Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze powracam w świetle

Pijana kobieta plus pijana jej najlepsza przyjaciółka równa się SEKS.

Polecane posty

Równanie znane już od czasów starożytnych.

To popatrzmy jak sie takie rownanie rozwiazuje...:p Zaleznie od okolicznosci, ilosci alkoholu tudziez checi na rozwiazlosc... tfu! rozwiazanie:D:D:D Wariant I: Seks miedzy pijanymi kobietami, gdzie jedna kobieta jest zmienna a druga stala:) Facet jest nieistniejacym tangensem 90stopni. Wariant II: PIjana kobieta jako stala, a zmiennymi sa jej rownie pijana przyciolka na zmiane z mniej pijanym facetem:) Ilosc rozwiazan ograniczaja warunki brzegowe w postaci skonczonej liczby pier.......wiastkowania w tym ukladzie:) Wariant III: Przyjaciolka jako zmienna niezalezna...niezalezna od tego czy bedzie seks czy go nie bedzie. Bo i tak jako jedyna trzezwa w tym ukladzie musi odwiezc kobiete do domu, z ikem albo igrekiem, by ten seks mogl zaistniec w ogole...:) Wariant IV: Seks dopiero po powrocie do domu, kazdy ze swoim partnerem, a rozwiazaniem rownania jest tylko liczba pi-er-do-kwadratu, bo po pijaku wiecej jak kwadrat ciezko jest wykrzesac, zwlaszcza z wlasnym, dlugoletnim parnerem:) A tak w ogole, to seks jest be a nawet ce :p

Gość frufru
intryguje mnie osoba autora/autorki, która tego typu teksty puszcza bardzo regularnie. najbardziej wygląda mi na to że to niewyżyta lesbijka, ukrywająca swoją orientacje, wierząca że jak wystarczająco wiele razy powtórzy taki tekst to coś z tego się w końcu zrealizuje i bedzie miala swoja szanse... z całym szacunkiem dla lesbijek oczywiscie :) ktoś obstawia inaczej?!!

:P

dlatego na żywo mam samych facetów za przyjaciół aczkolwiek tą zasadę możemy i w takiej sytuacji śmiało zastosować :D

ja obstawiam inaczej W tej gonitwie po jednoznacznych tematach tak czy inaczej wygra... przyjemnosc:) A kto z kim w jakiej orientacji to... co to konia obchodzi :D:D:D Bomba w gore! Konie i klacze na start! :p

szukanie może wymienimy się doświadczeniami :> ?? :P

Gość ktoś nieznanyyyyyyyyyyyyyyyyyy
KOLEJNY TEMAT TEJ DEBILKI-LESBY

każdy musi tu przeżyć swój pierwszy raz :D wal mała!

Gość etdggd
Zakładaj te swoje temaciki na blogu u Biedronia, a nie tu.

nie pisz do mnie maili uzewnętrzniaj się tu:P ps oglądałam:P

Tu ??? A po co......nie widze nikogo ciekawego by sie uzewnetrznic ( o Tobie nie mówimy, bo Ty inna bajka)...

hahaha z petuniją nie mialam jeszcze TEJ przyjemności:P a poza tym panowie pierwsi dla odwagi :P ty powiedz A ja powiem B- a jak się rozpędzę wyjdę poza alfabet:P

petunia żeby było weselej chlapnij jednego i jedź:P

no fakt kochała.....ale juz nie kocha......było minęło ??...... bo to zła kobieta była:P