Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka1777

Dziennik spowiedzi Kaśki! Walcze o szczuple cialo!!Wygram!!

Polecane posty

a co tu tak cicho :( nie bardzo nsie wczoraj udalo bo jak wrocilam w nocy do domu na weekend to babcia zrobila pierogi a dzisiaj jade na weekend z chlopakiem ale zjem tylko kielbaske z girla jogurt pitny rano jakis naturalny i chlebki ryżowe no i piwo ale to i tak nie za duzo bedzie

i jestem spowrotem na forum w weekend nie bylo tak zle za bardzo sie nie obżarlam a ten tydzien robie na samych telko plynach bo moje kg nie chcą iśc w dól :(

chyba już tylko ja tu pisze :( dzisaj zajdlam jogurt pitny i kawalek sera a takto to herbata woda a wczoraj oprocz wody i herbaty byly 2 jajka i sok owocowy wiec sie w miare trzymam

chudne ! :D wkoncu wczoraj pilam caly dzin i zjadlam maly jogurt naturalny a dzisiaj nie moglam centymetra znaleść wiec zmierzylam dzinsowe obcisle rurki ktore sie nie miescilam i weszlam w nie i zapielam sie bez problemu i grubo w nich nie wygladam :) teraz mierze wszystko w co sie zapiac nie moglam i robie to bez problemu :):)

dzisiaj znowu sobie nie bede jadla bo jeszcze troche tluszczyku mam do zrzucenia przez weekend troche pojadlam ale nie wiele :)