Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek-manakolia

Objawy ciąży-ssssssss i emisia

Polecane posty

Gość kasiuniaaaa
czy to prawda że do 4 miesiąca nie można używać balsamów do ciała ? a co z kremami do twarzy wiem że trzeba unikać witaminy A

jestem już z tymi kremami i balsamami to nieprawda. Niby dlaczego i w jaki sposób mogłyby zaszkodzić? Tylko koenzum Q10 chyba jest niewskazany bo ma za silne dzia,lanie czy coś. Nie wiem dokładnie.

Wieczoren dostałam plamienia i dzis tez jest widze ze powtarze sie sytuacja z poprzedniego miesiaca.Ico ja mam teraz myśleć.Pomozcie miiiiiiiiiiiiiiiii pplllllllllliiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssss???????

idz do ginekologa wkońcu bo tak to sie nie dowiesz nigdy... A w tym czasie mozesz szkodzic sobie i potencjalnemu dziecku..

Gość kaczorekmc83
Dziewczyny ratujcie !!nie mam okresu juz 2 miesiac,test mi wyszedl pozytywny ,beta hcg 35963 , ale nie mam objawow typu wymioty i mdlosci,peiersi bolaly i pokazaly sie na nich zyly,a teraz pobolewaja mnie juz nie codziennie ale zyly sa dalej,jutro dopiero ide do lekarza ...czy ja moge byc w ciazy ???

Gość kardashia
Tak szczerze to u mnie wykryto ciąże w 5 tyg i poroniłam w 8 tyg i przez ten caly czas nie miałam żadnych objawów. o może tylko brak okresu i zawsze lubilam piwo a jak byłam w ciąży (choć jeszcze o tym nie wiedziąłam) nie miałam na nie najmniejszej ochoty

Gość jolanta222222222
Mam problem okres spoznia mi sie juz 4 dni...zawsze mialam regularnie mozna powiedziec ze co do minuty.kochalam sie z chlopakiem jak to ostatnio obliczylam w dni plodne........od kilku dni mam zamiast okresu mleczno miale uplawy...badz takie ktore gdy zaschna sa lekko zoltawe ..co o tym myslicie...