 1500, a norma to 1-5 :), po tygodniu usg u lekarza pokazało pecherzyk i zarodek 4 mm z już bijącym serduszkiem :) innych objawów nie maiłam i nie mam, zadnych mdłosci, bólu piersi czy brzucha, czasem nawet sie zastanawiam czy na pewno jestem w ciązy, ale według usg to teraz 12 tydzień idzie i fasolka co raz wieksza, a ja nic nie czuję :)

mi lekarz powiedział że oprócz kresy na brzuchu, zaciemnia sie też miejsce między ujściem pochwy i odbytu i jak mnie perwszy raz badał to powiedział że nie ma wątpliwości bo się plamka pojawiła

Gość pregnacy test...
o wlasnie zyly na piersiach normalnie cala siatka

Widac je golym okiem jak biegna do sutków i z dołu to samo,a powiedzcie mi czy mimo tego ze piersi bola mnie tylko wieczorem a widac dokladnie żyły to moge podejrzewac ciazę???????

Gość pregnacy test...
jesli kotku sa zyly to tak jak najbardziej moze byc ciaza mnie wogole piersi nioe bolaly...jedynie sutki tak jakby mrowilo i te zyly

Hey:) Miło Cię znow widziec :):):) Objawy mhyy zacznijmy od tego iż każdy organizm indywidualnie reaguje. Najczęstszymi objawami są: nudności, ból piersi, wzdęcia, częstsze siusianie, plamy na ciele takie jakby odbarwienia, ciemniejsze brodawki, no i oczywiście brak okresu.

Zalezy od ilości tych żył i ze tak powiem od wydatności, czyi tak jakby od wielkości i grubości ja np. teraz podejżewam że jestem w ciązy mam objawy ale dostałam okres, :( Nie wiem juz sama czytałm ze moze być nawet do 3 miesiaca ciazy wiec zobaczymy, 1 maja robie test oby pozytyw. A okres mniej obfity i wiecej tam sluzu niz krwi.

Gość pomocy88
Witam mam pytanie...od prawie roku biorę tabletki antykoncepcyjne Cilest...W święta wielkancne wspołżyłam z moim chłopakiem i jednego dnia nie wzielam tabletki dopiero na drugi dzien wzielam o planowanej porze...I biore je nadal tylko wtdy tak sie zdarzyło..Czy mogę być w ciąży? dodam że po kilku dniach zaczełam plamimić ale to nie był okres... Po ilu dniach moge zrobic test... dodam ze mialam wtedy dni plodn...Prosze o szybka odpowiedz

Gość awqq
a czy któraś z was badała sobie w tym czasie szyjke macicy? chodzi mi o to jak wyglądala na 3-4 dni przed spodziewanym okresem, a okres oczywiście nie przyszedl. No i czy mieliście jakieś upławy w tym czasie.. Ja mam dostać okres za 3 dni a dzisiaj zobaczyłam śluz zabarwiony na jasnobrązowo...Nigdy tak wcześniej nie miałam, ale może któraś z Was??? ....

Gość nie jesteś w ciąży
nie miałas wtedy dni płodnych, rok bierzesz tabletki i nie czytałaś ulotki? w trakcie brania tabletek nie ma dni płodnych, nawet jak jednej zapomnialaś. test możesz zrobić nie wczesniej niż dwa tygodnie po stosunku, ale nie martw się, ja brałam Cilest 6 lat i nie raz zapomniałam jednej tabletki, a czesem i dwóch i w ciaży nie zaszłam :)

Gość śluz w ciąży u mnie
u mnie w ciąży pojawił się śluz mlecznobiały, bez zapachu, wcześniej nigdy takiego nie miałam

Gość awqq
ja właśnie tez do tej pory miałam biały, wodnisty troche, a dzisiaj to w ogóle jestem zaskoczona, bo śluz wyglądał na płodny- jak białko kurze, ale trochę brązowy. Czytałam ostatnio o plamieniu implantacyjnym.. Chyba sama sie nakręcam ;)

Niczego nie można wykluczyć ani potwierdzic nikt tu nei jest testem ciążowym ani ginekologiem. Musisz cos z tym zrobic a nie tylko sie zadreczac

Ja na dzis uciekam jestem, bbaaardzo zmęczona:( Za dużo sie dzieje ostatnio. Dobranoc Wam jutro wpadne zobaczyc co sie u Was dzieje:)