Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolalola

21 tc i 9 kg na + już nie moge

Polecane posty

Gość paolalola

wszystkie ubrania są male wchodze w 2 bluzki 2 pary spodni jedną tunike cala moja wielka szafa do wypieprzenia mam dośc czemu tyje jak świnia nie jem dużo mam dni ze jem np frytki pizze i drożdzówki ale zazwyczaj 2 kromki z serem na śniadanie obiad kotlet ziemniaki sałatka i lekka kolacja

Gość serfg
jaa zjadłam na śniadanie pomidora pokrojonego w kostkę z cebulką i olejem,potem zjem jabłko.Na obiad 2 ziemniaki,góra surówki i pałka z kurczaka.Zjadam przeważnie surówkę i mięso,ziemniaków nie mieszczę już.Potem zjem kilka jabłek,na kolację jedną kanapkę do tego zawsze jakieś warzywa np cała surowa papryka,kilka ogórków kwaszonych itp.Jak jestem w ciagu dnia głodna to zagryzam marchewką,rzodkiewką,papryką,bananem,winogrono czasami itp.Słodycz nie jadłam od 5 miesięcy. 18 tc 1,5 kg+

Gość serfg
aaaaaa nie piję soków kupnych z cukrem,najwięcej piję wody a jak mam ochotę na sok to wyciskam sama z owoców i warzyw.nie słodzę herbaty cukrem tylko miodem jak już muszę. Może zachowuję sie jak nawiedzona,ale to moja 2 ciaża i zbyt dobrze pamiętam na ile sobie pozwoliłam pierwszym razem i ile mi z tego zostało na zawsze.Jem zdrowo,to co potrzebne a nie obżeram siębezkarnie. Frytek.pizzy,drożdżówek nie przełknęła bym:)

Gość vhyyyyyyyyyyyyyyyi
up up mam podobnie

ja na początku ciąży schudłam 5 kg, teraz jestem w 23 tc i jeszcze nie przekroczyłam tych 5 kg dlatego tak naprawdę jestem o 2 kg lżejsza :)

Gość no zartujecie.....
"Frytek.pizzy,drożdżówek nie przełknęła bym" cale 9 meisiecy bez ani jednej gastronomicznej przyjemnosci???? :( ja tez z tych co maja duzo na plusie (30tc i 14kg), ale trudno - schudnę. w Poprzedniej ciąży miałam 20 na plusie i wszystko zrzuciłam. :)

Gość serfg
ja nie żartuję:) w poprzedniej ciaży utyłam za duzo i połowę z tego została.Znam swój organizm i wiem,że takim obżarstwem daleko nie zajadę.Kiedy nie byłam w ciąży owszem pozwalałam sobie na frytki czasami czy pizze.Tylko wtedy mam inną przemianę materii i inny tryb życia,bardziej aktywny.A teraz co?jem,siedzę,spaceruję,leżę i tak w kółko

Gość trusk.aweczka
ja jem wydaje mi się mało. Śniadanko 2komki z serkiem lub pasztetem. Na obiad tylko jedno danie np ok 100g makaronu z sosem np spagetti. W trakcie dnia może podjem owocka, ciastko lub batona. Są jednak dni kiedy to mogła bym jeść bez przerwy i to na ogół słodycze. jestem w 19 tyg i przytyłam 1kg

Gość no zartujecie.....
i nie kręci wam się w głowach? nie macie ochoty zabić wieczorami mężów? Przecież to mniej niż1000kalorii :( Ja dzisiaj zjadłam mało: -jajecznica z dwóch jajek z 2 plasterkami żółtego sera tostowego -2 lizaki -sałatka ze szpinaku i białago serka -sałatka z kurczakiem (pomidory, ogórek, rzodkiewka, cebula itd itd + mały filet usmażony z ziołami) - upieczony filet z ryby -2 pęczki rzodkiewki -1 serek grani i jestem głodna jak diabłów stado ;)

Gość serfg
chyba żartujesz,że jem mniej niż 100 kalorii.Ja się nie odchudzam.To,że nie opycham się fast foodami i innym badziewim nie znaczy,że głoduję.Jem więcej posiłków niż przed ciążą ale mniejsze.Jem normalne śniadanie,obiad i kolację.Pomiędzy też sie nie oszczędzam.Omijam tylko te bezwartościowe rzeczy,słodycze i tyle.

Gość trusk.aweczka
ja jem kiedy jestem głodna i to na co w danej chwili mam ochote. nie głodzę się, zawsze jadłam mało ale widać tyle mój organizm potrzebował. W ciąży zapotrzebowanie energetyczne wzasta o 300kcal dziennie

Gość etammmmmmmmmmmm
ja przed ciąża zawsze na diecie ale od momentu planowania dziecka odstawiłam srodki typu napoje kawy itp odchudzające zaczelam jesć przytylam 3 -4 kg i w ciąży 24 tc 6 -7 kg waże 66 kg mam 164 wzrostu przed ciążą wazyłam 56 kg ale jem teraz wszystko owoce frytki chipsy mięso a co tam raz się żyje teraz się najem poźniej bede głodować :P

Gość a jaaaaa mamm
tak jak autorka:( 24 tc 11 kg a jem mało np dziś 2 bułki z pomidorem serek bakuś 2 pomarańcze kawałek pizzy sucharki wczoraj bułka z masłem ,drożdzówka frytki truskawki i jabłko 2 dni temu drożdzowka kanapka z serem obiad ryż surówka i filet z kurczaka kilka kostek czekolady

ja juz na mecie, tj 39 tc i 20 kg na plusie. 5 kg przybyło mi przez ostatnie 2 tyg..... wcale się nie obżerałam, nie jadłam tłusto, kilka mniejszych posiłków w ciągu dnia.. same zdrowe jedzonko i co? duuuupaaaaa. ale cóż, trzeba sie będzie zmobilizować po porodzie i jakoś to zrzucić..

22 tydzień i plus jeden kg, uda i biodra takie same co przed ciążą zero dodatkowych cm jedynie w biuście ,biustonosz noszę rozmiar większy. brzuszek też mam nie za duży przybyło 10cm. mieszcze się we wszystkie ubrania co dawniej jem też tyle co kiedyś

no żartujecie - i to nazywasz małą ilością? hihi ja miałam ścisłą dietę (siadła mi wątroba i miałam cukrzycę), jadłam do woli warzywa i mięso. ale 0 cukrów dosłownie zero. efekt - 11kg na plusie przy bliźniakach. ze szpitala wychodziłam w spodniach sprzed ciąży - co nie oznacza że figurę miałam modelową;)

Gość tak tak jasneeeeeee
nikt nie tyje szkoda że tyle big mam u gina i wszędzie widze panie z +15 a na kafe same chude um jasne 2 kg tyją nic nie jedzą

Gość oleksja11
hehehe fenomen, te chude nie maja sily wychodzic z domu...;)

Gość up upaka
ja też tak dużo tyje a mał co jem

Gość Cięzarna
Jestem w 21 tyg i przytylam 6kg.