Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyty

czy faceci chcieliby byc z kobieta która....

Polecane posty

Gość rtyty

mimo iz jest zdrowa ale z własnej decyzji nie chce miec swoich dzieci a woli zaadoptowac??

Gość nie mialaym sie czego wstydzic
no ja mam nadzieje, bo inaczej marnie ze mna bedzie... ;)

Gość rtyty
czemu zaraz do klasztoru :O ehh zanim faceci cos polapią :O ze mna tez moze byc kiepsko dlatego pytam, czy facetów nie zraza wychowywanie cudzego dziecka

Gość nitka--22
znam kilku takich których zraża. Ale są też tacy dla których to nie problem. Jednak zwykle jeśli wogóle chcą miec dzieci to raczej własne

Gość a z drugiej strony....
Czy jakiś facet zgodziłby się na bycie z dziewczyną która w ogóle nie chce mieć dzieci?? Nigdy?? Ja w swojej przyszłosci nie planuje, wykluczam wrecz taka sytuacje, mam po prostu inne plany na zycie i nigdy se na dziecko nie zgodze, czy mam szanse na związek??

Gość spitalaj przerwa na menel.pl

niektórym to przeszkadza .Nie rozumieją, że kobieta może mieć niski próg bólu i zwyczajnie boi się rodzić, bo to przecież straszny ból.ale do takiego samca to nie dotrze bo on musi się szczycić że to jego krew i nie obchodzi go, że to kobieta musi cierpieć... eh faceci

Gość jarek bardzo lubi dzieci

Gość frelka18
Mysle, ze jest wielu facetow, dla ktorych rozmnozenie sie i przekazanie swoich genow nie jest priorytetem w zyciu, wiec masz duze szanse na spotkanie takiego osobnika. Nie wiem tylko po co adoptowac dziecko, nie lepiej nie miec dzieci?

Gość a z drugiej strony....
jarek jesteś durny... bywa

Gość 1ln
"eh faceci" co eh faceci? Ludzie, a zwlaszcza mezczyzni maja we krwi roznoszenie swoich genow. Mamy z tego rezygnowac bo jakas szajbuska ubzdurala sobie, ze nie chce rodzic?

typowy szowinista;) boi się, że jego gatunek nie przetrwa;)a dziecko i kobieta to tylko narzędzia do tego by tak się nie stało ;)

Gość bumbul
ja swojemu facetowi z góry powiedziałam że w życiu się nie zgodzę na ciążę i o dzieciach nie ma mowy... póki co zdaje się przyjmować to do wiadomości a jeśli mu się odwidzi to cóż i tak mnie nie zmusi... najwyżej kopne go w tyłek na do widzenia...

Gość zima dobra rada
a jesli okaze sie, ze kobieta jest bezplodna?

Gość zappapappa
no właśnie ja sie cholernie boje porodu, tego bulu to dla mnie okropne puki co

Gość vxr
To chodzi o wychowanie WLASNYCH dzieci. Dawca spermy nigdy sie nie dowie, kim jest ani gdzie mieszka jego potomek.

Gość zima dobra rada
co "AAAaaa"? :o

Gość rtyty
kicky jest chyba jasnowidzem :) odgadła prawie wszystko to co mi spedza sen z powiek :P "do dymania można mieć dziwkę więc trzymanie w domu antydzieciatej kobiety uważam za idiotyzm" od dymania sa dziwki a nie kobieta z która to sie robi z milosci, a antydzieciata to kobieta ktora nie chce w swoim zyciu zadnego dziecka ja snulam takie pomysly juz w gimnazjum i twardo sie tego trzymam do dzis z drugiej strony jestem bardzo empatyczna i moge sie domyslac co czuja takie biedne niechciane sieroty

Gość zima dobra rada
no odpowiedzcie, co byscie zrobili, jakby sie okazalo, ze Wasza kobieta jest bezplodna? adoptowalibyscie czy in vitro byscie sie starali?

Gość zima dobra rada
a moze zostawilisbyscie, bo chcecie wychowywac te 'wlasne dzieci'?

nie jestem jasnowidzem tylko dobrą empatką no i kobietą więc potrafię sobie wyobrazić, że nie każda pali się do macierzyństwa

Gość vxr
To samo co kobieta gdyby dowiedziala sie, ze jej facet jest bezplodny.