Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek-manakolia

Objawy ciąży-ssssssss i emisia

Polecane posty

Gość a mozesz napisaź
a napisz dlaczego nie zrobisz testu, pytam z ciekawosci, ja bym nie wytrzymała, robiłam test co tydzień od potencjalnego zaplodnienia, tak długo, az pokazał dwie kreski, potem zrobiłam jeszcz dwa testy, potem beta i jeszcze usg, zeby mieć 300 % pewności :)

u mie sie nic nie zmienilo coraz bardziej mam podejrzenie ze to moze ciaza dzis rano temp 36,9 i coraz czesciej patrze na swoje cialo.pozdrawiam:))))))

Emisia0111 miala dzis wpasc ale widocznie zapomniala ssssss wogole nas nie odwiedza a kafeteriank_03 jest poza zasiegiem hmmmmmm i co ja teraz zrobie:(((((((((((((((((((((

kotek ja jestem ale nie na długo ja nie wiem jak to jest z wargami sromowymi ale tak jak już pisałam, lekarz mi mówił, że zaciemnia się skóra między pochwą a odbytem policz ile już dni z kolei miałaś podwyższoną temperaturę i cierpliwie czekaj do 16 dni, chyba że wszystko się wyjaśni wcześniej

Jestem juz :) Tez miaąłm zabiegany dzien mała kłutnia z partnerem ale kto sie czubi ten sie lubi:) A co do Warg sromowych to mogą być czerwone i jakby podrażnione.

witajcie, ja w tamtym mcu miałam tak jakby objawy ciąży ale to chyba były moje schizy bo okres przyszedł niestety. piersi mnie bolały, a raczej sutki i chyba im bardziej się tych objawów wyczekuje tym gorzej jest zajść. ja w tym mcu próbuję ale sie nie nakrecam i mam nadzieję ze wyjdzie:):)

Gość kafeterianka_02
kotek a pobolewa cię trochę brzuch jak na okres? temperatura zazwyczaj spada kilka lub kilkanaście godzin przed okresem

Gość dudududuś
hej Wam. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego grona? mam mały problem, i albo to autosugestia albo jestem w ciąży.. bo tak: 19tego kwietnia współżyłam z chłopakiem (z gumka, która nie pekła ale chyba tak dużo spermy wytrysnął,że sie "wylało"), od przeszłego wtorku bolała mnie tak strasznie głowa, potem w jeden dzień później piersi zaczęły boleć i są większe, widać na nich żyły, brzuch cały czas dołem boli jak na okres, a dni płodne i owulacje z moich obliczen powinnam miec w tym tygodniu...tylko,że od przeszłego tygodnia mam te "objawy"... a @ dopiero 12 maja miec powinnam... w zwiazku z tym,pytanie, czy moge zrobic 2 tygodnie po stosunku test czułości 10, jeżeli "objawy" nie ustąpią ?

kotek poniewaz wszystkie objawy wskazuja na ciaze a jednak temperatura wskazuje na cos innego wiec niezbedna jest porada lekarza tak samo te naprzemienne bóle brzucha.

Wiecie co zrobilam dzis test i co ujrzałam??????????Jedna mocno czerwona kreseczke a druga tak jakby miala sie pojawiac taki zalazek bardzo jasna,zobaczylam ja jak sie dokladnie przyjzałam tak długo sie wpatrywałam.czy myslicie ze to ciaża????????????

Gość kasiuniaaaa
witam was moje objawy to powiękrzone piersi ,ciemne sutki,żyły nudności które trwają prawie 2 tygodnie zmęczenie ,ogromny apetyt jestem pewna że to ciąża ale robiłam już 2 testy i nic nie wykazały za 2 tygodnie mam wizytę to będę wtedy juz pewna

Kotek- uwazam ze powinnas powtorzyc test jeszeli nie ma pewnosci. Kreseczka moze byc nawet minimalnie widoczna kasiuniaaaa- tak to moze byc ciąża:)