Gooossia 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Mam następujący opis badania Usg : - Trzon macucy prawidłowej wielkości niejednorodnej strukturze - jajniki prawidłowej wielkości - w prawym 16 i 11 mm struktura wypełniona bezprzepływową treścią Co to oznacza? jest dobrze czy żle? Ja nie rozumiem o co chodzi z tą \\\"struktura wypełniona bezprzepływową treścią\\\". Bardzo staramy się o dziecko, czy mamy szanse? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khjhgsa Napisano Kwiecień 26, 2009 raczej mozna sie zastanawaic nad ta niejednorodna struktura..bo struktura prawidłowa to powinna byc jednorodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gooossia 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 co to oznacza, gdy struktura jest niejednorodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśka20100 Napisano Marzec 18, 2011 Witam! Nie chciałam zaczynać nowego tematu, więc podpinam się pod post koleżanki wyżej. Mam problem, z interpretacją wyniku USG . Nie wiem co oznacza budowa macicy niejednorodna oraz echo endometrium niejednorodne hyperechogenne. Bardzo proszę o pomoc. Będę naprawdę wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach